• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya bende özendim akşama resimlerimi koycam profilime
hepiniz koymuşsunuz 6.takımın güzel hatunları

ben tombiş gelindim birazcık malesef
63 kilo evlenenli 1 sene olmadan çıktık 70e

baktım resmine canım hiçte tombik değilmişsin,ya ne hikmetse evlenince kilo alıyoruz bende öyle olmuştum nişan düğün telaşını atınca koyver gitsinmi yapıyoruz nedir:roflol:kaydirigubbakcemile3

baktım resmine canım hiçte tombik değilmişsin,ya ne hikmetse evlenince kilo alıyoruz bende öyle olmuştum nişan düğün telaşını atınca koyver gitsinmi yapıyoruz nedir:roflol:kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim
ben evlendikten sonra 4 ay çalışmadım,eşim gece çalışıyodu
bende can sıkıntısından hemen markete koşuyodum
her gece cips,çikolata,kola....
eşimin getirdikleri ayrı kurabiyeler,dondurmalar..
sonrada pastanede çalışmaya başladım tabi ilk heves herşeyden yemek istiyosun
kilolar geldiler tabi haliyle

selam kızlar
son birkaç gündür çok yoğunum. siteye girdim okudum ama yazamadım.
beyzacık melek olmuş... allah sevenlerine sabır versin...
özgecim ben de hamile olduğumu bilmiyordum ama üstüne görme yaşamışım. resmen adet olmuştum ilk ay. 2. ay gecikince bir gittim ki doktora bebek 6 haftalıktan fazla kaydirigubbakcemile3 inatla tutunmuş annesine :emir_bebek: bir de o zaman eşimin halasının evini taşımıştık :1shok: hala o inadı devam ediyor veledin haberin olsun kaydirigubbakcemile3 hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. ama sen iğneni ilacını ihmal etme tabii :oklava:
herkes diyet yönünden şikayetçi. benim de sizlerden kalır yanm yok. bu hafta sonuncu olabiliriz. bende reglimi bekliyorum. 1 haftadır karnım felaket ağrıyor. sinirim de cabası kötükedihüso
kızlar demek buluşuyorsunuz haa. bak kızdırmayın beni uçağa atlar gelirim heee lülülülülülü

selam kızlar hepinizde ne bu umutsuzluk aaa silkelenşn bakayım geregini yapalım olmazsa bizim elimizden bişi gelmez metobolizma meselesi ama yok caktırmadan bişiler hupletip kendimizi kandırıyosak hala diyetteyiz die bize mustehak valla takılmak kenimdem biliom sunu yedim ama bişi olmaz millet nmasıl yiyo yok eskisinden az yedim bunlar yalan yaw saglıklı beslenme falan benı etkilemiyo resmen ölüm diyeti yaparsam oda yetmiyo birde spor bu şekilde veriliyo birde şu var sıkıntılıda olsa devam etsekte kurtulsak offf of nese uykum var benım sacmalıyorum

aeben dora bi msn toplantısı yapmamız lazım kızlar valla adres belli çıkın çıkın gelin angaraya buluşalım ösgee asi kıskanıp durmayın:))) alın izin gelin ne olacak

else regl durumunda kilo almış bile görünürsün bozma moralini bizim vivamız vardı kulakları cınlasın bize hep derdi o dönemde diyeti sakın bozmayın metobolizma hızlı çalıştıgı için bitiminde fazlasıyla kilo vermiş olacaksınız die aklınızda olsun bu arada arkadas olabilirmiyikkk fotolarını görmemiyorum

yumuk olursun inş. evlendigindeki kilonda benım 7 kaldı ezelden beridir şişko olmak işew yaradı bak sonunda :)))

asim bende seni merk ediyodum nerde bu die

fatuuuuu neden yazmıyosun yhaaaa sen bizi sevmionmu yoksa :(((

ÖSGEM NASILSIN KIZ VARMI GELıŞMELER

HAYALLLLLL SENDE GELLLLLLLL BULUŞMAYAA

kütahyacım haklısın valla sabah ben herzamanki gibi işte kahvaltı yaptım kepekli simit+şekersiz çay
arada 1 bardak form çayı
öğlen yemeğinde 2 tane haşlanmış patates yedim

arkadaş listende değil miyim zaten?resimlerimi koymadım akşam koycam inşallah sadece profilimde gelinlikle resmim var nikah masasındaki

kütahyacım haklısın valla sabah ben herzamanki gibi işte kahvaltı yaptım kepekli simit+şekersiz çay
arada 1 bardak form çayı
öğlen yemeğinde 2 tane haşlanmış patates yedim

arkadaş listende değil miyim zaten?resimlerimi koymadım akşam koycam inşallah sadece profilimde gelinlikle resmim var nikah masasındaki

hım ben yanlış anladım o zamn a.s ya canımı simit istettin şimdi ama kepeksizinden :roflol:

KÜtom sen benı sevmıyomusun benı atlamıŞsın aĞlarım ben Şımdı.....

ben cıkıyorum şincik daha temizlik yapacam pasta yapacam börekyapacam akşam kocacım dioki ben sana yük oluyom :)) alışverişe gittim falan dedimde ayy ne güldüm :)))))

günaydın ya bu lavman olayını da yapıyo musunkafamçokkarıştı
kilo verdin mi 6 günde peki

ilk sorun için yes canım..2 soru verdim ama herkez kadar değil,ben bu olayda bile nasıl az veriyom hayret..arkadaşım zaten 65 kilo ,olmuş 62 .yani 3 kilo vermiş eeee ben 82 dim anca oldum 81 oda bazen geçiyor200 gr. regl de oldum belki ondanda olur...cumartesi kesin belli olur o zeytinyağı ve limondan sonra.....kaydirigubbakcemile5

ne yapıyonuz fıstıklar ..........................................pınar bu işnerden aklına geldi kıs linki varmi

Oyyyy oyyyy ben delircem bu iş yeri beni yaşlandırdı. Adamın biriyle resmen telefonda kavga ettim. Senin iş yerin mi neden bu kadar savunuyosun orayı diyor. Bende ekmek yediğim yer savunucam tabi dedim adam bana sinir oldu.kötükedihüso

Oyyyy oyyyy ben delircem bu iş yeri beni yaşlandırdı. Adamın biriyle resmen telefonda kavga ettim. Senin iş yerin mi neden bu kadar savunuyosun orayı diyor. Bende ekmek yediğim yer savunucam tabi dedim adam bana sinir oldu.kötükedihüso
Sen aldıgın maaşı sönüna kadar hak ediyosun nazlı aferin ......a.s

iyi akşamlar kızlar gine ortalık sessiz ........:1ninca: bediş neler yapıyon kıs tekene valla bende isterim dermişim . hızlı trene binip gelirmişim nea varki 1.5 saat . benim burayla doranın arası kadar ...naniknanik

kıslar özge geldimi bugün nasıl olduki acep ...........ya refin ogluşu .....

özgenin kanaması azalmış aebencim
nasılsın canım?
hım hamışler topinemi yazdı cadı merek ettimdi .....:1hug:

iç güveyinden hallice .....kaydirigubbakcemile3
sen pasteneci güzeli ....Şeniz

hım hamışler topinemi yazdı cadı merek ettimdi .....:1hug:

iç güveyinden hallice .....kaydirigubbakcemile3
sen pasteneci güzeli ....Şeniz

hamişler topiğinde yakalıyorum ben onukaydirigubbakcemile3
bende iyiyim çok şükür
geldim eve yemeğimi yedim,oturdum pc başına
3 tane fırın mücver yağsız ve yağsız havuç salatası yedim

ne yapıyonuz fıstıklar ..........................................pınar bu işnerden aklına geldi kıs linki varmi

anlattım ama görmedin herhal..benim burada samimi olduğum bir dr. arkadaşım var o ''muhakkak yap canım dedi,faydası büyük'' burada çok yapan var,gün arkadaşlarımla gaza geldim ve başladım canım..maranki diye yazarsan sitesi çıkıyor onu okursun....kaydirigubbakcemile5

Back