• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aferin özge pozitif ol böyle .......o kurçukların yolunu gözleyince böyle nazlanıyolar bide istemesen varya . yüksekten düşsen bile bişi olmuyo benım ogluş gibi ...

kesinlikle aebencim ya benim annem de kardeşimi pek istememişti malum aramızda 16 yaş var kardeşimle abimlede arasında 18 yaş var:roflol: ay neler yapmıştı merdivenlerden zıplıyordu tüp kaldırıyordu baktı olmuyor dikkat etmeye başladı 4 aydan sonra:roflol:

diyorum ki bende acaba ben bu sıpaya çok yüz verdim istediğimizi çok mu belli ettikde havalara girdi bu solucan biraz kötü mü davransam seni edepsiz seni eşşek diye belki ce eeeeeeeeeeeeee yapar bize :1rolleyes::1rolleyes::asigim::asigim::asigim:

napıyosunuz kızlar biz iyiyiz şükür sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin domates bide şu tavuk nugget ler varya onlardan yedim 3 tane hardallı anam burda batmışım keşke yemesemiydim +vericem galşba bu hafta moralim bozuldu dün akşam 5 gibi salata yaptım kendime içinede peynir ufaladım daha akşam yemeği yemedim tek sorunum su içmeyi unutuyom unutmasam sütlerim etkilenmiicek bana hatırlatın su iç maytaaaaaaappppp diyerekten
ee sizde neler var neler yok

özgecim güzelim bi dra daha gözüksen için rahatlardı hem 800küsür diyosun kan testi sonucun 1000olunca gözükür derdi benim drum bence bi dra daha gözük bakarsın orda minicik bi solucan sana el sallıyo olur he ne dersin

özgecim güzelim bi dra daha gözüksen için rahatlardı hem 800küsür diyosun kan testi sonucun 1000olunca gözükür derdi benim drum bence bi dra daha gözük bakarsın orda minicik bi solucan sana el sallıyo olur he ne dersin

kanamam biraz azalmakla beraber devam ediyor canım bitsin bi gideceğim burada bir tıp merkezi var oraya gideceğim sanırım inşallah görürürüm

özgeciğim senin bu sorunu arkadaşımda ve eltimde görmüştüm canım.
kese vardı ama bebek görünmüyordu.
üstelikte çok aşırı kanamaları olmuştu her ikisininde.
şu anda arkadaşımın kızı 2 yaşında
eltiminkide 4 yaşında:emir_bebek:

sen sadece moralini yüksek tut. o solucan bir köşeye saklanmış senin söbelemeni bekliyodursırnaşık şey

hatta varya eltimle ben aynı dönem hamileydik. o benden 3 ay geriden geliyordu.
onca kanamadan sonra dediğimiz tek şey o bebek düşmüş ve sen bilemiyorsundur du
ama benim dr me götürdüm onu ve dr ne dese
kızım senin bebeğin kocaman olmuş sanırım 1 ayda büyük:1shok:
oysa biz bebek düşmüştür diye gitmiştik
eltimde hemen şu oıruyu yönelttiki ve buna çok gülmüştük. :roflol:
cinsiyeti neCADIARZU:roflol::roflol:
dr nin cevabıda şu olmuştu
o kadarda demedik canım. sen 2 aylık diyorsun bende 3 aylık diyorum:))))

Son düzenleme:
bugün yediklerimi yazayım malesef çok sağlıklı olmadı
sabah kalkınca elma sirkeli suyumu içtim 1bardak
kahvaltıda simit ve şekersiz çay
arada 1 havuç
öğlen yemek yapılmadı burda o yüzden 1 poğaça yedim
akşama da mücver yapıcam fırında

anişim ösgem geçmiş olsun fıstığım Alahın izniyle bişey olmayacak bizim yeğenimize teyze olcem ben be,
moralini bozma tatlım ne zaman görünür ne olur bilmem hatta anlamam malumunuz hayla bekar seksi bi hatunum :),
tatlım benim ferah tut güzel yüreğini öptüm seni,

aebenim gülüm sen nasılsın,
kızalr sizler nasılsınız nasıl gidiyo...

ıyi geceler kızlar ancak birkaç sayfa geçmişi okuyabildim Beyza için dün geceden beri üzgünüm ama dediğiniz gibi bizimkide üzüntü mü ailesinin yanına Allah sabırlar versin Allah hiçkimseye evlat acısı vermesin. Özgecim canım beni bir arkadaşımda hamile ve onunda sıklıkla kanaması oluyor şuan aynı senin haftalarında o da canım merak etme inşallah 2 haftaya kadar tanışırsın meleğinle:)
Bizde nhala hastaneler gidip geliyoruz, bugün oğluşumdan 4 tüp kan aldılar çok canı acıdı ama umarım sonuçları iyi çıkar hayırlısı artık :( inşallah çok önemli birşey çıkmaz şimdilik havamaskesi yapmaya devam edicez 2 gündürde öksürük başladı 2 ay oldu yaaa kurtulamadık bir türlü :((( neyse Allah beterinden saklasın bana gelince hala konsantre olupta spor veya tam anlamı ile diet yapamıyorum:(

kanamam biraz azalmakla beraber devam ediyor canım bitsin bi gideceğim burada bir tıp merkezi var oraya gideceğim sanırım inşallah görürürüm

ikinizede çok geçmiş olsun kızlar referans canım em kısa zamanda düzelir oğlun inşallah,

ozgecim sende üzülme canım ah bu bebişler karnındayken bile insana neler çektiriyolar sen bide doğunca düşündelikafaduldenAllahın izniyle bişeycik olmaz bebişine , sağsağlim alırsın kucağına inşallah:Saruboceq:

selam kızlar sabah arkadaslar otobuse bindik yetiş çabuk pazara dediler 10 dakikada rekorla giyindim çoktım yeni geldik ne alırsan 50 kuruş 1 1,5 ları eşeledik bol bol aldık bişiler geldik orda mecburen simit yedik gelincede bulgur pilav ayran oldu olanlar meyveci kızlarada mehcup gene ben ya bi yapamadım dogru duzgun siz neler yaptınız bakalım

özgecimmm kurtçuk biraz naz yapıyor bence,sen kendine dikkat et özellikle de saglıgına bak igneni ihmal etmişsin enişte bey haklı doktor ne diyorsa yapacagız elimiz mahkum... üzme sen tatlı canını:1hug:

yalnız ben evlilik olayından zaten acayip korkan biriyim kadın doktorlarından da çok korkarım korkmaktan ziyade utanıyorum sen elini soktu diyincee ben tamam dedim bu iş bana göre değillll:asigim:

kızlar ben iyice diyet modundan kopmak üzreyim sanki kendimi toplamak için elimden geleni yapıyorum regl döneminde mutlaka acayip şekilde tatlı yiyorum bu da yaptıgım bütün diyeti mahvediyor.şu solgarın krom haplarına ben de bakıcam her ne kadar tasnif etmesem de:bbo:

evlilikten niye korkuyosun şekercim?
doktor olayından bende korkuyorum hala,geçen ay kadın doğum doktoruna gittim ilk defa muayene edicek diye aklım gitti

evlilikten niye korkuyosun şekercim?
doktor olayından bende korkuyorum hala,geçen ay kadın doğum doktoruna gittim ilk defa muayene edicek diye aklım gitti

şey vallaa kem kümmm:asigim:
hani şu ilk gece muhabbeti var yaa ondan korkuyorum ne yalan söyliyim elsecimm... valla söylemk bile utandrıyor beni...

valla hiç korkma diyemicemkaydirigubbakcemile3
herkes genelde korkma der ama

anladım seni elsecimmmgamyoncuiremsu neyse yapacak pek de fazla birşey yok en azından şimdilk ufukta evlilik yok yaklaşınca düşünürüm artıkk şimdiden boşu boşuna strese girmiyimm:utangac:

kızlar bende iki gündür hiç diyet modunda değilim. koy verdim kendimi offffffff offfff ne olacak böyle bilemiyorum. bugün yediklerim

sabah
1 adet muz
2 dilim kızarmış ekmek
domates+ salatalık
beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta

ara
2 adet kuru kayısı

öğlen
2 yemek kaşığı pilav
4 yemek kaşığı bezelye
yoğurt
salata

ara
1 bardak hazır çorbalardan içtim.
akşam içinde bişey yemeyi düşünüyorum bakalım becerebilirsem. ben bu gidişle cumaya eksi veririm yine başladı benim kabus.

iyi akşamlar kızlar .....

nazlı topla kendini fıstık şu diyeti dene sadece 3 gün bozmadan ...

else çizelgem gözüme çarptıkıs aferin ......

ceylin canım moda dir bak bırakınca geri ugraşıyoruz pazartesiden veriyoruz cumaya hafta sonu yiyip geri alıyorum kısır döngü gibi ne çok kilo veriyorum ama sonuç 0 ... çünkü aldıklarımı ....

ve ayrıca o meseleden hiçç korkma........

bediş yeni diyetin hayırlı olsun ama dedigin gibi başlayamamışın bi türlü ....hep diyorum sen aç geziyosun lokma yiyincede kilo oluyo .....

ayrıca cumaya ne yapıcaz gelme saatin kesinleştimi ....kızılaydamı buluşuyoz ....bi konuşalin bu konuyu .........

pınar kozmik kuşum sana ne diycem bak hani bi site vardıya sende zayıfla orda bu işi başka türlü yapıyolar saglık orucu diye harikada kilo vermişler ama sadece sebze ve meyve suyuyla besleniyolar . dayana bildikleri kadar 10 günde 5 kilo diye konuyu açan hanım 45 günde 72 kilodan 58 inmiş bitür detoks gibi ayrıca lagma yerine başka şey kullanıyolar ben okadar aç kalmayı göze alamam dogrusu ama onlar hastalıktan kurtulmak içinde yapıyolar . bunu
sizlerde okumak isterseniz kızlar link veremıyorum ama çogunuz üye zaten oraya uye oldanda okuya bilirsiniz sende zayıfla diyetle bölümü saglık orucu 10 günde 5 kilo ..... bi okuyun yapmak isteyen babayitler varsa ....
aslında tam sana göre bedişş açlıga alışkın olan biri olarak yanlız kalkma saatlerin uymuyo ...

Son düzenleme:
özgecimmm kurtçuk biraz naz yapıyor bence,sen kendine dikkat et özellikle de saglıgına bak igneni ihmal etmişsin enişte bey haklı doktor ne diyorsa yapacagız elimiz mahkum... üzme sen tatlı canını:1hug:

yalnız ben evlilik olayından zaten acayip korkan biriyim kadın doktorlarından da çok korkarım korkmaktan ziyade utanıyorum sen elini soktu diyincee ben tamam dedim bu iş bana göre değillll:asigim:

kızlar ben iyice diyet modundan kopmak üzreyim sanki kendimi toplamak için elimden geleni yapıyorum regl döneminde mutlaka acayip şekilde tatlı yiyorum bu da yaptıgım bütün diyeti mahvediyor.şu solgarın krom haplarına ben de bakıcam her ne kadar tasnif etmesem de:bbo:

Yumukcum hoşgeldin tatlım seninle karşılaşamadık ne yazıkki ben gittim sen geldin ama hooşşş geldin incecik güzel bir hatun olursun inşallah sende canım benima.s.a.s.a.s.

valla ceylincim hiç korkma ben tüm çeşitleri gördüm desem yeridir bi doğum yapmadım kurtcuk meydana çıkınca inşallah oda olacak :CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

bi ara adım boşuna çubukluya çıkmadı benim vajinal muayene yüzünden hayal hanım az dalga geçmedi benimle ama bu dr amcam yaşlıydı bide düşük riski varsa alttan bakmak riskliymiş o yüzden elini soktu:delphin:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
neyse bebek için herşeye değer de bir kez daha anlamış olduk ki
KADIN OLMAK ZOR ZANAAT BU SÖZ BANA HEP BU ŞİİRİ HATIRLATIYOR:kahve::delphin::delphin:

Ve kadınlar
bizim kadınlarımız:
korkunç ve mübarek elleri
ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
anamız, avradımız, yarimiz
ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen
ve soframızdaki yeri
öküzümüzden sonra gelen
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
ve kara sabana koşulan ve ağıllarda
ışıltısında yere saplı bıçakların
oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
kadınlar,
bizim kadınlarımız

nazım hikmet

dora aeben msn ye gelinm bi konusak ben biletimi alacam 8 yada 8:30 a 11 12 gibi kızılayda buluşalım oyhh heyecanlım alın kocalarınızdan izin ben anlamam onu bunu

bidaha bişe yemedim çoktokum yemicem gene galiba ben

Back