- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 42
simdi burayi temizleyip baska mekanda sandalyeleri falan yapicam b8ra 3 gun beklesin verniklenecek budaktan sonra![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi burayi temizleyip baska mekanda sandalyeleri falan yapicam b8ra 3 gun beklesin verniklenecek budaktan sonra![]()
![]()
Teşekkür ederim canımVayy fıstıkkızında çok güzel sana bneziyor Allah bagislasn
![]()
Kaptan bugün yogun biraz bilgilendirdigin icin teşekkür ederiz canimZipzip- kaptanimm günaydın
nasılsınız? Annem katılmıştı geçenlerde takıma, kilo vermesine destek için ben önerdim ama teknoloji yoksunu birazcık
aslında yapabilir ama zor bulmuş sistemi. Alıntı yapmayı filan unutmuş mesela, sabah konuştuk. Kızım sen yaz, ben katılamayacağım dedi. Ben de bilgilendireyim dedim
Zipzip- kaptanım. Kolaylıklar + bol kilo vermeler dilerim
![]()
Bitince bize de at resminiBende youtubede izledim hep yaptim henuz bitmedi vernigi kaldi birde budak calismasi vitrinin konsolun ve masanin digerlerine henuz baslamadim bugun sandalye ve sehpalara baslayacagim sehpanin ilm kayini sirmusdum gercide
Hoşbulduk teşekkür ederimCanım o başlıkta sadece menü yazıyoruz. Bu başlığın ilk sayfasında form var.
Hoşgeldin.![]()
Tesekkur ederim
At üstunden neyse o şey silkelen hep sacma sapan seylere üzülüp kiziyoruz yada bıkkinlık geliyo bazen sebebsiz bende tamda o gunlerden bir gündeyim ama biryerden baslamak gerekiyo iyi ol olurmu kendin icinTesekkur ederim
iyi olcam inşallah
1 tane lazım canım insallah senin gibi güçlü hırslı bir yumoştur, tutunur güzelce.![]()
Hosgeldin canim aramizaYAŞINIZ:30
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Abur cubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı ve daha fit olmak istemem
Allah'ım mevzu nerelere gelmişAbla 2.ci kocaya hayir dedimya![]()
Hoş geldinYAŞINIZ:30
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Abur cubur yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direncim var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:daha sağlıklı ve daha fit olmak istemem
Kafam çok karman çorman. Geçmiş hesaplarim, gelecek hayallerim, sağlık durumlarim, para durumlarim. Hepsi bir yandan üzerimde yük. Çocuklar diğer yandan.. dün küçüğe çorba vermeyi unutmuşum. Sürekli emiyor diye kızdım bide ağlattım. Meğer aç kalmış. Oturdum ağladım sonra. Ama hâla rahatlayamadimAt üstunden neyse o şey silkelen hep sacma sapan seylere üzülüp kiziyoruz yada bıkkinlık geliyo bazen sebebsiz bende tamda o gunlerden bir gündeyim ama biryerden baslamak gerekiyo iyi ol olurmu kendin icin
Kiyamam yavruma olur canim bazen öyle bir sey oluyoki hicbirsey düsünemiyosun cunki hepsi ustuste geliyo düzelir hepsi insAllahKafam çok karman çorman. Geçmiş hesaplarim, gelecek hayallerim, sağlık durumlarim, para durumlarim. Hepsi bir yandan üzerimde yük. Çocuklar diğer yandan.. dün küçüğe çorba vermeyi unutmuşum. Sürekli emiyor diye kızdım bide ağlattım. Meğer aç kalmış. Oturdum ağladım sonra. Ama hâla rahatlayamadim
Meraba hoşgeldin. Ben protein daha çok yumurta, peynir, yogurt tuketerek almaya çalıştım. Tavuk yedigimde genelde firinda yada haslayip tost makinasinda yagsiz kizartiyorum ama tavuk göğüs pek sevmem tuketemiyorumFormu doldurdum, anladığım kadarıyla 2 hafta deneme sürem olacakbir sorum olacaktı sizlere, ben protein ağırlıklı beslenme kararı aldım. Kas kütlem çok düşük ve protein oranı yüksek besinler daha tok tutuyor diye. Yağsız tavuk göğsü tüketmeyi düşünüyordum bol bol. Ama pek lezzetsiz geldi bu haliyle. Önerebileceğinşz diyetlik tavuk tarifleri var mı
![]()
İnşallah sağol gerçektenKiyamam yavruma olur canim bazen öyle bir sey oluyoki hicbirsey düsünemiyosun cunki hepsi ustuste geliyo düzelir hepsi insAllah![]()