nazlım akşam bende onu hasapladım biraz az çok salata malzemelerini topla 1 porsiyon 10 civarı galiba anca eder bide içine ton balıgı kayarsın 0 puan .. ...delikafaduldenbende artık tavuk falan yerim. Salata yapsam kaç puan olur acaba.
selam arkadaşlar yeni ve güzel bir diyet listesi buldum.yakın bir arkadaşım bu listeyle 98 kilodan 65 kiloya düştüğünü ve tekrardan almadığını belirtti.ve bu kiloya 4 ay gibi bir sürede düşmüş.liste aynen şu şekilede 1 hafta boyunca sadece meyve yiyorsun sınırsız.sonra bir hafta ara sonra tekrar devam.benimle bu diyeti denemek isteyen arkadaşları diyet listesi sınırsız meyve diyetine bekiliyorum.:lepi:
bu sana göre bi diyet bediş ama 1 hafta meyveyle yaşanmaz yahu .. pek saglıklı degil bence .... hoş ...bedişin yedikleri de aynıya ...
çok geçmiş olsun sanırım bu üzüntü stres anında yanlış tepki vermiş akrepasi çok sevindim canım tahlilin iyi çıkmasına
dün sabaha karşı benim kız da ateşlendi sabah dr a götürdüm malum hafta sonu problem olmasın diye
boğazı kötü olmuş ilaçlarını aldım ateş düşürücü içirmiştim iyiydi okula bıraktım zaten götürmesem olay çıkacak çok istiyor okula gitmeyi neyse saat 16:00 gibi bir telefon okuldan çocuk çok kötü ateş 39 a gelmiş allahım bir gidiim var aklıma da aysimam geldi havale çok yakın çünkü ateş bu kadar yükselince
okula geldim benim kızla uğraşıyorlar.üstündeki kazağı çıkarmışlar buz koymuşlar boynuna felan yüzünü yıkamışlar ateş düşürücü içirmişler tabi öğretmen beni görünce benden korktu rengim nasıl olmuşsa allahım çok korktum dün yaa allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin gerçekten çok zor..ateşi vardı hala aldım artık okuldan gece de nöbetteydim yükselir de haberim olmaz diye alarmı kurdum saat başı..bişey yemiyor yazık boğazından yutkunamıyormuş ilaçlarını düzenli veriyorum yavrum bişeyler yemek için ölürdü sabahtan bu yana bişi yemedi ama ateşi daha az gibi allahım şifa versin
yumukum güle güle gidin gelin canım kahvaltın süper olmuş ben ev ekmegi yedim 1 dilim kızarmış orası cıss oldu
evet canım bakalım sendede işe yaracakmı .. yumukum ....:sm_cool:saol canım şu karbonhidrat diyetini bende deniyim diyorum sabahkileri hesapladım 25 çıktı kahvaltıyı geç yaptım o yüzden öğleden sonra bir elma yemeyi planlıyorum 16 puan akşamda ıspanak yiyeceğim üstünede 2 kaşık yoğurt kıymalı ıspanak 6 puan yazıyor ama ben soğan ve sarmısaklı tuzsuz ve bir kaşık yağla pişiricem acaba dahamı düşük olur?yinede ben 6 puan olarak yazayım 2 kaşık yoğurtta 4-5 puan arası yapıyor toplamda 51-52 eh idare ederdelikafadulden
kaşke herkes verse haftada okadar kilo ne güzel olurdu burda çabalamzadık haftalarca ......delikafaduldençok şasırtıcı geldi bana ben şahsen isterimki herkes haftada mumkun olsada 3er 5 er verse keşke bana ne zararı hatta mutlu olurum saglıklı bi şekilde tabi
aebenım hiç hak etmedigin bi tepkiyle karşılaşmısın emin ol hakatmıyosun birde harf hatası olayı falan düşündürdü beni içim kalktı resmen yara ve gocunma demek geldi içimden
ayten kızına tekrardan geçmiş olsunlar canım . a.s. ayten insan 94 dede mutlu olur canım allah gerçek mutsuzluk vermesin .....:1hug:ya evtet mevzu ne bu akrep yara gocunma bende merak ettim? aebencim tesekkür ederim canım ... bedisim napan gızzz 94 kilo oldum sisman ve mutlu değilim artıkPP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?