• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tesekürler aebencım ... kuzum doğru allah baska mutsuzluk vermesinde 90 dan 93 olmakda pek iç açıçı deel:( bu arada çıbıldak dartılınca 93 çıkıyom:PPP

kuzum ya bence olay farklılasmıs bi sakince konussanız ... valla üzüldüm bu duruma

tesekürler aebencım ... kuzum doğru allah baska mutsuzluk vermesinde 90 dan 93 olmakda pek iç açıçı deel:( bu arada çıbıldak dartılınca 93 çıkıyom:PPP

kuzum ya bence olay farklılasmıs bi sakince konussanız ... valla üzüldüm bu duruma

uzulme kız kardişler arasında olur ole barışırlar

veirsin kız saglık olsunda sende gördün kilo milo boş can saglıgı olmadıktan sonra

pınarım kozmik şey yapıyon ha lavman olmasa bende yapardımda ondan sevmedim bu işi

gunun özeti misafirlik iyi deelmiş gumluyo biraz vala

sabah:1 dilim ev ekmegi kızarmış zeytin peynir domtis kahvaltı işte

öglen bi kase yogurt corbası

ara portakal

akşam bi tabak erişte sarımsaklı yogurt bikaç yaprak sarma

gece oturmaya gittik urfalı bi ablaya yumurtalı köfte yaptı çig köfte gibi bişiy sevmiom ama hatır için yedim bikaç tane cok şişirdi beni bi avuv cekirdek cokkkkk ısrar oldu

1 saat yurudum inş erimiştir bol su işte böle

anaaa kızlar nerdesiniz,bende sayfalar ilerlemiştir dedimdi ama?uyuyonuz mu daha?KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN...kadınlar gününüzüde kutlarım canlarım... öpüldünüz...tek başımayım bu günki menümü yazayım bari...
sabah:
pancar,portakal,elma ve havuş suyu,1 y. kaşığı zeytinyağı..
öğle:
7-8 fındık,2 hurma,2 kayısı,1 fincan yeşil çay
ikindi.brokoli ve bürüksel lahana haşlama,limonlu zeytinyağlı az tuz
akşam:
salata
gece:kuruüzüm,7-8 fındık,2 hurma
yatarken
elma sirkeli su ve 3 incir 3 kayısı
işte bunlar arkadaşlar bugünki plan program....

misafirliğe gelmiştim kimseler yok :(

Kandiliniz mübarek olsun kardeş takımımız. Ayrıca kadınlar gününüzü de kutluyorum :)))

kandilinmiz mübarek olsun kızlar giremedim bugün siteye error oluyodu sizede ole olmuş galibaa bugün bişiy yemedim daha 5 dakika kalmış yemege ama bişi hazırlamadım daha ben kaçtımmm

geldim ben anlatayım gelen okur artık şimdii nerde kalmıştık gün gece gezmeden geldik ben sabaha kadar oturdum 6 kadar falan nesie niyetleneyim dedim arkadas erkenden uyuyo gene orda kaldıydım bende ole pc tv takıldım atıştırıp bişiler uyudum sabahın köründe kocası aradı dönmüş görevden bende evin yolunu tuttum sabah 9 da geldim accık uyudum kalktım işte böle ben kilo almısım ya 2 gun biraz fazla yedik birde gece yiyip yattım ya of be ne gıcık iş inş. iner cabuk 78 79 vardı sabah tartı şimdide 2 ptetes kavurdumaz yaglı domates biber bi kase vişne komposta skerliydi malesef bugün kayıp gün ol napalım artık işte böle benden

pinarım nasılsın kız zor oluyomu bu kozmik işi

iyi akşamlar kızlar benım diyet yok 2 gündür haberiniz ola......... sabah gelirim öpüldünüz ..

KANDıLıNıZDE MUBAREK OLSUN .............................

selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun ayrıca kadınlar gününüzüde kutlarım,bugün pazar çok yoğun geçti ancak vakit bulabildim ki hemen mesajımı yazıp kaçıcam akşama misafirim varkaydirigubbakcemile3bugünün özeti şöyle;
kahvaltı
1 dilim light ekmek
yarım domates
beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 taze soğan
şekersiz çay(b u arada kahvaltı yarımda yaptım yuh bana:1shok:)

arada yeşil çay içtim ve 2 dilim greyfurt
akşamda saat 6 da bir porsiyon birtatlı kaşığı pirinç bir yemek kaşığı zeytinyağla pişirilmiş tuzsuz pırasa yedim üstüne 2 kaşık yoğurt koydum hesaplamasını bi ara yaparım çok yoğunum kızlar öpüldünüz iyi akşamlar.a.s.

iyi akşamlar kızlar benım diyet yok 2 gündür haberiniz ola......... sabah gelirim öpüldünüz ..

KANDİLİNİZDE MUBAREK OLSUN .............................

amin canım cümlemizin Allah degerlendirmek nasip etsin inş.

selam kızlar hepinizin kandili mubarek olsun ayrıca kadınlar gününüzüde kutlarım,bugün pazar çok yoğun geçti ancak vakit bulabildim ki hemen mesajımı yazıp kaçıcam akşama misafirim varkaydirigubbakcemile3bugünün özeti şöyle;
kahvaltı
1 dilim light ekmek
yarım domates
beyaz peynir
2 yeşil zeytin
2 taze soğan
şekersiz çay(b u arada kahvaltı yarımda yaptım yuh bana:1shok:)

arada yeşil çay içtim ve 2 dilim greyfurt
akşamda saat 6 da bir porsiyon birtatlı kaşığı pirinç bir yemek kaşığı zeytinyağla pişirilmiş tuzsuz pırasa yedim üstüne 2 kaşık yoğurt koydum hesaplamasını bi ara yaparım çok yoğunum kızlar öpüldünüz iyi akşamlar.a.s.

iyi akşamlar canım gayet iyi diyetin maşallahhh

kızlar ben geldim bugün kız tarafı bize geldi 20 kişi filandık hiç çıkamadım mutfaktan tabak hazırla bulaşık yıka baya yoruldumm..
aebencimm canım okudum konunu ndün akşam ama yazmaya fırsatım olmadı çok şaşırdım hele de akrep böyle söylemezdi,canı sıkkıındır mutlaka bir sebep vardır elbette seni kırması akdar önemli degil ama olur böyle şeyler bi şekilde orta yol bulunur Allah başka dert vermesin bizlere.

slm kızlar.
2 günlük boşluk ve salınmış diyetten sonra aranızdayım
sanırım aebenim üzülmüş.
benim hemşomda kötü niyetli sormamışki. sadece bir anlatırmısın diye sormuş.:1no2: yanlış anlaşılmalardan dolayı kırılmalar olmuş. yoksa akrepte bizim takımımızın daimi bir üyesi gibidir.:teselli:
yoksa burda verilen kilolar kimseye ne faydası olur ne zararı. tamamen kendimiz için yanii:lepi:

Back