- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tombiş gelindim birazcık malesef
63 kilo evlenenli 1 sene olmadan çıktık 70e
baktım resmine canım hiçte tombik değilmişsin,ya ne hikmetse evlenince kilo alıyoruz bende öyle olmuştum nişan düğün telaşını atınca koyver gitsinmi yapıyoruz nedir:roflol:kaydirigubbakcemile3
kütahyacım haklısın valla sabah ben herzamanki gibi işte kahvaltı yaptım kepekli simit+şekersiz çay
arada 1 bardak form çayı
öğlen yemeğinde 2 tane haşlanmış patates yedim
arkadaş listende değil miyim zaten?resimlerimi koymadım akşam koycam inşallah sadece profilimde gelinlikle resmim var nikah masasındaki
KÜtom sen benİ sevmİyomusun benİ atlamıŞsın aĞlarım ben Şİmdİ.....
oy kıyamam sevmemmi kız seviom ben seni hatta sen benım tekenın dişisisin dedimya huyunuz cok benziyo sizin yerin ayrı
günaydın ya bu lavman olayını da yapıyo musunkafamçokkarıştı
kilo verdin mi 6 günde peki
Sen aldıgın maaşı sönüna kadar hak ediyosun nazlı aferin ......a.sOyyyy oyyyy ben delircem bu iş yeri beni yaşlandırdı. Adamın biriyle resmen telefonda kavga ettim. Senin iş yerin mi neden bu kadar savunuyosun orayı diyor. Bende ekmek yediğim yer savunucam tabi dedim adam bana sinir oldu.kötükedihüso
hım hamışler topinemi yazdı cadı merek ettimdi .....:1hug:özgenin kanaması azalmış aebencim
nasılsın canım?
hım hamışler topinemi yazdı cadı merek ettimdi .....:1hug:
iç güveyinden hallice .....kaydirigubbakcemile3
sen pasteneci güzeli ....Şeniz
ne yapıyonuz fıstıklar ..........................................pınar bu işnerden aklına geldi kıs linki varmi