• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

özgecim meraklanman doğal canım ama verdiği düşük hapı olabilecek bir düşüğü önlemek için,eee kaç yıllık dr. biz ondan daha iyi mi bilicez?ama şimdi çubuk ultrasonlar varken elini niye soktu onu anlayamadım...sabredelim bakalım canım....

merhaba kızlar
bugün sessiz kaldı burası
ben öğlen dayanamayıp supangle yedim:utangac:tatlı krizinin son raddesine gelmiştim artık
akşamda 1 tane tavuk göğüs ızgara yaptım onu yedim

else seni görmedim merhaba canım.....
kızlar bugün tıkındıklarım
sabah:
meyve sebze suyu
öğlen:
5 hurma,yarım avuç fındık,3 kayısı 2 incir
bitki çayları(yeşil ve kuşburnu)
akşam:ıspanak sade soğanla....

iyi geceler kızlar ben kaçar sabah 77 gösterdi tartı kilo almamışım yani
sabah :yemedim

öglen arkadaslar vardı mecburen ıspanak patates yemegi salata azcık pilav yedim

akşam meyvee

iyi geceler kızlar nasılsınız,ben bugün standart kahvaltımı yaptım arada yeşil çayımı içtim bir yeşil elma, eltimdeyim öğlen bişey yemedim kahvaltıyı biraz geciktirmiştim akşamda bir kepçe kıymalı kabak 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt yedim 1-2 saat sonra yeşil çayımı içtim bukadar sizler neler yaptınız herkes üzgün görüyorum kimsenin keyfi yok yaradan nasıl dilerse öyle olur veren o alan o üzülmekten başka yapacak birşeyimiz yok biz bukadar üzülürken ailesini düşünmek çok acı:1no2:hepinize iyi geceler.

iyi geceler kızlar nasılsınız,ben bugün standart kahvaltımı yaptım arada yeşil çayımı içtim bir yeşil elma, eltimdeyim öğlen bişey yemedim kahvaltıyı biraz geciktirmiştim akşamda bir kepçe kıymalı kabak 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt yedim 1-2 saat sonra yeşil çayımı içtim bukadar sizler neler yaptınız herkes üzgün görüyorum kimsenin keyfi yok yaradan nasıl dilerse öyle olur veren o alan o üzülmekten başka yapacak birşeyimiz yok biz bukadar üzülürken ailesini düşünmek çok acı:1no2:hepinize iyi geceler.

iyi geceler yumukum diyet adına gayet güzel birgun gecirmişin tebrikler canım

haklısın biz bikaç gün sonra arada bir hatırlayıp üzülecez bu olacak hayat böle dedigin gibi ailesi böle olmayacak senağlama

ıyi geceler kızlar ancak birkaç sayfa geçmişi okuyabildim Beyza için dün geceden beri üzgünüm ama dediğiniz gibi bizimkide üzüntü mü ailesinin yanına Allah sabırlar versin Allah hiçkimseye evlat acısı vermesin. Özgecim canım beni bir arkadaşımda hamile ve onunda sıklıkla kanaması oluyor şuan aynı senin haftalarında o da canım merak etme inşallah 2 haftaya kadar tanışırsın meleğinle:)
Bizde nhala hastaneler gidip geliyoruz, bugün oğluşumdan 4 tüp kan aldılar çok canı acıdı ama umarım sonuçları iyi çıkar hayırlısı artık :( inşallah çok önemli birşey çıkmaz şimdilik havamaskesi yapmaya devam edicez 2 gündürde öksürük başladı 2 ay oldu yaaa kurtulamadık bir türlü :((( neyse Allah beterinden saklasın bana gelince hala konsantre olupta spor veya tam anlamı ile diet yapamıyorum:(

günaydın 6. takımın fıstıkları. benim karbonhidrat diyetim 2 gündür gümlsedi yarın kendimi toparlayıp yapmaya tekrar başlıycam. reglim yaklaştığı için. sürekli bişeyler atıştırasım geliyor ama tutuyorum kendimi. kayısı falan idare ediyorum.

KIZLAR BAKIN BAŞIMA NELER GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Merhaba Kızlar ;
dün biliyorsunuz kanamam olmuştu:çok üzgünüm:
dün gece acile gittik devlet hastanesine ve ne gariptir ki icapçı doktor yoktu bu nedenle bizde bugün için randevu aldığımız özel hastaneye gittik mirmirmirmir doktorum yaşlı ve tecrübeli bir doktordu ve çok ilgilendiler...

önce ultrasonla baktılar ve ne yazıkki keseyi göremedi doktor bey.senağlamasenağlamasenağlama
daha sonra vajinal muayene yapması gerektiğini söyledi benim moralim inanılmaz bozuldu ve elle kontrol etti Allahım hiç bu kadar ağlamamıştım resmen elini soktu ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben bundan yaklaşık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve benim o zaman rahimin sağa kaymış bu nedenle göremeyebileceklerini söyledi doktorumuz şu anda göremedikleri için yok sayamadıklarını söyleyip bana düşük hapı iğne ve elevit verdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim ve ona göre kesin bir cevap verilecek tabi benim moralim oldukça kötü durumdasenağlama senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

resmen adet oluyorum şu anda bu da dr a göre o iltihaptan kaynaklanıyormuş düşük tehlikem yokmuş elle muayene ettiğinde söyledi o kanal kapalı düşük tehlikesi yok dedi verdiği ilaçlar rahimi yumuşattığı için iltihap hemen atılacak ve rahim yine eski yerine gelecekmiş ve eğer varki ki inşallah vardır bebek gözükecekmiş birde rahimin ters olmasından şüphelendi ki buna da 2 hafta sonra bir değişiklik olmazsa bakacaklarmış :delphin::delphin:

kızlar sizin etrafınızda buna benzer bir durum yaşayan tanıdığınız oldumu acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim zira kendimi gerçekten şaşkın ve çaresiz hissediyorum mirmirmirmirsenağlamasenağlamasenağlama

ne olacak hiç bilmiyorum bana hamile değilsin falan demedi doktor offff kafam öyle karışık ki bu arada kan testim 841 çıkmıştı 2 hafta önce
ÖZGE ÜZÜLME FISTIGIM DR. LAR BİZDEN DAHA İYİ BİLİR CANIM .. İNTAGAPTIR SÖKÜLEN İYİ OLACAKSIN İNŞALLAH .....:emir_bebek::ecrin_bebek:

İyi geceler kızlar ancak birkaç sayfa geçmişi okuyabildim Beyza için dün geceden beri üzgünüm ama dediğiniz gibi bizimkide üzüntü mü ailesinin yanına Allah sabırlar versin Allah hiçkimseye evlat acısı vermesin. Özgecim canım beni bir arkadaşımda hamile ve onunda sıklıkla kanaması oluyor şuan aynı senin haftalarında o da canım merak etme inşallah 2 haftaya kadar tanışırsın meleğinle:)
Bizde nhala hastaneler gidip geliyoruz, bugün oğluşumdan 4 tüp kan aldılar çok canı acıdı ama umarım sonuçları iyi çıkar hayırlısı artık :( inşallah çok önemli birşey çıkmaz şimdilik havamaskesi yapmaya devam edicez 2 gündürde öksürük başladı 2 ay oldu yaaa kurtulamadık bir türlü :((( neyse Allah beterinden saklasın bana gelince hala konsantre olupta spor veya tam anlamı ile diet yapamıyorum:(
REF CANIM UMARIM OGLUŞUN TAHLİLLERİ GÜZEL ÇIKAR . ARTIK SENDE RAHATLARSIN BİRAZ......:delphin:

öskkeeem presesimmm
üzülme sağlığına kavuş bebişin seni bırakmicak inşşaallllll

İnşallahhhhh kızlar bakalım ilaçlarımı kullanıyorm 3 tane de iğne verdi ama ben iğneden korkuyorum birascık o yüzden daha yaptırmadım eşim bugün yaptıracağm sanıyrdu akşam bir güzel fırça beni bekliyorfisfisfisbenneyaptımki:bbo::bbo::bbo:

karbonhidrat diyetiniz hayırlara vesile olur inşallah hadi bakalım nazlıcım başarır bu işi ben inananıyorum:1hug::1hug:

bugün simit ve peynir yedim ilacımı da içtim şimdi

else nasıl spangule güzelmiydi tatlım :roflol::roflol::roflol:

gerçi bende hastaneden geldikten sonra geçen akşam şimdiye kadar dokunmadığım buzdolabında insafsızca beni bekleyen koooocccaaammaaann bir dilim profeterollu pastayı mideye indirdim ki saat 1 i geçiyordu:utangac::utangac::utangac::utangac: ama üzüntü ve sinirin verdiği bir rehavet bir sapkınlık diyerek olayı örtbas etmek niyetindeyim sengözlerimebaksanabyasakkelime
kaldıki ben hamile olma ihtimali yüksek birisiyim yani hamileyimde birde şu bebiş kısmını tutturabilseka.ssositosositosositososito

öskkeeem presesimmm
üzülme sağlığına kavuş bebişin seni bırakmicak inşşaallllll

aminnn fatucummmmm
dualarınızı esirgemeyin olur mu kurtcuğumm göstersin kendini
kocişte diyo ki bana senin de ne kadar sorunlu kurtcuğun varmış gizlenip duruyor kerata :roflol::roflol::roflol:
gel solcanım gel gel diyo ama bakalım gelecekmi:delphin::delphin::delphin:

özgecim inşallah kurtçuğun göstericek kendini
iğneni ihmal etme kuzucum eşinden önce biz kızarız bak:oklava:

refcim inşalah bebişinde bir an önce iyileşir 2009 a kötü bir giriş yaptın ama inşallah bundan sonrası çok çok güzel olacak sen ve ailen için diliyorum ki herşey yoluna girecek canım benim moralini yüksek tut her zaman (söyleyene bak:roflol:)

aferin özge pozitif ol böyle .......o kurçukların yolunu gözleyince böyle nazlanıyolar bide istemesen varya . yüksekten düşsen bile bişi olmuyo benım ogluş gibi ...

Back