Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlıcım aebenim devam etmek istemiyorum demiş, sen onu yanlş anlayıp ben de devam etmek istiyorum demişsin bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım. zaten sürekli karbonhidrat agırlıklı beslenme çok sağlıklı birşey değil.:smiley-cool:

kızlar ben bugün regl oldum canım çook çokkk tatlı istiodu.o kare kare çikolatalar var ya onların yarısnı yedim. diger yarısını da yiebilrdim o derece krizdeydim ama şimdi nedense midem bulanıyo bu akdar zaman sonra çikolata yedigim için olabilir mi...:bbo:

canım daha önce kaptanlık yaptığım için püsküütün öyle yaptığını ve istediğinibiliyom ondan şettim bende

ben varım ama çıkıyorum .............................

yumukum hoş geldin takımımıza...hemen hemen aynı kilodayız,hadi bakalım,70 ler bizi bekliyor....

hayl senin kremin sahte olduğunu nerden anladın kız?yazıyo mu üzerinde?fiyatından mı işgillendin? yarın anlat bakalım bana?karşılaştıralım kremleri....
mehalim beni derecemden dolayı kutlamışsın canım teşekkürler......

eee kendi kendime mi yazıcam alttakiler cevap vermeyi düşünüyonuz mu?gideyim mi?huuuu kime diyom???*??*??*??

yumukum hoşgeldin aramıza canım inşallah daim olursun...

yumukum hoş geldin takımımıza...hemen hemen aynı kilodayız,hadi bakalım,70 ler bizi bekliyor....

hoşbuldum saolun kızlar inşallah bundan sonra sizlerle birlikte bu kiloları vericez sürekli okuyorum valla süpersiniz kaydirigubbakcemile5kendime hediye ettiğim gün bitti akşam yemekten sonra misafirim geldi birde bir dilim kek yedim bu aradayarına enerji depoladımkaydirigubbakcemile3

vercez canım tabiki hiç şüphen olmasın yarın tam gaz dönersin diyetine birde spor ekledinmi kim tutar seni:1hug:

kütom ben sabah yine klasik kahvaltımı yaptım,öğlen yemedim,kayınvalidem,börek puaça yapmış,pazardan gelince kurt gibi açtım onlardan yedim 1er..akşam tavuklu patates,yarım börek,komposto,ekmek yok,azda kabak tatlı...uyyy çok yemişim bea.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…