Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saol kütahya inşallah canım ya bu 20 kiloyu kaç ayda verdin çok merak ettim :uhm:

13 ay oldu canım başlayalı ama ilk 2 3 ayda 12 falan verdim sonra durdu bende boşladım ramazanda 3 geri aldım al ver dönemmi oldu son iki aydır sıktım iyce 86 idim şimdi 77 işte böle:bbo:

13 ay oldu canım başlayalı ama ilk 2 3 ayda 12 falan verdim sonra durdu bende boşladım ramazanda 3 geri aldım al ver dönemmi oldu son iki aydır sıktım iyce 86 idim şimdi 77 işte böle:bbo:

olsun en azından kalıcı kilo vermişsin yavaş verilen kiloyu almak daha uzun sürüyo inşallah bizde 20leri görürüz

ya cok yemionda pasta börek eksik olmuyo sizde maşallah onların yerine dunya kadar sebze meyve yogurt yersin hem doyarsın bence

ya cok yemionda pasta börek eksik olmuyo sizde maşallah onların yerine dunya kadar sebze meyve yogurt yersin hem doyarsın bence

bencede canım bencede,ama şaşıyorumki hamurişsiz bir günüm geçse takla atıcam yahu, nereye gitsem hep hamurişi ve yatlı,kayınvalidemde bunlardan biri sağolsun.....:CüvCüv:cokacimcoook

küto bu bizim hayal bi siteden slim cream 'i 7 tl. ye almış hasbam..onun için sahte diyor heral...delüüü yahu hiç 100 tl. lik krem olur mu 7 tl.?
yada içinde 30 değil 5 adet felan vardır..yada gerçek sahtedir, yada satan çıldırmış ,hibe etmiştir.....

yokkız oluyo pinarım bende baktım 30 a kadar vardı orjinal diolardı iadeeli falan neden olmasın olabiler

yokkız oluyo pinarım bende baktım 30 a kadar vardı orjinal diolardı iadeeli falan neden olmasın olabiler

bak bak bak..biz kendi sitesinden kazıklanıyoz bea..yarın sorarım onlara ben? zaten taksit günüm geldi, bahaneyle onuda şettiririm.....
kütom iyi geceler,öpüyorum.....kaydirigubbakcemile3

bak bak bak..biz kendi sitesinden kazıklanıyoz bea..yarın sorarım onlara ben? zaten taksit günüm geldi, bahaneyle onuda şettiririm.....
kütom iyi geceler,öpüyorum.....kaydirigubbakcemile3

kızım adamlarla kavga edecen bak zayıflatcı yerine şişmanlatıcı gönderirler göresin gününülülülülülülü

hayde iyi geceler benım uykum yok arkadas coktan uyudu ben ne edecem yaw

selam kardastakımmm:) referanscım diyazen mecbur veriyorlar kasılmalardan ötürü birde burda hemsire arkadasım anlattı diyazenin verilme amacı havale sırasında vucudda asırı toksin birikirmis onu atmak için mesela benim kız bir idrar yapmıs nutkum tutuldu resmen taze bezi nasıl dolmustu eğer o idrarı atmasaymıs vucuda zehir etkisi olurmus.. bizim kinin kanında bisi çıkmadı dis ve bağdemcigin etkisi ile olmus .. sen mr ve eeg yaptırdınmı ? eğer yaptırmadıysan mutlaka yaptır ne olur ne olmaz .. birde atesli havaleden korkma dedi dr ler atesli havalelin çıkıs sebebi enfeksiyondur ama soğuk havalenin sebebi yani menencit ve epilepsi gibi seyler çıkarıyormus .. sanırım senin oğlanda atesliydi .. allah kımseye yasatmasın heleki sen görmedin o sahneyi ... allahdan iş deydin görseydin çıldırırdın yemin ediyorum allahım kimsenin masumuna yasatmasın kimse böle bisi görmesin ..

sütü kesilirse etinden faydalanır memette olmazmı akşamı hatırlaaa:jeyyar::ecrin_bebek:
:roflol::roflol::roflol:
:1shok:lülülülülülükafamçokkarıştı artık allaha kalmış durumdayımklava:

günaydın kızlar açılış benden oldu yine.
2 gün kk ya giremiyebilirim haber vereyeim dedim.
yine misafirlerimim var üstelikte yatılı olacak.
bebek becik dolu sanırım net bana düşmez.Çok üzgünüm çoook
artık allah sabırla sınamasın beni. inşallah çok hafif bir şekilde geçiririm:Saruboceq:
en geç pazar akşamı en erken pazartesi sabahı görüşmek üzere.senağlama
benim kısmetimde hep misafirle açılmış yaaakaydirigubbakcemile3
neyse sağlık olsun. allah bunuda aratmasın ne yapalım.
:1rolleyes:

günaydın takımcımmmmmm .
hayırlı sabahlar .............................

ayten geçmiş olsun kızına .......

günaydın 6. takımın fıstıkları bugün başladım karbonhidrat diyetine.

yarım domates = 3 PUAN
yarım salatalık = 2 PUAN
beyaz peynir = 1 puan
1adet haşlanmış yumurta = 0 puan
1 dilim ekmek = 8 puan

SABAH İÇİN 14 PUAN HADİ BAKALIM BANA HAYIRLI OLSUN . PINARIM BİREYSELDEKİ DECEN İÇİN TEBRİK EDERİM CANIM.

ara öğün olarakta
2 adet kuru kayısı yedim 6+6 = 12 puan
toplamda 26 puan oldu.

evet .. unutmuşum pınarımmmm gardaşım tebrikler 3 . olmuşun kıssssss........ darısı 1... ge.......

bende yeni kavaltımı yaptım
2 dilm. kızarmış ekmek .16..
.peynir ..1..
az kaymak ..1.
çay .....0.
18 puanmı olmuş ....aa yok çeyrekte greyfurt yemiştim .4 p.da o 22..... bakalım bugün bozmassam yapayım ...

Son düzenleme:
dün bıraz 50 aşmişım galibaaa.... kilo gitmesede almamışım ..... nazlış normol 1 dilim ekmek 16 fıstıgım umarım kızarmış yiyyosundur . o 8 puan yarı yarıya iniyo .....

dün bıraz 50 aşmişım galibaaa.... Kilo gitmesede almamışım ..... Nazlış normol 1 dilim ekmek 16 fıstıgım umarım kızarmış yiyyosundur . O 8 puan yarı yarıya iniyo .....

kepek ekmeğıni tost makinasında kızarttım.

delikafaduldenheh bende öyle yapıyorum çıtır çıtır bayılıyorum ....... öyleyede ıspanak yerim büyük ihtimal 1 porsiyon 8 di galiba ....gamyoncuiremsu

bende artık tavuk falan yerim. Salata yapsam kaç puan olur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…