- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Bence de olGörenler Yeter diyor abla ama ben 60 olma niyetindeyim İnşaAllah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de olGörenler Yeter diyor abla ama ben 60 olma niyetindeyim İnşaAllah![]()
Senden de foto istiyoruz ozamanBenimde öyle kızim var cok gencim![]()
Maşallah , her yer güzel toplanmış ama bencede 60 a in. Çok güzel tebrik ederim.
Yok.artikBende eski bir resmimi atayım.
93 kilo bu resimde.
Birlikte fotomuz varmi bilmiyorumSenden de foto istiyoruz ozaman![]()
Eski fotoğraflarima bakıp bir kendime şaşırıyorum bir bu kıza inanılmazBende eski bir resmimi atayım.
93 kilo bu resimde.
Vardı işte. Niye habire resim atıyorum.kendimi taniyamiyorun.Yok.artik
Cekiliverin iki dakikaBirlikte fotomuz varmi bilmiyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Maşallah ne güzel zayıfladın. Tebrik ederim. İşte başarılar budur . Sarkma falan olmadı demi. Birde kaç senedir spor diyet yapıyorsun kaptanımBende eski bir resmimi atayım.
93 kilo bu resimde.
Eski halini unut tanıma boşverVardı işte. Niye habire resim atıyorum.kendimi taniyamiyorun.![]()
Aynen valla. Ben kendimi niye o hâle getirdim ki.Eski fotoğraflarima bakıp bir kendime şaşırıyorum bir bu kıza inanılmaz
Evrim değil devrim yapmışsın inan ki ...![]()
Kız calisiyoki canim nöbette pazar günüCekiliverin iki dakika
Kasım 2020 de başladım. 6 aydır yoğun spor yapiyorum. Sarkma yok sıkıyim. Kol kanatlarına çalışacağım insallah.Maşallah ne güzel zayıfladın. Tebrik ederim. İşte başarılar budur . Sarkma falan olmadı demi. Birde kaç senedir spor diyet yapıyorsun kaptanım
kizin kac yasinda canim sen kac yasindayin ayiptir sormasiBenimde öyle kızim var cok gencim![]()
18 e hic dikkat etmedim cocuklar tepemde disari cikalim deyip duruyor18 uçtu demeseydi ben de anlamayacaktım canım...![]()
Yeniyide atarmisin canim yeniyim ben gormedim galibaBende eski bir resmimi atayım.
93 kilo bu resimde.
4 gözle bekliyoruz.Kız calisiyoki canim nöbette pazar günü![]()
Canim kizim 20 yasinda ameliyathanede hemsire ben 38 yasindayimkizin kac yasinda canim sen kac yasindayin ayiptir sormasi
Profildeki tatlis senin kizin degilmi maşallah![]()
![]()
18 e hic dikkat etmedim cocuklar tepemde disari cikalim deyip duruyor![]()
MaşaAllah sübhanAllah . Demekki isteyince ameliyatsız da insanlar kilo verebiliyor. Tabi özel problemleri olanlar hariç. Azmine hayran kaldım . Nerden nereye . Çok güzel ya . Vallahi tebrik ederim . HarikasınKasım 2020 de başladım. 6 aydır yoğun spor yapiyorum. Sarkma yok sıkıyim. Kol kanatlarına çalışacağım insallah.
Teşekkürler tatlım.
(Tatlı dilli ) kaptanım . Yaşınız kaç sizin ? Ben sizi 30 lu yaşlarda falan diye tahmin ediyordum . O fotodaki küçük kız kim kızınız mı torununuz mu ?Kız calisiyoki canim nöbette pazar günü![]()