• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı günler kızlar.
+500 :KK43:
Hafta sonu iyi gitmiştim aslında hatta cumartesi eksideydim sanırım dondurma bozdu.
Cumaya halledersin canim hep bu artilar cuma cumartesiden kalma maalesef 😕

Günaydın canım hoşgeldin 💜

Ekside olman guzel tebrik ederim canım 💜

Afiyet olsun canim 💜

Guzel eksi tebrik ederim canim 💜

Guzel ablacim kilonu korumussun 🤩

Günaydın canım 💜

Günaydın canım 💜

Günaydın canım hallderdesin cumaya kadar 💜
Teee nerelere gitmiştim de yemedi geri döndüm :KK48:

Kizlar esim dun yemeklerin yanina pirinç pilav yapiyordun niye yapmiyon gibi bisey dedi bende bugun taze fasulyenin yanina pilav yaptim pirinc pilâvda cok severim nasil atlatacam bugunu dayanamayip yersem 😕
Ne zamam yesem arti cikiyorum bugun mumumkun oldugunca az karbonhidrad tuketmem lazim
Kurtarin beni :mad:
Çözüm çok az yapmak canim. Zaten esinin tabagina koyacagin kadar pisiirirsen sana kalmaz

Çözüm çok az yapmak canim. Zaten esinin tabagina koyacagin kadar pisiirirsen sana kalmaz
Canim ya cocuklarda yer diye biraz fazla yaptim bi dahakine dedigin gibi az yapacam onlarin tabagina kattini bana kalmaz daha iyi olur 😕

Kizlar esim dun yemeklerin yanina pirinç pilav yapiyordun niye yapmiyon gibi bisey dedi bende bugun taze fasulyenin yanina pilav yaptim pirinc pilâvda cok severim nasil atlatacam bugunu dayanamayip yersem 😕
Ne zamam yesem arti cikiyorum bugun mumumkun oldugunca az karbonhidrad tuketmem lazim
Kurtarin beni :mad:
Önceden yiyip karnını mı doyarsan sonra ev ahalisini yedirsen olmaz mı ? Karnın tokken canın istemez .

Kızlar kabak detoksu yaptınız mı hiç ben iki kere falan yapmıştım onu yapacağım olmazsa şu artiyi atmam lazım kabak alabilirsem tabi
Ben gecen hafta persembe yaptim canim
Sabah haslanmis yumurtayla ekmeksiz kahvalti aksam yagsiz yogurtlu kabak yedim
Kabagi yogurtlu yapacaksan icine 1 dis sarimsak tavsiye ederim tok tutuyor

Kilo bildirimi
+200 😬

Günaydın kızlar. 100 gör eksi.
72.700

Selam takım arkadaşlarım bugün pazartesi ve bende artidayim :KK45:
Dün kırk yılda bir çıktık arkadaşlarla lahmacun yedik kilom 64 kaptanım :kızgın:
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Selamm kizlar. Diyetisyene gittim demin. Diyetisynm ketoya başlattı. Ben olsam benle uğraşmam :işsiz:

Hayırlı günler kızlar.
+500 :KK43:
Hafta sonu iyi gitmiştim aslında hatta cumartesi eksideydim sanırım dondurma bozdu.

:KK9::KK9::KK9:

Ben gecen hafta persembe yaptim canim
Sabah haslanmis yumurtayla ekmeksiz kahvalti aksam yagsiz yogurtlu kabak yedim
Kabagi yogurtlu yapacaksan icine 1 dis sarimsak tavsiye ederim tok tutuyor
Evet bende sarımsak koyuyorum yoksa yiyemiyorum en azından tat veriyor birde üstüne ceviz ekliyorum

Back