• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

20210704_125839.jpg
20210704_125836.jpg
simdi burayi temizleyip baska mekanda sandalyeleri falan yapicam b8ra 3 gun beklesin verniklenecek budaktan sonra
20210704_125845.jpg

Zipzip- Zipzip- kaptanimm günaydın 😊💞 nasılsınız? Annem katılmıştı geçenlerde takıma, kilo vermesine destek için ben önerdim ama teknoloji yoksunu birazcık 🙈🤗☺️ aslında yapabilir ama zor bulmuş sistemi. Alıntı yapmayı filan unutmuş mesela, sabah konuştuk. Kızım sen yaz, ben katılamayacağım dedi. Ben de bilgilendireyim dedim Zipzip- Zipzip- kaptanım. Kolaylıklar + bol kilo vermeler dilerim 🥰
Kaptan bugün yogun biraz bilgilendirdigin icin teşekkür ederiz canim🥰

Bende youtubede izledim hep yaptim henuz bitmedi vernigi kaldi birde budak calismasi vitrinin konsolun ve masanin digerlerine henuz baslamadim bugun sandalye ve sehpalara baslayacagim sehpanin ilm kayini sirmusdum gercide
Bitince bize de at resmini😍

Tesekkur ederim ❤️
iyi olcam inşallah
At üstunden neyse o şey silkelen hep sacma sapan seylere üzülüp kiziyoruz yada bıkkinlık geliyo bazen sebebsiz bende tamda o gunlerden bir gündeyim ama biryerden baslamak gerekiyo iyi ol olurmu kendin icin

YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar

MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Abur cubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı ve daha fit olmak istemem

1 tane lazım canım insallah senin gibi güçlü hırslı bir yumoştur, tutunur güzelce. 🤲♥️🧿
:KK60:Insallah canim🙏 elimizden gelen şeyler için mücadele ediyoruz. gelmeyenler için Allaha sığınıyoruz🙏🙏 Mücadeleye devam ediyorum elimden geldiğince insallah yumoşum da bana cekmistir:KK45:

Formu doldurdum, anladığım kadarıyla 2 hafta deneme sürem olacak 😊 bir sorum olacaktı sizlere, ben protein ağırlıklı beslenme kararı aldım. Kas kütlem çok düşük ve protein oranı yüksek besinler daha tok tutuyor diye. Yağsız tavuk göğsü tüketmeyi düşünüyordum bol bol. Ama pek lezzetsiz geldi bu haliyle. Önerebileceğinşz diyetlik tavuk tarifleri var mı ❤️

Hosgeldin canim aramiza💕
Enkisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle
Ben kisaca anlatayim,hergun menü ve spor sayfasinda gün boyunca yediklerimizi ve spor yapiyosak orda paylasiyoruz,pazartesi kontrol tartisi cuma asil tarti gunümüz nick tarih fotolu sekilde,burda nekadar aktif olursan okadarda motive olup kilo verirsin

Hoş geldin :KK36:

At üstunden neyse o şey silkelen hep sacma sapan seylere üzülüp kiziyoruz yada bıkkinlık geliyo bazen sebebsiz bende tamda o gunlerden bir gündeyim ama biryerden baslamak gerekiyo iyi ol olurmu kendin icin
Kafam çok karman çorman. Geçmiş hesaplarim, gelecek hayallerim, sağlık durumlarim, para durumlarim. Hepsi bir yandan üzerimde yük. Çocuklar diğer yandan.. dün küçüğe çorba vermeyi unutmuşum. Sürekli emiyor diye kızdım bide ağlattım. Meğer aç kalmış. Oturdum ağladım sonra. Ama hâla rahatlayamadim

Kafam çok karman çorman. Geçmiş hesaplarim, gelecek hayallerim, sağlık durumlarim, para durumlarim. Hepsi bir yandan üzerimde yük. Çocuklar diğer yandan.. dün küçüğe çorba vermeyi unutmuşum. Sürekli emiyor diye kızdım bide ağlattım. Meğer aç kalmış. Oturdum ağladım sonra. Ama hâla rahatlayamadim
Kiyamam yavruma olur canim bazen öyle bir sey oluyoki hicbirsey düsünemiyosun cunki hepsi ustuste geliyo düzelir hepsi insAllah🤗💕

Formu doldurdum, anladığım kadarıyla 2 hafta deneme sürem olacak 😊 bir sorum olacaktı sizlere, ben protein ağırlıklı beslenme kararı aldım. Kas kütlem çok düşük ve protein oranı yüksek besinler daha tok tutuyor diye. Yağsız tavuk göğsü tüketmeyi düşünüyordum bol bol. Ama pek lezzetsiz geldi bu haliyle. Önerebileceğinşz diyetlik tavuk tarifleri var mı ❤️
Meraba hoşgeldin. Ben protein daha çok yumurta, peynir, yogurt tuketerek almaya çalıştım. Tavuk yedigimde genelde firinda yada haslayip tost makinasinda yagsiz kizartiyorum ama tavuk göğüs pek sevmem tuketemiyorum

Back