nazlım karar verirsen sen yaparsın pişman olmayacagınada eminim ben ilk 3 gün üst üstte yapınca çok güzel sonuç almıştım ......bende aynen senin durumundayım şuanda aebenciğim benimde dün karnım doymak bilmedi tuttum kendimi ama
çok kötü oldum. bende şu karbonu tam anlamıyla yapamadım ama kendime söz verdim yarın başlıycam. haftasonu evdeyim bir yerede gitmiycem. bu sefer başarıcam.
herkeze günaydın ama kimsecik yok olsun...benim kozmikte 6. günüm yarın son....cumartesi hafiften normal hayata dönücem...
off bugün moralim bozuldu benim
kilo veremiyorum artık ya
bi de şişkinlik var adetten mi anlayamadım
biraz motivasyona ihtiyacım var
ben yazdım gitmedi bak yumuk benden önce davranmış else yumukun dedigi dogru canım regl dönemiminde bir çok bayan öyle oluyo ...elsecim neden bozuyosun moralini adet döneminde vücut 1-1.5 kilo su toplarmış dert etme bende geçen hafta 3 günlük bi diyet uygulamıştım hemde çok sıkı bi diyetti normalde en az 2 kilo vermem lazım ama regl dönemi olduğu için 1 kiloyu zor verdim ki biliyosun kilo ne kadar yüksek olursa vermekte o kadar hızlı oluyor senin kilo abartılcak kadar da çok değil ayrıca yavaş yavaş verirsin canım moralini bozma kaydirigubbakcemile5havadanda olabilir senin moralin,dün ne güzeldi izmir bugünkü havaya bak oynak anacım bu şehir.
elsecim neden bozuyosun moralini adet döneminde vücut 1-1.5 kilo su toplarmış dert etme bende geçen hafta 3 günlük bi diyet uygulamıştım hemde çok sıkı bi diyetti normalde en az 2 kilo vermem lazım ama regl dönemi olduğu için 1 kiloyu zor verdim ki biliyosun kilo ne kadar yüksek olursa vermekte o kadar hızlı oluyor senin kilo abartılcak kadar da çok değil ayrıca yavaş yavaş verirsin canım moralini bozma kaydirigubbakcemile5havadanda olabilir senin moralin,dün ne güzeldi izmir bugünkü havaya bak oynak anacım bu şehir.
ben yazdım gitmedi bak yumuk benden önce davranmış else yumukun dedigi dogru canım regl dönemiminde bir çok bayan öyle oluyo ...
aa sende izmirdeymişsin farketmemişim:1hug:
havadan da olabilir dün hava güzeldi ben çok neşeliydim,bugün hava kötü içim sıklıyor valla
off şu şişkinlik bi geçse yarında kilo bildirimi var
atmayın beni olur mu
ASlında öyle dinimizde hanımlara bu konuda büyük kolaylık saglanmış ve izin verilmiş her konuda .a.s.. ama hayatt izin yok ....kötükedihüso ne güzel dinimiz ....:1rolleyes:diyetteyken de adet olmak olmuyor ki napıyım?
akşam eşime dedim kadınlar adet döneminde çalışmasa ne güzel olur diye:roflol:
hadi yine süper fikirler üretmeyi bırakta yat dedi:roflol::roflol:
kızlar yarın cuma büyük istimal bende bedişde olmayacagız nazlı pınar ve diger kızlar takım size emenet ben çıkmadan büyük ihtimal yazarım sabah ........ yumukun 6. takıma başlangıç kilon neydi canım ... nazlı yeni üye iberesiyle ekle yumukumu .. kopyalamayı da yaparsın sorun olmaz enson yazılanlisteden kopyala yapıştır mesajına ve sıraya göre araya yapıştır bu kadar . renkleride ayarladınmı pınarımda yapar zannım ca ... maytap olursa oda yapar özge asü hepsi yapar . daha olmassa kardeş takımdan yardım iste ama gerek kalacagını sanmam .....
niye atalım else atsalar beni atacaklar bak kaç haftadır çakıldım 2 alıp veriyorum .....laelaelaelaelaesenağlama
ASlında öyle dinimizde hanımlara bu konuda büyük kolaylık saglanmış ve izin verilmiş her konuda .a.s.. ama hayatt izin yok ....kötükedihüso ne güzel dinimiz ....:1rolleyes:
kızlar yarın cuma büyük istimal bende bedişde olmayacagız nazlı pınar ve diger kızlar takım size emenet ben çıkmadan büyük ihtimal yazarım sabah ........ yumukun 6. takıma başlangıç kilon neydi canım ... nazlı yeni üye iberesiyle ekle yumukumu .. kopyalamayı da yaparsın sorun olmaz enson yazılanlisteden kopyala yapıştır mesajına ve sıraya göre araya yapıştır bu kadar . renkleride ayarladınmı pınarımda yapar zannım ca ... maytap olursa oda yapar özge asü hepsi yapar . daha olmassa kardeş takımdan yardım iste ama gerek kalacagını sanmam .....
aa sende izmirdeymişsin farketmemişim:1hug:
havadan da olabilir dün hava güzeldi ben çok neşeliydim,bugün hava kötü içim sıklıyor valla
off şu şişkinlik bi geçse yarında kilo bildirimi var
atmayın beni olur mu
inşallah kızlar ya verelim gitsin kilolar
3 mayıs evlilik yıldönümümüz
geçen sene 63 kiloydum
inşallah yine 63 kiloyu görürüm 3 mayısta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?