saol kütahya inşallah canım ya bu 20 kiloyu kaç ayda verdin çok merak ettim :uhm:
13 ay oldu canım başlayalı ama ilk 2 3 ayda 12 falan verdim sonra durdu bende boşladım ramazanda 3 geri aldım al ver dönemmi oldu son iki aydır sıktım iyce 86 idim şimdi 77 işte böle:bbo:
kütom ben sabah yine klasik kahvaltımı yaptım,öğlen yemedim,kayınvalidem,börek puaça yapmış,pazardan gelince kurt gibi açtım onlardan yedim 1er..akşam tavuklu patates,yarım börek,komposto,ekmek yok,azda kabak tatlı...uyyy çok yemişim bea.....
ya cok yemionda pasta börek eksik olmuyo sizde maşallah onların yerine dunya kadar sebze meyve yogurt yersin hem doyarsın bence
yokkız oluyo pinarım bende baktım 30 a kadar vardı orjinal diolardı iadeeli falan neden olmasın olabiler
bak bak bak..biz kendi sitesinden kazıklanıyoz bea..yarın sorarım onlara ben? zaten taksit günüm geldi, bahaneyle onuda şettiririm.....
kütom iyi geceler,öpüyorum.....kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:sütü kesilirse etinden faydalanır memette olmazmı akşamı hatırlaaa:jeyyar::ecrin_bebek:
:1shok:lülülülülülükafamçokkarıştı artık allaha kalmış durumdayımREFİMMM millet buyutecez die ugrasıyo takma şu memişlere yaw olsun varsın sen 65 ol süper olacan kız sende yap bari karboncu kervanına takıl sende
ceylinim okuldan gelmemiştir heralde daha
ösgeeee ösgeeee bizi aldatıyon demiiiiiii hemen unutun bizi hani unutmazdın hani aşkımız hiç bitmeyecektii
fatuuuuuuu gel suraya eskisi gibi yaz canım yawww özledim inan yazılarını ben senın veremediysen veremedin bizden nie kaçıon
doramm bak verdim die haftasonu kaçırma sakın haaa bak cuma günü pataklarım senı nasipp olursa tabee dövmek deil gelmekten bahsediyom nasip die yanlış anlama olmasın
dün bıraz 50 aşmişım galibaaa.... Kilo gitmesede almamışım ..... Nazlış normol 1 dilim ekmek 16 fıstıgım umarım kızarmış yiyyosundur . O 8 puan yarı yarıya iniyo .....
delikafaduldenheh bende öyle yapıyorum çıtır çıtır bayılıyorum ....... öyleyede ıspanak yerim büyük ihtimal 1 porsiyon 8 di galiba ....gamyoncuiremsukepek ekmeğıni tost makinasında kızarttım.
delikafaduldenheh bende öyle yapıyorum çıtır çıtır bayılıyorum ....... öyleyede ıspanak yerim büyük ihtimal 1 porsiyon 8 di galiba ....gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?