- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.811
- 548
- 31
Doğru her yanıyla değişik bi milletiz ☠Hep aynı terane kışın kilo alimı sadece bize özgu anasını satiyim
Ah vücut dinleniyor tabi. Bende öğlene kadar yattım haftasonu ama hala bitiktimSabah 6 dan sonra uyuyamiyorum 2-3 gundur yetiyor uykumu almis uyaniyorum
Iyi geceler canim 1 kisi gelmis ama yazmıyor acaba kim geldiKızlar iyi geceler uyumaya gidiyorum bende.. bakin ben gidiyorum diğer kızlar gelecek
Bakalım benim gidişim kimin gelisiIyi geceler canim 1 kisi gelmis ama yazmıyor acaba kim geldi
Iyi geceler canimBende cikayim 3-5 adim atip yatayım iyi geceler
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 biber
Domates biber kavurması yağsız
1 kaşık çökelek 2 dilim peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 dilimtb ekmeği
Ara yok
Öğle 1 kase dövme çorbası
Ara 1 dilim karpuz 1 mürdüm eriği
Akşam 1 karnıyarık fırında közlenmiş olarak yaptım
1 küçük kase ayran
Yarın dilim tb ekmeği
Akşam çayının yanında 1 kuru incir içine ceviz
80 ml probiyotik yoğurt
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Teşekkür ederim canımMesaji yeni gördüm eksin cok guzel tebrik ederim canım
Iyiyim ben de kuzum ..İyiyim canım sen nasılsın
Yok canım yok ben almayayım..Burda normalden fazla yedim, ve normalden az su yeşil çay vs içtim. Ama cumaya kadar telafi edip mezun olacağım bu hafta.
Yaaa ben de bana bu +700 nerden geldi diyordum demek ki sen göndermişsin, rica etsem bir kısmını geri alır mısın
Arkadaşı olan insanın burda işi ne
Ben de öyleyim, ankarada ailemden kimse yok, eşimin ailesinden dayısı var onlar gelmez biz arada gideriz, iş arkadaşım yok zaten 2-3 ay anca gittim işe anlarada, apartmandan kimseyi tanımıyorum zaten komşuculuk da pek sevmem (kapıcı hariç - arada o bahçeye çağırır, şimdi yönetici olduk pek yüz göz olmaman gerek dedi eşim), üniden 1-2 arkadaşım var, ya boşanmış ya çocuksuz ben 2 çocukla başlarını şişirmek istemem, uzak da oturuyorlar. O yüzden yüzyüze kimseyle görüşemiyorum. İstanbulda her gece dışarı çıkardım, samsunda çocuksuz hep arkadaşlarla gezerdim, şimdi eve tıkılmış tek derdim çocuklar gibi hissediyorum ki öyle, biriyle dılarda buluşup kahve içmeyi gerçekten çok özledim.
Afiyet olsun canım12.30
2göz yumurta
2tb ekmek
Biraz siyah zeytin
17.00
Üzüm yedim az
20.00
2köfte ile 5kaşık bulgur yedim
Domates salatası 1kase
Spor yine yok malesef
Zipzip-
@MiraPham
E Elif_Eylul
Yakın akraba düğünü çok yorucu oluyo kaptanım Bide yarın misafit gelmicek olsa bugün hiç iş yapmaz yatardımSessiz bir aksam daha
Bende gidip dinleneyim iyi geceler kizlar
Zaten senin kilona göre menü iyi canimSağol canım
Iyi herhalde bugün???
ikiside değil temüzlük yapıyoreeeGizliyiz biz yaaa
Hepsi yaaa kacamak yapiyolar ya yuruyus
Sikiside ne kizikiside değil temüzlük yapıyoreee
Misafire bişey yapamıcam hazır börek var erken gelirse yemek vakti olursada ya hazılarım ya dışardan
Aramadım gelcen mi abla diye
İkiside yazdım o s nasıl geldi bilmiyorum ayyy klavyeden hep bunlarSikiside ne kiz
Kimseye bisey yapma yemesinler
Bende yapiyorum onuİkiside yazdım o s nasıl geldi bilmiyorum ayyy klavyeden hep bunlar
Çocukken halam bu örtüyü silk gel dsdiğinde sizce ben byük erkeklerle dolu odaya ne yaptım geldim diye sevinçle bağırmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?