• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

herkes karbonhidrat diyeti mi yapıyor?
Sendemi yapacaktın ne pasteneci güzeli ....delikafaduldenpazartesi takımca başlayalım bence ....:roflol::roflol:toptan karbon takımı ....:roflol::roflol:sositososito

Sendemi yapacaktın ne pasteneci güzeli ....delikafaduldenpazartesi takımca başlayalım bence ....:roflol::roflol:toptan karbon takımı ....:roflol::roflol:sositososito

iyi fikir aslında pazartesi hep beraber başlayalım yanlışlarımız oduğu zaman birbirimizi uyarırız olmazmı

pastaneci güzeli kalcak adım:roflol:

ben bugün sabah 1 poğça,öğlen patates salatası yedim karbonhidrat yükümü aldım
pazartesi başlıyalım olur
haftasonu annemdeyim zaten

pastaneci güzeli kalcak adım:roflol:

ben bugün sabah 1 poğça,öğlen patates salatası yedim karbonhidrat yükümü aldım
pazartesi başlıyalım olur
haftasonu annemdeyim zaten

else kız kilo alıp gelme oralardan biz fatunuzu memlekete bir gönderdik. 5 kilo fazlalıkla geri geldi çok yeme oralarda tahriklere kapılma.

canım bu günkü menün hiçte diyet dışı degıl.. gayet güzel miktarını abartma yeter ... zaten arada bir vucud alışmasın diye . menüleri artırmak lazım ...a.s

saol canım korkuyo insan bişey yemeye abartmamış demi verdiklerimi geri almıyımda bu hafta pazartesiden itibaren yürüyüşede başlıyorum inşalah bu haftada en az bir kilo hedefim kaydirigubbakcemile2

else kız kilo alıp gelme oralardan biz fatunuzu memlekete bir gönderdik. 5 kilo fazlalıkla geri geldi çok yeme oralarda tahriklere kapılma.

2 gün kalcam 5 kilo almam en azındankaydirigubbakcemile3
annemde şu titreşimli kemerlerden vardı biara satıcıya kanıp almıştık
onu getireyim bari yanımda,akşamları takarım biraz belki göbüş ve benim şu popoya faydası olur:jeyyar:
önümde 4 ay var ve gitmesi gereken 12kilo
o yüzden onun tahriklerine kanmamalıyım

saol canım korkuyo insan bişey yemeye abartmamış demi verdiklerimi geri almıyımda bu hafta pazartesiden itibaren yürüyüşede başlıyorum inşalah bu haftada en az bir kilo hedefim kaydirigubbakcemile2

sen bişey yememişsin bile ben kendimi ödünlerdiğim zamanlarda ooo abartıp neler yiyiyorum . onun için ben artık kendimi ödüllendirmiyorum. hele şu 58 sendromunu atlatana kadar ödüle hayırrrrrrrr

sendemi bürütüsss....................:roflol: bu diyeti yapıyon kıs....delikafadulden benimde 32 söyle bakem ne yiyek ...... akşama...:roflol:

sen kaçak yapsanda enseledim seni he bende yapıyom itirazınmı var cadı dimiyonda hayalim yeni bişi keşfettim ge peşimden diye :mymeka::mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:,
bugün başladım bakalım tatlım o listenin çıktısını aldım yediklerimi işaretledim az olanları falan ayırcam akşam,
inş ii olcak tatlış bakalım,
akşama ne yesek hmmmm bilmem ki :roflol::roflol::roflol::roflol:...

kızlar ben gidiyorum saat 18:30da otobüsüm
pazartesi görüşürüz artık
kendinize iyi bakın
Allah'a emanet olun

sen bişey yememişsin bile ben kendimi ödünlerdiğim zamanlarda ooo abartıp neler yiyiyorum . onun için ben artık kendimi ödüllendirmiyorum. hele şu 58 sendromunu atlatana kadar ödüle hayırrrrrrrr

kaydirigubbakcemile3canım benim bende 59 olsam eminim abartırdımda 81 olunca insan abartmayı bile korkarak yapıyo ama en azından azda olsa özlediğim şeyleri yiyorum ben bir aydır ne makarna ne pilav yemedim herşey tuzsuz şekersiz az yağlı ki haşlanmış tavuğun bütün derilerini çıkardım en çok yağın tavuk ve balık derisinde olduğunu duyunca artık öyle pişiriyorum ki ben eskiden çok severdim neler yiyomuşuz :1shok:sonra nedne kilo alıyorum diyoruz sonuçta insan aklına doymak fikrini kazısın bir porsiyonlada doyuyor:lepi:

sen kaçak yapsanda enseledim seni he bende yapıyom itirazınmı var cadı dimiyonda hayalim yeni bişi keşfettim ge peşimden diye :mymeka::mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:,
bugün başladım bakalım tatlım o listenin çıktısını aldım yediklerimi işaretledim az olanları falan ayırcam akşam,
inş ii olcak tatlış bakalım,
akşama ne yesek hmmmm bilmem ki :roflol::roflol:...
kıs bi davul tutup çalmadıgım kaldı daha ne yapayım ........:roflol::roflol: 3 gündür ...... sen benden habersiz silim alıyon ama ne haberrr.....:dilcikar:

ben çıkıyom kıslar bebeler sıra bekliyi malum 3 taneler .... herkese iyi hafta sonlarııa.s.

else güle güle canım .......a.s.

kaydirigubbakcemile3canım benim bende 59 olsam eminim abartırdımda 81 olunca insan abartmayı bile korkarak yapıyo ama en azından azda olsa özlediğim şeyleri yiyorum ben bir aydır ne makarna ne pilav yemedim herşey tuzsuz şekersiz az yağlı ki haşlanmış tavuğun bütün derilerini çıkardım en çok yağın tavuk ve balık derisinde olduğunu duyunca artık öyle pişiriyorum ki ben eskiden çok severdim neler yiyomuşuz :1shok:sonra nedne kilo alıyorum diyoruz sonuçta insan aklına doymak fikrini kazısın bir porsiyonlada doyuyor:lepi:

maşallah ama sende 1 ayda iyi kilo vermişsin. inşallah burda hep beraber daha çok kilolar vereceğiz.

aaaaaaaaaaa töbe de habersizmi aldım hacı aşk olsun :roflol:
ben senden haberszi ne yaptım ki onuda yapam sensin apla kaçak güreşen :roflol:
hayırlı ve ii akşamlar ii tatiller fıstıklar...

Kızlar bende yarın başlayacağım bu diyete gazamız mübarek olsunn pazartesiye kadar iyice kilo almamak için biran önce hazır motivede olmuşken başlamam lazım. Öptümm sizleriiiii

Back