• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar kızlar
benim diyet akşam üzerine kadar güzel gitti a.a akşam üzeri canım çay çekti
oğlumda tutturdu mısır patlat kek isterim diye
ve bende bunları yaptım.
tabi kendimde yemeden duramadım:utangac:
1 avuçtan bir şey olmaz 2 avuçtan birşey olmaz derken birde baktım sadece tabağın dibi görünüyor:utangac:
pişmanmısın hayır değilim. böyle bir yimeye ihtiyacım varmıştı aslında:delphin:

refim ösgem kıyamam ben sizeya en kısa zamanda iyi olun inş.

else yumuk ne güsel kaynaşıveriniz siz ya güsel oldu inş. cabucak hallolur kilolarınız

nazlım sen cok azimlisin kararlısın tuttugunu koparan birisin ben umutluyum senın için boşver gumleyen gumledi önune baksen

ceylin ben kadar korkamaz hiçbi yaratık ama geldi gecer aman güsel günler beaa muayene işinede gelince ben 1,5 yıl inat ettim al bana 20 kilo dr gittim düseldi işte herşey Allah ne muhtac etsin nede onlarsız bıraksın (doktorlar)

doraaa msn acccccccccc

inşallah kütahyacım gitsin şu kilolar artık
niye insanlar yiyip yiyip kilo almıyorlar ya:kızgın:
bizim kaderimiz mi bu,hep kendimizi tutmak zorundayız
başım çok ağrıyo yemekte yapmadım bu akşam
eşimin evde olmaması kötü oluyor
yine peynir,ekmek geçiştirdim valla

elsem peynir ekmek yerine salata ekmek yieydin kız bende aksine kociş gideli diyetim başarılı oldu bendemi tuhaflık varki çözüm şu eve ekmek ve muzir gıda sokmuyorum bişey pişirmiyorum sebze haşlama meyve takılıp gidiyorum böle

haklısın canımda geldim eve hemen kıyafeterimle kendimi yatağa attım 5-10 dk sessiz yattım sonra kalktım çokta acıkmıştım üşendim bişey yapmaya
bu akşam yemeğimi yapayım da yarına hazır olsun
zaten kocişçim beni boşıcak yakında:))

elsem ole deme kız bastıgımız okkaylamı ölçülüyo sevgimiz biz onların nelerini çekiyoz beee :))

ben cıkıyorum kızlar işlerim var sarma falan saracam kocacıma hadi görüşürük inş.

kilo alma açısından demedim canım
yemek yapmayı sevmiyorum işten geldikten sonra
gündüz evde olduğumda isteyerek yapıyodum ama şimdi zor geliyor

kolay gelsin sana bende bi yandan yaprak dökümünü izleyip biyandan buraya takılayım
biara kalkıp yemek yapayım:)

kızlar bizim bilgisayarın açma tuşu içine girmişş açamıyorzz abimin laptopundan girdim yine.cuma günü tamire gidecekmiş habiriniz olsun ne olur ne olmazz abim evde oldugu sürece girerimm bı sıkıntı olcagını sanmıyorum.

iyi akşamlar kızlar ...

pınar kozmik kuşum sana ne diycem bak hani bi site vardıya sende zayıfla orda bu işi başka türlü yapıyolar saglık orucu diye harikada kilo vermişler ama sadece sebze ve meyve suyuyla besleniyolar . dayana bildikleri kadar 10 günde 5 kilo diye konuyu açan hanım 45 günde 72 kilodan 58 inmiş bitür detoks gibi ayrıca lagma yerine başka şey kullanıyolar ben okadar aç kalmayı göze alamam dogrusu ama onlar hastalıktan kurtulmak içinde yapıyolar . bunu
sizlerde okumak isterseniz kızlar link veremıyorum ama çogunuz üye zaten oraya uye oldanda okuya bilirsiniz sende zayıfla diyetle bölümü saglık orucu 10 günde 5 kilo ..... bi okuyun yapmak isteyen babayitler varsa ....
aslında tam sana göre bedişş açlıga alışkın olan biri olarak yanlız kalkma saatlerin uymuyo ...

aebenim bakıcam canım oraya..ama ekmeksiz,simitsiz,pasta böreksiz yaşanır mı abi yaaa?cokacimcoooknimet onlar nimet,:roflol:
zaten hamurişini ve tatlıyı kesmişler galiba ette yok daha bakmadım,ee ne olsun tabii gider kilocuklar..
kozmikte yarın 6. günüm....cuma son nasipse,cumartesi yavaş yavaş yiyeceklere geçebiliyoruz...kızlar 1 kilo vermişim,elalem 3 vermiş sinir olmamak içten değil(özge nin dediği gibi ben lahana yaptımda 1 hafta 1.5 anca gitti bu da banamısın demiyecek galiba)
bugün yediklerim...:
sabah:meyve sebze suyu
öğlen:
4 hurma,8 fındık
ikindi:
bitki çayı
akşam
1 kase salata
gece:
3 incir 3 kayısı az ceviz
1 bardak sirkeli su....
:teytey::dance::a015:

Yumukcum hoşgeldin tatlım seninle karşılaşamadık ne yazıkki ben gittim sen geldin ama hooşşş geldin incecik güzel bir hatun olursun inşallah sende canım benima.s.a.s.a.s.

Ve kadınlar
bizim kadınlarımız:
korkunç ve mübarek elleri
ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
anamız, avradımız, yarimiz
ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen
ve soframızdaki yeri
öküzümüzden sonra gelen
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
ve kara sabana koşulan ve ağıllarda
ışıltısında yere saplı bıçakların
oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
kadınlar,
bizim kadınlarımız

nazım hikmet

hoşbuldum canım inşallah sende doğumdan sonra tekrar dönersin aramızakaydirigubbakcemile3nerde kalmıştık der devam edersin inşallah,bu sene gidecek bu kilolar bu iş bitecek te okaa:enbuyukkk:

ayrıca bu şiiri bende çok severim çok güzel bir paylaşım olmuş canıma.s.

ben bugün kahvaltımda herzamanki şeyleri yedim öğlen yazmıştım bi ara
arada bie elma bir fincan yeşil çay içtim akşam yemeğinde kendime koca bi tabak ıspanak pişirdim yağsız tuzsuz delikafaduldenüzerinede 2 kaşık yoğurt döktüm afiyetle yedim hatta yemeğime sulananlar bile oldulülülülülülüyahu geç geldim diye menemen makarna patates kızartması yaptım eşimle kızıma hala benim dussus ıspanağıma sulandılar :1shok: neyse kimseciklere vermedim:jeyyar:şimdide yeşil çayımı içiyorum bugünlük yeme içme bukadar.

yumukum :)))) afiyetler olsun bende şimdi gece gece acıktım bikaç etiformla azcık peynir tırtıkladım azcık daha uymıcam bişi olmazz

yumukum :)))) afiyetler olsun bende şimdi gece gece acıktım bikaç etiformla azcık peynir tırtıkladım azcık daha uymıcam bişi olmazz

hiç sorma kütom ya bende saat 10 du gecenin
ve 2 büsküvi 1 dilim ince kek yedim yattım. ama midem çok kıyılmıştı-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar. güzel güneşli bir ankaradan selam olsun hepinizdedelikafadulden
aebenimde şimdi uyanınca görecektir burda bir hava var insanın canı evde filan durmak istemiyor.
kızımın okul toplantısı var oğlum uyansın kaptığımla soğağa çıkacağım ordan toplantıya daha sonra gezeceğim birazdelikafadulden
bu gün oğlumu gezdireceğim o ne isterse artık onu uygularım yadayerimseniben
dünki çok aşırı kaçamaklardn sonra bu gün diyetimin mükemmel gitmesini tasarlıyorum. zatende canım birşey istemiyor. bir fil kadar yedim yeterince.Çok üzgünüm çoook

kütom ve aebenim inşallah bir aksilik olmazsa havada böyle olursa kesin geleceğim. delikafadulden
eeeee nerde buluşacağız:teytey:

günaydınlar 6. takımın fıstıkları

sabah 1 kase mısır gevreği yedim light sütle aebenciğim karbonhidrat diyetini yarın ve haftasonu 3 gün olarak yapıcam evde yapmak daha rahat olacak. dün dışarda tam 120 dakika yürüdüm ve spor aletlerinide kullandım.

aha yakaladım buluşuyorsunuz dimi:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
hainlerrrrr beni de alın bende gelcemmmm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

günaydın

benım için karamsar birgün daha .....yasakkelime
ben hafta sonundan sonra bir türlü toparlanmmamadım kızlar ... pzartesi sadece meyve suyuyla akşam ettim akşamda normal yedim ama g. gitmemişti salı karbonu yaptım 500 gr gitti dünde yapıyodum ama ben bi tuhaf oldum sanırım bu kromun etkisiyle oldu tamam canım tatlı istemed ama karnımda doymak nedir bilmeyen yarım saate bir acıkan canavar vardı sanki bi türlü irademi ortaya koyamadım koyamadım demeyimde açayip bişi oldu bu anlatamıyorum o puanlıları yiyyodum normalda doydugum şeylerdi ama yarım saat sonra tekraR HıÇ BıŞı YEMEMıŞ GıBı OLUYODUM ÇOKK FENA BıŞı BU VE O VARDIGIM 500 GR GıTTı ELDE VAR 0000:sm_confused: EKSı VERECEGıM KESıN BEN ÇOKKK SIKILDIM KIZLAR ....kafamçokkarıştısürekli 2 kilo verip tekrar almaktan .. şimdi yürüdüm geldim 1.5 saat biraz sonrada pilates yapacam ..... ama diyet sabahtan gümledi artık diyet lafıda duymak iatemiyorum .. NıLGÜNÜN bi lafı vardı diyet yapan kilo alır diye dogru bu kızlar ......:delphin: ınsan kendini bagladıkça bagları boşalınca çokk kötü oluyo .. bu işe bi çözüm bulmam lazım karbon diyeti güzel yapınca kiloda verdiriyo ama bi turlu yapamadım ya . hep bi terslik oluyo .kafamçokkarıştı

bende aynen senin durumundayım şuanda aebenciğim benimde dün karnım doymak bilmedi tuttum kendimi ama
çok kötü oldum. bende şu karbonu tam anlamıyla yapamadım ama kendime söz verdim yarın başlıycam. haftasonu evdeyim bir yerede gitmiycem. bu sefer başarıcam.

dora aeben msn ye gelinm bi konusak ben biletimi alacam 8 yada 8:30 a 11 12 gibi kızılayda buluşalım oyhh heyecanlım alın kocalarınızdan izin ben anlamam onu bunu

bidaha bişe yemedim çoktokum yemicem gene galiba ben
ah canım gelemedim benimki evdeydı. biraz tersinde bu günlerde o yüzden üstüne gitmiyom . allahdan bi mani olmassa gelecem inşallah ....a.s hayal cadısına dedinizmi ......:dilcikar:eksil kalmasın .....

özge asü diger kıslar sizinde gelmenizi okadar çokkk isterimki ....:1hug:keş ke

Back