• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canimm merhaba...
Doktora gidiyorum 2 gunde bir..sali opu olacağım.. ya 2 yumurta vardi ya 1 tanesi büyüdü diğeri geriden geliyor..1 taneyi toplayacak iste ama nasil olacak bilmem...sayim iyice azaldi dr prp hediye edecekmiş oyle dedi hemsire🤭 sonraki aylarda toplamalarda ise yarasin diye dedi🤭 ilk kez ücretsiz bir sey yapılacak bozuk olan moralimi düzeltti biraz🤭 insallah ise yarar da git gel emeğimize değer 🙏daha yolumuz bitmemiş yani canim:KK15:
1 tane lazım canım insallah senin gibi güçlü hırslı bir yumoştur, tutunur güzelce. 🤲♥️🧿

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım 1tabak makarna miktari fazla geldi bana

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Öyle oldu valla dün abarttım biraz karbonhidratı 😕regl yim çok aç hissettim kendimi. Sonra hiçbişey yemedim ama. Gece midemden sesler geliyordu ona rağmen tuttum kendimi ☺️

Anne kız değil de kardeş gibisiniz maşallah canım ❤️
Allah bahtını açık etsin birlikte sağlıklı güzel bir ömrünüz olsun. :dua::nazar:
Ay bende kucuk kiz ariyom ya 🤭🤭 o kizi kiz kardesi sandim 😅😅
Maşallah boyun kadar kizin var cok gec gorunuyorsun canim sardunya1038 sardunya1038 :nazar::nazar::nazar:

⭐⭐⭐️Günaydın🌸🌸🌸
Kızımın doğum gününden bir kare 🤗
18 ve diğer balonlar uçtu elimizde M kaldı 😁
Eki Görüntüle 2882153

Harikasın çok güzel zayıfladin.🧿🧿🧿🧿
Ne güzel resimler. Kardeş gibisiniz. 🧿🧿🧿💋💋💋
İnsan kilolu olunca ne giyeceğini şaşırıyor hep bir mutsuzluk. Resim çekilmek istemiyor çünkü kendini beğenmiyor. Zayıflayınca çok güzel yakışıyor herşey. 🧿♥️🧿♥️🧿♥️

Bende eski bir resmimi atayım.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

93 kilo bu resimde.

Eklentiler

• 20210704_120321.jpg
    20210704_120321.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 37
Back