bende sürekli devam etmek istiyorum bu diyete ama benim sabahları 2 adet kuru kayısı yemem lazım benim bağırsak problemim var fazla çalışmıyo oda puanlarımı sabah arttıracak. yemeklerimin % 90 nını evden gerireceğim.
canım ben yuvarlamadan direk ilk iki basamagı yazdım herkese böyle yaptıgım için seninkini de o şekilde yazmıştım. zaten söyledigin şey binde birlik bi kesiti ifade ediyor 1,195814649 çıkmış ben de onu 1,19 yazmışım yanlışlık olan kısmı anlamadım ?
.biraz da acemi oldugum için bu tarz şeyler olmuş olabilir ama bence yanlış yapmadım çünkü dedigim gibi bütün takımdaki herkesin ilk iki bsamagını almıştım.
çikolatalı pasta yedim 1 dilim haftasonu tatili vurmasana aeben yaa
canım daha önce kaptanlık yaptığım için püsküütün öyle yaptığını ve istediğinibiliyom ondan şettim bende
eee kendi kendime mi yazıcam alttakiler cevap vermeyi düşünüyonuz mu?gideyim mi?huuuu kime diyom???*??*??*??
yumukum hoşgeldin aramıza canım inşallah daim olursun...
yumukum hoş geldin takımımıza...hemen hemen aynı kilodayız,hadi bakalım,70 ler bizi bekliyor....
hoşbuldum saolun kızlar inşallah bundan sonra sizlerle birlikte bu kiloları vericez sürekli okuyorum valla süpersiniz kaydirigubbakcemile5kendime hediye ettiğim gün bitti akşam yemekten sonra misafirim geldi birde bir dilim kek yedim bu aradayarına enerji depoladımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?