• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin,ben 2 mutfak, 1 yatak odası takımı, 15 adet kapı, 1 teras mobilyaları boyadım, 2 sene oluyor memnunum, sarıncaa her şeyi boyayasın geliyor😂 şimdi salon için boya aldım ama 7 ay oldu daha elim gitmedi, hiç de cnm istemiyor.

Ben gerçekten anlamıyoru. Hangisi sensin:KK66: sanırım sağdaki

Mükemmel🥰

Sana da sanki hiç 93 kilo olmamaışsın gibi geliyor mu?
Yok valla gelmiyor.daha zayıfladığımi anlamadım ki. Aynaya bakıp şaşırıyorum ama çok mutluyum. Çok şükür .

Bu senmisin şaka yapıyon of of vallahi fıstık olmuşsun hiçte kilonu göstermiyor sun maşallah 💖💘💘💘💘😍😍
Teşekkür ederim.
Gecen geldiğim de boluya 77-80 arası idim. Şimdi 73-74, arası 5kg civarı ama dün komşun kız yarını nereye bıraktın geldin gibi bir tepki verdi, sanırım bundan sonra gösterecek verdiğim kilo😂
🧿🧿🧿 Güle güle giy canım. Nerdesin sen mont giydin ya.
Yerim ufaklığı ben. 🧿🧿🧿😘😘😘

Çok güzelsin sakın kilo alma. ♥️♥️♥️
Teşekkürler, mont ihtiyacım var diye aldım ama bolu hem soğuk hem yağışlı, avmden çıkmadan giymek zorunda kaldım ıslanmamak için.

Kızlarr selam napıyosunuz BİZİMKİLER nıkaha gıttı akrabanın benım kucul grıp oldu ben gıtmedım. Uyuttum demın cıktım yürüyüşe kardesım bende ona emanet ettım. Havada cok basık burda.
Selam canim burasida cok guzel esiyo iyi yüruyüsler sana💕

Hoşbulduk ❤️💐 tabii olabildiğince aktif olmaya çalışacağım. Yarın yolculuğa çıkacağım, bugün onun hazırlığını yapacağım ama menümü bildiririm. Yarın için biraz zor menü bildirmem 12 saat yol gideceğim çünkü:/ ama salıdan itibaren daha düzenli bildirim yaparım ve dikkat ederim 💐
Canım hayırlı yolculuklar. İsmini gördüğümde collagenim geliyor aklıma bir türlü düzenli kullanamadım.. ben de öğretmenim branş mi sınıf mi seninki?

Kızlar dün bütün gün koşturdum sonra 6-8 arası araç sürdüm boluya geldim, gelince de yerleşme faslı cocukları utçyut vs derken yazamadım menü, azıcık da korktum😂
Bolu sınırlarına girincw otomatikman acıkıyorum ben 😂
Hadi gözün aydın kavuşmuşsun ailene...kocayı nere bıraktın :confused:

Back