iyi akşamlar kızlar ...
pınar kozmik kuşum sana ne diycem bak hani bi site vardıya sende zayıfla orda bu işi başka türlü yapıyolar saglık orucu diye harikada kilo vermişler ama sadece sebze ve meyve suyuyla besleniyolar . dayana bildikleri kadar 10 günde 5 kilo diye konuyu açan hanım 45 günde 72 kilodan 58 inmiş bitür detoks gibi ayrıca lagma yerine başka şey kullanıyolar ben okadar aç kalmayı göze alamam dogrusu ama onlar hastalıktan kurtulmak içinde yapıyolar . bunu
sizlerde okumak isterseniz kızlar link veremıyorum ama çogunuz üye zaten oraya uye oldanda okuya bilirsiniz sende zayıfla diyetle bölümü saglık orucu 10 günde 5 kilo ..... bi okuyun yapmak isteyen babayitler varsa ....
aslında tam sana göre bedişş açlıga alışkın olan biri olarak yanlız kalkma saatlerin uymuyo ...
Yumukcum hoşgeldin tatlım seninle karşılaşamadık ne yazıkki ben gittim sen geldin ama hooşşş geldin incecik güzel bir hatun olursun inşallah sende canım benima.s.a.s.a.s.
Ve kadınlar
bizim kadınlarımız:
korkunç ve mübarek elleri
ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
anamız, avradımız, yarimiz
ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen
ve soframızdaki yeri
öküzümüzden sonra gelen
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
ve kara sabana koşulan ve ağıllarda
ışıltısında yere saplı bıçakların
oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
kadınlar,
bizim kadınlarımız
nazım hikmet
yumukum :)))) afiyetler olsun bende şimdi gece gece acıktım bikaç etiformla azcık peynir tırtıkladım azcık daha uymıcam bişi olmazz
ah canım gelemedim benimki evdeydı. biraz tersinde bu günlerde o yüzden üstüne gitmiyom . allahdan bi mani olmassa gelecem inşallah ....a.s hayal cadısına dedinizmi ......:dilcikar:eksil kalmasın .....dora aeben msn ye gelinm bi konusak ben biletimi alacam 8 yada 8:30 a 11 12 gibi kızılayda buluşalım oyhh heyecanlım alın kocalarınızdan izin ben anlamam onu bunu
bidaha bişe yemedim çoktokum yemicem gene galiba ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?