• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim kizim 20 yasinda ameliyathanede hemsire ben 38 yasindayim
Ay sen erken evlenmissin canim
Bende 38 im
Cocuklar kiz 5 oglan 7 yasinda onlar 20 ye gelene kadar ben nine olurum herhalde 🤭🤭🤭

(Tatlı dilli ) kaptanım . Yaşınız kaç sizin ? Ben sizi 30 lu yaşlarda falan diye tahmin ediyordum . O fotodaki küçük kız kim kızınız mı torununuz mu ? 🙈
Torunummu :işsiz:
38 yasinda 3cocuk annesiyim 20yasinda kizim 15yasinda oglum 2bucuk yasinda kizim var

Elhan Elhan abla ben yaşlımıyim :işsiz:
Screenshot_20210704-122812_Instagram.jpg

Maşaallah. Ondan demedim kızım nöbette deyince bir an torununuz olabilir mi dedim ama kızınız da 20 yaşında daha küçükmüş. 😌
17yasinda evlendim ama kız evlense torun sahibi olabilirim🤔😒

Sen beni yanlış anladın ya 😔yaşlı değilsin şimdi fotonu gördüm. Genç kızları cebinden çıkartırsın. Kızının kime çektiği belli oldu. MaşaAllah
Yanlıs anlamadim canim şaka yapiyorum ben, daha beni sen tanimadin:KK60:

Gülüşünü, endamini yirim senin...:KK74:
Sen yaşliysan beni mumyalayin gömün :cry: Süslenip püslenip bir kız kinasina gitsen ertesi gün dünür gelir evine...
ni demek yaşlı mıyım :stop:
Abla 2.ci kocaya hayir dedimya:bicak::bicak::bicak::bicak:

Zipzip- Zipzip- kaptanimm günaydın 😊💞 nasılsınız? Annem katılmıştı geçenlerde takıma, kilo vermesine destek için ben önerdim ama teknoloji yoksunu birazcık 🙈🤗☺️ aslında yapabilir ama zor bulmuş sistemi. Alıntı yapmayı filan unutmuş mesela, sabah konuştuk. Kızım sen yaz, ben katılamayacağım dedi. Ben de bilgilendireyim dedim Zipzip- Zipzip- kaptanım. Kolaylıklar + bol kilo vermeler dilerim 🥰

Kolay gelsin canım pisman olmazsın cok güzel oluyor .tacihan yongacıyı ınst takıp etmenı tavsiye ederim bu konunun ehli guzrl fıkırler verıyor..
Bende youtubede izledim hep yaptim henuz bitmedi vernigi kaldi birde budak calismasi vitrinin konsolun ve masanin digerlerine henuz baslamadim bugun sandalye ve sehpalara baslayacagim sehpanin ilm kayini sirmusdum gercide

Back