Ay sen erken evlenmissin canimCanim kizim 20 yasinda ameliyathanede hemsire ben 38 yasindayim
Maşaallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel kızınız var.
Torunummu(Tatlı dilli ) kaptanım . Yaşınız kaç sizin ? Ben sizi 30 lu yaşlarda falan diye tahmin ediyordum . O fotodaki küçük kız kim kızınız mı torununuz mu ?
Maşallah Rabbim nazardan saklasin
Olmazsin olmazsin canimAy sen erken evlenmissin canim
Bende 38 im
Cocuklar kiz 5 oglan 7 yasinda onlar 20 ye gelene kadar ben nine olurum herhalde
Maşaallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel kızınız var.
Amin insallahMaşallah Rabbim nazardan saklasin
Maşaallah. Ondan demedim kızım nöbette deyince bir an torununuz olabilir mi dedim ama kızınız da 20 yaşında daha küçükmüş.Torunummu
38 yasinda 3cocuk annesiyim 20yasinda kizim 15yasinda oglum 2bucuk yasinda kizim var
17yasinda evlendim ama kız evlense torun sahibi olabilirimMaşaallah. Ondan demedim kızım nöbette deyince bir an torununuz olabilir mi dedim ama kızınız da 20 yaşında daha küçükmüş.
Sen beni yanlış anladın ya
Yanlıs anlamadim canim şaka yapiyorum ben, daha beni sen tanimadinSen beni yanlış anladın yayaşlı değilsin şimdi fotonu gördüm. Genç kızları cebinden çıkartırsın. Kızının kime çektiği belli oldu. MaşaAllah
Gülüşünü, endamini yirim senin...
Ah nehirim sen rahat ol ..Filiz yine kandırmış seniSen beni yanlış anladın yayaşlı değilsin şimdi fotonu gördüm. Genç kızları cebinden çıkartırsın. Kızının kime çektiği belli oldu. MaşaAllah
Ne yaşlısı be. Sen yasliysan ben neyim.17yasinda evlendim ama kız evlense torun sahibi olabilirim
Abla 2.ci kocaya hayir dedimyaGülüşünü, endamini yirim senin...
Sen yaşliysan beni mumyalayin gömünSüslenip püslenip bir kız kinasina gitsen ertesi gün dünür gelir evine...
ni demek yaşlı mıyım
Vallaaa sen süpersin canim fıstik gibisinNe yaşlısı be. Sen yasliysan ben neyim.
Vayy fıstık
Bende youtubede izledim hep yaptim henuz bitmedi vernigi kaldi birde budak calismasi vitrinin konsolun ve masanin digerlerine henuz baslamadim bugun sandalye ve sehpalara baslayacagim sehpanin ilm kayini sirmusdum gercideKolay gelsin canım pisman olmazsın cok güzel oluyor .tacihan yongacıyı ınst takıp etmenı tavsiye ederim bu konunun ehli guzrl fıkırler verıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?