• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canim aramiza💕
Enkisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle
Ben kisaca anlatayim,hergun menü ve spor sayfasinda gün boyunca yediklerimizi ve spor yapiyosak orda paylasiyoruz,pazartesi kontrol tartisi cuma asil tarti gunümüz nick tarih fotolu sekilde,burda nekadar aktif olursan okadarda motive olup kilo verirsin
Hoşbulduk ❤️💐 tabii olabildiğince aktif olmaya çalışacağım. Yarın yolculuğa çıkacağım, bugün onun hazırlığını yapacağım ama menümü bildiririm. Yarın için biraz zor menü bildirmem 12 saat yol gideceğim çünkü:/ ama salıdan itibaren daha düzenli bildirim yaparım ve dikkat ederim 💐

Hoşbulduk ❤️💐 tabii olabildiğince aktif olmaya çalışacağım. Yarın yolculuğa çıkacağım, bugün onun hazırlığını yapacağım ama menümü bildiririm. Yarın için biraz zor menü bildirmem 12 saat yol gideceğim çünkü:/ ama salıdan itibaren daha düzenli bildirim yaparım ve dikkat ederim 💐
Tamam canim hayırlı yolculuklar 💕

Meraba hoşgeldin. Ben protein daha çok yumurta, peynir, yogurt tuketerek almaya çalıştım. Tavuk yedigimde genelde firinda yada haslayip tost makinasinda yagsiz kizartiyorum ama tavuk göğüs pek sevmem tuketemiyorum
Teşekkür ederim yanıtınız için ❤️💐 ben de bu haliyle pek sevemedim, sürdürülebilir gelmedi böyle. Güzel tarifler oluşturursam paylaşırım sizlerle 💐

Formu doldurdum, anladığım kadarıyla 2 hafta deneme sürem olacak 😊 bir sorum olacaktı sizlere, ben protein ağırlıklı beslenme kararı aldım. Kas kütlem çok düşük ve protein oranı yüksek besinler daha tok tutuyor diye. Yağsız tavuk göğsü tüketmeyi düşünüyordum bol bol. Ama pek lezzetsiz geldi bu haliyle. Önerebileceğinşz diyetlik tavuk tarifleri var mı ❤️
Aramıza hoşgeldin. Ben Poni. 32 yasinda 2 cocuk annnesiyim. Tavuk sote yapabilirsin 1 tk yağla bol biber soğan domatesle 😉

Derin islere daldim ugrayamadim konsol takimimi boyuyorum imsaAllah pisman olmam 🤲🏻
Kolay gelsin,ben 2 mutfak, 1 yatak odası takımı, 15 adet kapı, 1 teras mobilyaları boyadım, 2 sene oluyor memnunum, sarıncaa her şeyi boyayasın geliyor😂 şimdi salon için boya aldım ama 7 ay oldu daha elim gitmedi, hiç de cnm istemiyor.
⭐⭐⭐️Günaydın🌸🌸🌸
Kızımın doğum gününden bir kare 🤗
18 ve diğer balonlar uçtu elimizde M kaldı 😁
Eki Görüntüle 2882153
Ben gerçekten anlamıyoru. Hangisi sensin;) sanırım sağdaki
Mükemmel🥰
Bende eski bir resmimi atayım.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

93 kilo bu resimde.
Sana da sanki hiç 93 kilo olmamaışsın gibi geliyor mu?

Formu doldurdum, anladığım kadarıyla 2 hafta deneme sürem olacak 😊 bir sorum olacaktı sizlere, ben protein ağırlıklı beslenme kararı aldım. Kas kütlem çok düşük ve protein oranı yüksek besinler daha tok tutuyor diye. Yağsız tavuk göğsü tüketmeyi düşünüyordum bol bol. Ama pek lezzetsiz geldi bu haliyle. Önerebileceğinşz diyetlik tavuk tarifleri var mı ❤️
Canım tavuk göğsünü az yağla pisirebilirsin. En son karabiber pul biber kekik ve kimyon ve tuz ekle. Çok lezzetli oluyor.

Madem foto atılıyor eksik kalmayayım😂😂
Bugün avmye gittim ,üstümdeki montu yeni aldım, 40 beden🥰 eşime atmak için çekmiştim size kısmet oldu😂😂

Eklentiler

• IMG_20210704_125338.jpg
    IMG_20210704_125338.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 36
Back