refem sizin takımın adını karbon diyeti yapanlar takımı diye değişsek olumu acep:)))...
deget sende herşeye atlıyondelikafadulden sen böyle iyisin mehmedin sütünü mütünü kesende sonra ......Çok üzgünüm çoookbendemi başlasam karbona ama pekanlamadım listeyialdım aeben açarmısın yavrucum biraz konuyu
döktürmüşün bedişşş ..
kıs paylaşım alanında çogunluga uyma diye bişiyok takım adına görüşümüzü bildirmen lazım ....niye yazmıyon hıç kaptanım benım .. benim yetkimyok benım yazdıgım olmuyo kaptan ve yardımcısının onayı lazım ....kararlar alınması için . bak nazlında yazdı bugün negüzel ... çekinecek bişi yok ...
deget sende herşeye atlıyondelikafadulden sen böyle iyisin mehmedin sütünü mütünü kesende sonra ......Çok üzgünüm çoook
deget sende herşeye atlıyondelikafadulden sen böyle iyisin mehmedin sütünü mütünü kesende sonra ......Çok üzgünüm çoook
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen cahıl ha..............gönlü güzel kaptanım .. 75 de mezun lacanımı sandın .....kaydirigubbakcemile yüüürüüü 70 şeeeee....:mymeka:sütü kesilirse etinden faydalanır memette olmazmı akşamı hatırlaaa:jeyyar::ecrin_bebek:
sütü kesilirse etinden faydalanır memette olmazmı akşamı hatırlaaa:jeyyar::ecrin_bebek:
3.5 kiloyla bize bakacaklarsa boşver bakmasınlar .....-tatlicadiarzu-:1ninca::roflol:napiim aebencik yaz gelii hatunlar dökülcek ortalığa kocişin gözünü üzerime çevirmem lazım yoksaklava:
kızlar benim hesabıma göre1.195... çıkıyo sonuç 3 basamaktaki 5i yuvarlayıp 1.20 yazdım ama değiştirilmiş benimmi yanlışım var dünden beri bütün hesaplamalarım değişiyo bende bundan sonra hesap yapmadan yazayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?