Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbulduk tabii olabildiğince aktif olmaya çalışacağım. Yarın yolculuğa çıkacağım, bugün onun hazırlığını yapacağım ama menümü bildiririm. Yarın için biraz zor menü bildirmem 12 saat yol gideceğim çünkü:/ ama salıdan itibaren daha düzenli bildirim yaparım ve dikkat ederim

Tamam canim hayırlı yolculuklar

Meraba hoşgeldin. Ben protein daha çok yumurta, peynir, yogurt tuketerek almaya çalıştım. Tavuk yedigimde genelde firinda yada haslayip tost makinasinda yagsiz kizartiyorum ama tavuk göğüs pek sevmem tuketemiyorum
Teşekkür ederim yanıtınız için ben de bu haliyle pek sevemedim, sürdürülebilir gelmedi böyle. Güzel tarifler oluşturursam paylaşırım sizlerle

Aramıza hoşgeldin. Ben Poni. 32 yasinda 2 cocuk annnesiyim. Tavuk sote yapabilirsin 1 tk yağla bol biber soğan domatesle

Derin islere daldim ugrayamadim konsol takimimi boyuyorum imsaAllah pisman olmam
Kolay gelsin,ben 2 mutfak, 1 yatak odası takımı, 15 adet kapı, 1 teras mobilyaları boyadım, 2 sene oluyor memnunum, sarıncaa her şeyi boyayasın geliyor şimdi salon için boya aldım ama 7 ay oldu daha elim gitmedi, hiç de cnm istemiyor.
️Günaydın
Kızımın doğum gününden bir kare
18 ve diğer balonlar uçtu elimizde M kaldı
Eki Görüntüle 2882153
Ben gerçekten anlamıyoru. Hangisi sensin sanırım sağdaki
Mükemmel
Bende eski bir resmimi atayım.

93 kilo bu resimde.
Sana da sanki hiç 93 kilo olmamaışsın gibi geliyor mu?

Canım tavuk göğsünü az yağla pisirebilirsin. En son karabiber pul biber kekik ve kimyon ve tuz ekle. Çok lezzetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…