- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
İnşallah sağol gerçekten
HoşbuldukHosgeldin canim aramiza
Enkisa zamanda hedefine ulasman dilegiyle
Ben kisaca anlatayim,hergun menü ve spor sayfasinda gün boyunca yediklerimizi ve spor yapiyosak orda paylasiyoruz,pazartesi kontrol tartisi cuma asil tarti gunümüz nick tarih fotolu sekilde,burda nekadar aktif olursan okadarda motive olup kilo verirsin
Tamam canim hayırlı yolculuklarHoşbulduktabii olabildiğince aktif olmaya çalışacağım. Yarın yolculuğa çıkacağım, bugün onun hazırlığını yapacağım ama menümü bildiririm. Yarın için biraz zor menü bildirmem 12 saat yol gideceğim çünkü:/ ama salıdan itibaren daha düzenli bildirim yaparım ve dikkat ederim
TeşekkürlerTamam canim hayırlı yolculuklar
Teşekkür ederim yanıtınız içinMeraba hoşgeldin. Ben protein daha çok yumurta, peynir, yogurt tuketerek almaya çalıştım. Tavuk yedigimde genelde firinda yada haslayip tost makinasinda yagsiz kizartiyorum ama tavuk göğüs pek sevmem tuketemiyorum
Aramıza hoşgeldin. Ben Poni. 32 yasinda 2 cocuk annnesiyim. Tavuk sote yapabilirsin 1 tk yağla bol biber soğan domatesleFormu doldurdum, anladığım kadarıyla 2 hafta deneme sürem olacakbir sorum olacaktı sizlere, ben protein ağırlıklı beslenme kararı aldım. Kas kütlem çok düşük ve protein oranı yüksek besinler daha tok tutuyor diye. Yağsız tavuk göğsü tüketmeyi düşünüyordum bol bol. Ama pek lezzetsiz geldi bu haliyle. Önerebileceğinşz diyetlik tavuk tarifleri var mı
son 1 kaldi geliyorum yarim saate :))
Kolay gelsin,ben 2 mutfak, 1 yatak odası takımı, 15 adet kapı, 1 teras mobilyaları boyadım, 2 sene oluyor memnunum, sarıncaa her şeyi boyayasın geliyorDerin islere daldim ugrayamadim konsol takimimi boyuyorum imsaAllah pisman olmam
Ben gerçekten anlamıyoru. Hangisi sensin️ ️ ️Günaydın
Kızımın doğum gününden bir kare
18 ve diğer balonlar uçtu elimizde M kaldı
Eki Görüntüle 2882153
Mükemmel
Sana da sanki hiç 93 kilo olmamaışsın gibi geliyor mu?Bende eski bir resmimi atayım.
93 kilo bu resimde.
Istanbula gidecekti sanirim
Teşekkürler cnm
Allah bağışlasın maşallah benim kadar kızın var ama gençlere bana taş çıkartıyor sun
Teşekkür ederim canımAllah bağışlasın maşallah benim kadar kızın var ama gençlere bana taş çıkartıyor sun
Canım tavuk göğsünü az yağla pisirebilirsin. En son karabiber pul biber kekik ve kimyon ve tuz ekle. Çok lezzetli oluyor.Formu doldurdum, anladığım kadarıyla 2 hafta deneme sürem olacakbir sorum olacaktı sizlere, ben protein ağırlıklı beslenme kararı aldım. Kas kütlem çok düşük ve protein oranı yüksek besinler daha tok tutuyor diye. Yağsız tavuk göğsü tüketmeyi düşünüyordum bol bol. Ama pek lezzetsiz geldi bu haliyle. Önerebileceğinşz diyetlik tavuk tarifleri var mı
Ooo maşallah canimMadem foto atılıyor eksik kalmayayım
Bugün avmye gittim ,üstümdeki montu yeni aldım, 40 bedeneşime atmak için çekmiştim size kısmet oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?