- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
:asigim::asigim::1hug::1hug:a.s.a.s.
bazen simileyler cümlelerden çok daha fazla şey anlatır:roflol:
:1hug::1hug::1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:asigim::asigim::1hug::1hug:a.s.a.s.
bazen simileyler cümlelerden çok daha fazla şey anlatır:roflol:
aferin özge pozitif ol böyle .......o kurçukların yolunu gözleyince böyle nazlanıyolar bide istemesen varya . yüksekten düşsen bile bişi olmuyo benım ogluş gibi ...
özgecim güzelim bi dra daha gözüksen için rahatlardı hem 800küsür diyosun kan testi sonucun 1000olunca gözükür derdi benim drum bence bi dra daha gözük bakarsın orda minicik bi solucan sana el sallıyo olur he ne dersin
ıyi geceler kızlar ancak birkaç sayfa geçmişi okuyabildim Beyza için dün geceden beri üzgünüm ama dediğiniz gibi bizimkide üzüntü mü ailesinin yanına Allah sabırlar versin Allah hiçkimseye evlat acısı vermesin. Özgecim canım beni bir arkadaşımda hamile ve onunda sıklıkla kanaması oluyor şuan aynı senin haftalarında o da canım merak etme inşallah 2 haftaya kadar tanışırsın meleğinle:)
Bizde nhala hastaneler gidip geliyoruz, bugün oğluşumdan 4 tüp kan aldılar çok canı acıdı ama umarım sonuçları iyi çıkar hayırlısı artık inşallah çok önemli birşey çıkmaz şimdilik havamaskesi yapmaya devam edicez 2 gündürde öksürük başladı 2 ay oldu yaaa kurtulamadık bir türlü (( neyse Allah beterinden saklasın bana gelince hala konsantre olupta spor veya tam anlamı ile diet yapamıyorum
kanamam biraz azalmakla beraber devam ediyor canım bitsin bi gideceğim burada bir tıp merkezi var oraya gideceğim sanırım inşallah görürürüm
evlilikten niye korkuyosun şekercim?
doktor olayından bende korkuyorum hala,geçen ay kadın doğum doktoruna gittim ilk defa muayene edicek diye aklım gitti
şey vallaa kem kümmm:asigim:
hani şu ilk gece muhabbeti var yaa ondan korkuyorum ne yalan söyliyim elsecimm... valla söylemk bile utandrıyor beni...
valla hiç korkma diyemicemkaydirigubbakcemile3
herkes genelde korkma der ama
özgecimmm kurtçuk biraz naz yapıyor bence,sen kendine dikkat et özellikle de saglıgına bak igneni ihmal etmişsin enişte bey haklı doktor ne diyorsa yapacagız elimiz mahkum... üzme sen tatlı canını:1hug:
yalnız ben evlilik olayından zaten acayip korkan biriyim kadın doktorlarından da çok korkarım korkmaktan ziyade utanıyorum sen elini soktu diyincee ben tamam dedim bu iş bana göre değillll:asigim:
kızlar ben iyice diyet modundan kopmak üzreyim sanki kendimi toplamak için elimden geleni yapıyorum regl döneminde mutlaka acayip şekilde tatlı yiyorum bu da yaptıgım bütün diyeti mahvediyor.şu solgarın krom haplarına ben de bakıcam her ne kadar tasnif etmesem de:bbo: