• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hamişler topiğinde yakalıyorum ben onukaydirigubbakcemile3
bende iyiyim çok şükür
geldim eve yemeğimi yedim,oturdum pc başına
3 tane fırın mücver yağsız ve yağsız havuç salatası yedim
Afiyet olsun yaramasın kaydirigubbakcemile3
bende ton balıklı yagsız salata ve mantar sote...cokacimcoook

bende karman çorman çorbası..o ne derseniz ne buldusam attım tok durayım diye....

sanada afiyet olsun
benim eşimde sever karmaşık şeyleri
bende ona yapıyorum karman çorman bir çorba
mercimek,rendelenmiş patates,şehriye,pirinç,salça,nane falankaydirigubbakcemile3

kızlarrr ben geldimmm:=))

okuldan ancak altıda gelebildim yorgunluktan ölüyorum diyebilirmm:=)) bu hafta kilo veremedim ben yineee çok üzgünm. sabah giremezsem diye şimdiden yazıorm abim maç izliyo onun laptoptan girdim.

bugün sabak elma sirkeli suyumu içtim.
ardından iki dilim kepek ekmegi ve peynir domates yedim
öglen okuldaydım sadece nescafe içtim
okuldan gelince patatesli börek yedim iki dilim

yarın kozmikte son günüm kızlar..gerçi cumarteside devam edicemde kaçamaklarım olacak....yarın ben aç duracam(gerçi ne zaman toktuk ta)yani sadece meyve sebze suyu içicez,salata ve haşlamada yok yarın akşam sadece 1 subardağı z.yağı,1 s.bardağı limon içilecek ve egzersizleri yapılacak,vücut ısıtılacak,termoformla yatılacak,sabah 6-7 arası son lavman...kolaysa başınıza gelsin....

pınarım seni gerçekten tebrik ediyorum
lavman yapmalar,1 bardak zeytinyağı içmeler falan

selam kızlar ben akşamı hafif geçirdim yine bir domates bir biber bir soğan ve bir diş sarımsaktan oluşan menemene benzer bişey yaptım bir kaşık yağla ve tuzsuz yanındada 2 kaşık yoğurt yedim şimdide yeşil çayımı içiyorum,akşamları ekmeği kestim epeydir bir tek sabahları yiyorum ama acıkmıyorum,birde bi ara sakızla zayıflama diye bi konu okumuştum kendime şu 3lü pakette satılan falımlardan aldım günde yaklaşık 5 tane yani bir paket çiğniyorum 2 gündür akşamları baya etkisi oldu ayıp olacak ama cırcır etti beni meret,gerçekten inanmaya başladım zayıflattığına acıktırır derler genelde ama acıkmıyorum ben son zamanlarda açlık hissimi kaybetmeye başladım canımda bişey istemiyor tatlı hele hiç istemiyor onun için bişey kullanmıyorum ama neden bilmem,çayımı şekersiz içiyorum ,başka hiç birşeyi şekerli kullanmıyorum ama yinede istemiyor canım ilginç-tatlicadiarzu-sizler nasılsınız anlatın helekaydirigubbakcemile5

selam kızlar kaçacım hemen son aşamasındayım hazırlıkların artık ama var genede bişiler ben bugün kahvaltı etmedim öglen bilaçtane kuru biberden dolma yedim domates salatalıkla başkada yemedim şimdi bilmiyorum acıktım ama kızlar bildirimde ben olamıcam malum yollarda olacam zaten pek faydam olmuyoda hesabı nazlım yapıyo kopyalamayıda artık asim maytabım ösgem falan yardımcı olurlar birisi cıkar sabah 7 gibi cıkıcam evden en gec unutmassam bildirim yapmaya gelirim gelmessem 77 aynı yazarsınız artık ben kaçtım şimdilik gelirim daha

slm kızlar.
kilom aynı yazın. yarın sabah giremiyebilirim.
bu gün bağzı sorunlar yaşadım. bu yarınki buluşmamızı bile etkiledi.
eğerki gelebilirsem mutlaka ararım sizi ama gelemiyebilirsem çok özür dilerim. :1no2:
ama sizlerle buluşmayı hatta kütomlada yüz yüze görüşmeyi çok istiyordum.
bu gün çok üzgünüm. eğer olurda aramazsam bilinki üzüntüm halen geçmemiştir.:a015:

amanda aman tekesine kavuşacakmışta...aebenle dorayla buluşacakmışta....hayırlı yolculuk canım güle güle git güle güle gel inşallah...kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

oy saol pinarım benım inş birgun senlede görüşür kucaklasırız canım nasip bu

Son düzenleme:
slm kızlar.
kilom aynı yazın. yarın sabah giremiyebilirim.
bu gün bağzı sorunlar yaşadım. bu yarınki buluşmamızı bile etkiledi.
eğerki gelebilirsem mutlaka ararım sizi ama gelemiyebilirsem çok özür dilerim. :1no2:
ama sizlerle buluşmayı hatta kütomlada yüz yüze görüşmeyi çok istiyordum.
bu gün çok üzgünüm. eğer olurda aramazsam bilinki üzüntüm halen geçmemiştir.:a015:

hayırdır canım ya ne oldu :1shok: inş. sabaha hayırlara cıkar derdin tasan kalmaz kucaklaşırız ne olur gelmeye calış yaa lütfenn

günaydın kızlar benim moralim çok bozuldu. tartı sabah 60 gösterdi yaaaa.:çok üzgünüm:başladı yine 60 - 58 arası gidip gelmeye acayip sinirlerim bozoldu. :oklava:

kızlar günaydın listeyi bulamadım bende maalesef 66.6 çıktım

(66.1 / 66.6 / -0.5 / -0.76%)

çok üzgünüm uykusuzum yorgunum

Günaydın kilom 74,600 kılzar malesef bende de haberler iyi değil oğluşumun durumu kötü hala çok hasta testler de kötü çıktı süte alerjisi var ve en önemlisi bağışıklık sisteminde vücudun kendi kendiner ürettiği bir maddeyi malesef Rüzgarınki henüz üretmeye başlamamış dolayısı ile çok sık hasta olurmuş ki oluyor zaten :( kendi kendine bakalım üretecek mi bekleyeceğiz 3 ay daha :( onun dışında bişr alerji testi en önemlisi yapılamadı malzeme olmadığı için pazartesi gideceğiz yeniden testler yapılacak malesef psikolojisi çok çok olumsuz etkilendi bu durumdan yavrumun o yüzden bugünde benden iyi haber yok arkadaşlar. Bakalım önümüzdeki haftaki testten sonra evin tümm düzeni değişebilir doktorumuz yönlendirecek inşallah birkaç haftaya toparlanırım da gelirim yeniden aranıza bu kadar şeyden sonra çok fazla motive olamıyorum diyete malesef :( Bunların dışında benimde dudağımda elimde ayağımda ani şişmeler oluyor buda alerjiden miş ve malesef birtek çapada alerji uzmanı varmış bakalım onunda muayenesi 200 tl bir ara bende gideceğim testlerimin yapılması gerekiyor :( yoksa halim beter aniden şişiyorum. ışte böyleeeee ....

Günaydın kilom 74,600 kılzar malesef bende de haberler iyi değil oğluşumun durumu kötü hala çok hasta testler de kötü çıktı süte alerjisi var ve en önemlisi bağışıklık sisteminde vücudun kendi kendiner ürettiği bir maddeyi malesef Rüzgarınki henüz üretmeye başlamamış dolayısı ile çok sık hasta olurmuş ki oluyor zaten :( kendi kendine bakalım üretecek mi bekleyeceğiz 3 ay daha :( onun dışında bişr alerji testi en önemlisi yapılamadı malzeme olmadığı için pazartesi gideceğiz yeniden testler yapılacak malesef psikolojisi çok çok olumsuz etkilendi bu durumdan yavrumun o yüzden bugünde benden iyi haber yok arkadaşlar. Bakalım önümüzdeki haftaki testten sonra evin tümm düzeni değişebilir doktorumuz yönlendirecek inşallah birkaç haftaya toparlanırım da gelirim yeniden aranıza bu kadar şeyden sonra çok fazla motive olamıyorum diyete malesef :( Bunların dışında benimde dudağımda elimde ayağımda ani şişmeler oluyor buda alerjiden miş ve malesef birtek çapada alerji uzmanı varmış bakalım onunda muayenesi 200 tl bir ara bende gideceğim testlerimin yapılması gerekiyor :( yoksa halim beter aniden şişiyorum. İşte böyleeeee ....

günaydın refim çok geçmiş olsun canım. inşallah oğluşunda sende en kısa zamanda iğleşirsiniz.yüce rabbim acil şifalar versin.:Saruboceq:

Back