• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

refem sizin takımın adını karbon diyeti yapanlar takımı diye değişsek olumu acep:)))...

Olur hayalim neden olmasın :)) yeterki zayıflayalım ayy bir elbise denedim geçenlerde o kadar güzel ki o kadarda çok yakıştı ama koca memişlerden ve 3 numarası bulunmadığından alamadım bide ucuzdu ki sormaa :((

iyi akşamlar kızlarr günün özetini geceyim bi önce

sabah 1 elma 1 kivi

ara bikaç çubuk kraker

ögle:1,5portakal

akşam :akşam ziyafet vardı getti yuruyus bosunaa 1 kase yogurt corbası bikaç çatal patates salatası bol miktarda yaprak sarma bu arkadasım yuzunden hep daha ekmeksiz olurdu aa hiç bişe yemedin die kaynanasının yolladıgı ev yapımı ekmegi dayadı burnuma ama yemedim ben ay bişi olmaz inş. sarmalar az yaglı azcık pirinç attım cogu bulgurdu vicdanım sızlıyooo ühüüüüüüüüüüüüüüü

yummukum canım cok güzel vermişsin gercekten bugunde hiç abartı olmamış gercekten tekrar hoş geldin

elsemm yolun acık olsun güle güle git gel inş.

pinarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aebenım okuyorumda ne yazayımki cocunluga uyarız işte burda cenem düşüyo orda cekiniyom noluyosa hayalle ne yediniz kız 32 lik merak ettim şimdi

maytapım karbonhidrat diyetinde et urunleri yumurta 0 puan birde sebzeler dusuk digerleri yuksek puan gün içinde 50 yi gecmeyecen bende yapmak isterdimde bana uymuyo malesef yoksa tum takım ne güzel olurdu

nazlım 60 diyodun gectii 58 te gecmişe gömülecek kız az sabır çok titiz planlısın 50 yi hayatta gecmessin nazlı senın huyun aynı benım kocacıgıma benziyo sana aşuk olabilirim heran

Enesin annesi gelmişsin canım burdan yazmadım msn den görüşmek istiyorum ben senleee

REFİMMM millet buyutecez die ugrasıyo takma şu memişlere yaw olsun varsın sen 65 ol süper olacan kız sende yap bari karboncu kervanına takıl sende

ceylinim okuldan gelmemiştir heralde daha

ösgeeee ösgeeee bizi aldatıyon demiiiiiii hemen unutun bizi hani unutmazdın hani aşkımız hiç bitmeyecektii

fatuuuuuuu gel suraya eskisi gibi yaz canım yawww özledim inan yazılarını ben senın veremediysen veremedin bizden nie kaçıon

doramm bak verdim die haftasonu kaçırma sakın haaa bak cuma günü pataklarım senı nasipp olursa tabee dövmek deil gelmekten bahsediyom nasip die yanlış anlama olmasın

döktürmüşün bedişşş ..

kıs paylaşım alanında çogunluga uyma diye bişiyok takım adına görüşümüzü bildirmen lazım ....niye yazmıyon hıç kaptanım benım .. benim yetkimyok benım yazdıgım olmuyo kaptan ve yardımcısının onayı lazım ....kararlar alınması için . bak nazlında yazdı bugün negüzel ... çekinecek bişi yok ...

bendemi başlasam karbona ama pekanlamadım listeyialdım aeben açarmısın yavrucum biraz konuyu
deget sende herşeye atlıyondelikafadulden sen böyle iyisin mehmedin sütünü mütünü kesende sonra ......Çok üzgünüm çoook

döktürmüşün bedişşş ..

kıs paylaşım alanında çogunluga uyma diye bişiyok takım adına görüşümüzü bildirmen lazım ....niye yazmıyon hıç kaptanım benım .. benim yetkimyok benım yazdıgım olmuyo kaptan ve yardımcısının onayı lazım ....kararlar alınması için . bak nazlında yazdı bugün negüzel ... çekinecek bişi yok ...

nese bakalım bidahaki sefere artık benım kalmış şurda 2 kilom yeni kaptan yapar bu işleri ben dedim cahal kaptanım die dinlemediniz aha büle oldudelikafadulden:delphin:

:delphin:deyince bu kız :CüvCüv: böleya içemiom kim mutfa gidecek şimdi ofss:bbo:

deget sende herşeye atlıyondelikafadulden sen böyle iyisin mehmedin sütünü mütünü kesende sonra ......Çok üzgünüm çoook

sütü kesilirse etinden faydalanır memette olmazmı akşamı hatırlaaa:jeyyar::emir_bebek::ecrin_bebek:

:roflol:napiim aebencik yaz gelii hatunlar dökülcek ortalığa kocişin gözünü üzerime çevirmem lazım yoksa :oklava:

sütü kesilirse etinden faydalanır memette olmazmı akşamı hatırlaaa:jeyyar::emir_bebek::ecrin_bebek:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen cahıl ha..............gönlü güzel kaptanım .. 75 de mezun lacanımı sandın .....kaydirigubbakcemile yüüürüüü 70 şeeeee....:mymeka:

hee hem etimden hem sütümden damızlıkım ben mandıradan yeni düştüm buralara.resimler yükledim mehmet akifim diye bakın bakem çokmu şişgoyum gerçi boydan çekmedik ama altım yoktur zati 3 hamilelik ve 90 kalça halaaaa

nese ben cıkıom bu elişi örüyo özendim bende öreyim hayatıma net gireli bıraktım o işleri oya başladım o bitiriyo ben 1 . kenardayım daha hade gittim iyi geceler byby

kızlar benim hesabıma göre1.195... çıkıyo sonuç 3 basamaktaki 5i yuvarlayıp 1.20 yazdım ama değiştirilmiş benimmi yanlışım var dünden beri bütün hesaplamalarım değişiyo bende bundan sonra hesap yapmadan yazayım o zaman

canım ben yuvarlamadan direk ilk iki basamagı yazdım herkese böyle yaptıgım için seninkini de o şekilde yazmıştım. zaten söyledigin şey binde birlik bi kesiti ifade ediyor 1,195814649 çıkmış ben de onu 1,19 yazmışım yanlışlık olan kısmı anlamadım ?
.biraz da acemi oldugum için bu tarz şeyler olmuş olabilir ama bence yanlış yapmadım çünkü dedigim gibi bütün takımdaki herkesin ilk iki bsamagını almıştım.

Back