Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sendemi bürütüsss....................:roflol: bu diyeti yapıyon kıs....delikafadulden benimde 32 söyle bakem ne yiyek ...... akşama...:roflol:benim bugün 32 oldu kıs az kaldı cips mi yesem onada akaşm ...
Sendemi yapacaktın ne pasteneci güzeli ....delikafaduldenpazartesi takımca başlayalım bence ....:roflol::roflol:toptan karbon takımı ....:roflol::roflol:sositosositoherkes karbonhidrat diyeti mi yapıyor?
Sendemi yapacaktın ne pasteneci güzeli ....delikafaduldenpazartesi takımca başlayalım bence ....:roflol::roflol:toptan karbon takımı ....:roflol::roflol:sositososito
Sendemi yapacaktın ne pasteneci güzeli ....delikafaduldenpazartesi takımca başlayalım bence ....:roflol::roflol:toptan karbon takımı ....:roflol::roflol:sositososito
pastaneci güzeli kalcak adım:roflol:
ben bugün sabah 1 poğça,öğlen patates salatası yedim karbonhidrat yükümü aldım
pazartesi başlıyalım olur
haftasonu annemdeyim zaten
canım bu günkü menün hiçte diyet dışı degıl.. gayet güzel miktarını abartma yeter ... zaten arada bir vucud alışmasın diye . menüleri artırmak lazım ...a.s
else kız kilo alıp gelme oralardan biz fatunuzu memlekete bir gönderdik. 5 kilo fazlalıkla geri geldi çok yeme oralarda tahriklere kapılma.
saol canım korkuyo insan bişey yemeye abartmamış demi verdiklerimi geri almıyımda bu hafta pazartesiden itibaren yürüyüşede başlıyorum inşalah bu haftada en az bir kilo hedefim kaydirigubbakcemile2
sendemi bürütüsss....................:roflol: bu diyeti yapıyon kıs....delikafadulden benimde 32 söyle bakem ne yiyek ...... akşama...:roflol:
sen bişey yememişsin bile ben kendimi ödünlerdiğim zamanlarda ooo abartıp neler yiyiyorum . onun için ben artık kendimi ödüllendirmiyorum. hele şu 58 sendromunu atlatana kadar ödüle hayırrrrrrrr
kıs bi davul tutup çalmadıgım kaldı daha ne yapayım ........:roflol::roflol: 3 gündür ...... sen benden habersiz silim alıyon ama ne haberrr.....:dilcikar:sen kaçak yapsanda enseledim seni he bende yapıyom itirazınmı var cadı dimiyonda hayalim yeni bişi keşfettim ge peşimden diye :mymeka::mymeka::mymeka::roflol::roflol::roflol:,
bugün başladım bakalım tatlım o listenin çıktısını aldım yediklerimi işaretledim az olanları falan ayırcam akşam,
inş ii olcak tatlış bakalım,
akşama ne yesek hmmmm bilmem ki :roflol::roflol:...
kaydirigubbakcemile3canım benim bende 59 olsam eminim abartırdımda 81 olunca insan abartmayı bile korkarak yapıyo ama en azından azda olsa özlediğim şeyleri yiyorum ben bir aydır ne makarna ne pilav yemedim herşey tuzsuz şekersiz az yağlı ki haşlanmış tavuğun bütün derilerini çıkardım en çok yağın tavuk ve balık derisinde olduğunu duyunca artık öyle pişiriyorum ki ben eskiden çok severdim neler yiyomuşuz :1shok:sonra nedne kilo alıyorum diyoruz sonuçta insan aklına doymak fikrini kazısın bir porsiyonlada doyuyor:lepi:
maşallah ama sende 1 ayda iyi kilo vermişsin. inşallah burda hep beraber daha çok kilolar vereceğiz.