• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ceylinimmm benim kilom yarın daha da düşebilr diye umut ediyorum. isterseniz ayn yazın. yarın düşerse değiştirelim...
nazlıcım sevindim kısa çalışmadan zarar görmeyeceğine :1hug:
reff ben biraz tıfılım canım kaydirigubbakcemile3 1,62 boyum. 57 bile bana bayağı bir fazla kaydirigubbakcemile
pınarıma katılıyorum dora mezun ol-ma, dora mezun ol-ma benneyaptımki
hele bir 60 ol bakalım:jeyyar:

tamam asicim o halde senin hücereni boş bırakıyorum ben....

ceylinimmm benim kilom yarın daha da düşebilr diye umut ediyorum. isterseniz ayn yazın. yarın düşerse değiştirelim...
nazlıcım sevindim kısa çalışmadan zarar görmeyeceğine :1hug:
reff ben biraz tıfılım canım kaydirigubbakcemile3 1,62 boyum. 57 bile bana bayağı bir fazla kaydirigubbakcemile
pınarıma katılıyorum dora mezun ol-ma, dora mezun ol-ma benneyaptımki
hele bir 60 ol bakalım:jeyyar:

şimdi sopayı alcam elime..:oklava:. tıfılmışta 57 fazlamışta..tamam tamam benim ev 3. kat ama bana az gelir,ben 6-7 katlı bir bina bulmaya gidiyom hemen..neden mi?atlıyacağım..:roflol:çünki bende 160 ve 82 kiloyum ve 15-16 kilo vermiş halim..offfff of....senağlama

reff canım benim bu gün bi eczanede felan tartılamaz mısın?gerçi kendi tartın olması mantıklı ama?git eve bi koşu tartıl gel bakalım hıııı:oklava::roflol:

Canım aslında tarılırım ama kıyafetli ve ayakkabılı en az + 3-4 kilo veririm :( yarın tartılımmm plaseeeeeeeeeee :( yada aynı yazın zaten bence + vericem durumum vahim biraz. :1hug:

tamam asicim o halde senin hücereni boş bırakıyorum ben....

pınarcım keşke eşofmansız tartılsaymışım yaww kaydirigubbakcemile
kaç gram gelir ki acaba fisfisfis geçen hafta 56,3 tüm
ceylincim sen beni aynı yaz da gerekirse yarın düzeltelim olur mu canım
ayrıca sana çok teşekkür ediyorum herkes adına. dar zamanında bile bu kadar uğraşıyorsun canım benim Şeniz

pınarım kocaman tebrik ediyorum seni yaa vallahi bravoooŞeniz ve diger kilo veren arkadaşları daa.s.

gülüm geçen hafta benim kilom yanlış yazılmıştı..benden kaynaklanan bir yanlışlık..:oklava:.o yüzden 800gr. mı geçen haftadan canım,ama olsun veriyorum ya....:dance::teytey:

ayrıca sana çok teşekkür ediyorum herkes adına. dar zamanında bile bu kadar uğraşıyorsun canım benim Şeniz

eşofman 1 kilo gelir şekerim,ceylinim aynı yazda,yarın değişirse bakarız...refide aynı yazıyoruz canım.....kaydirigubbakcemile5

rica ewwderim asicim yarın vakit olsa keşke yarın da bakardım ama ders var birazdan evden çıkıcam öglenki derse yetişmek için ben akşama bende olanları hesaplanmş şekilde yollarım,nazlıya yada başka bi gönüllü varsa ona.

şimdi sopayı alcam elime..:oklava:. tıfılmışta 57 fazlamışta..tamam tamam benim ev 3. kat ama bana az gelir,ben 6-7 katlı bir bina bulmaya gidiyom hemen..neden mi?atlıyacağım..:roflol:çünki bende 160 ve 82 kiloyum ve 15-16 kilo vermiş halim..offfff of....senağlama

kaydirigubbakcemile3 alemsin kısss
canım babamın bir lafı vardır. haticeye değil neticeye bakacaksın :jeyyar:
sen hele bir ver o kiloları bak nasıl genç kız gibi olacaksın. sen de o azim var :1closedeyes: ben görüyorum delikafadulden
yoksa kreme o kadar para yatırlır mı :roflol:

ne var yani benim de boyum 161 filann lülülülülülü
şekerlerim zaten klasik türk kadını (şimdi de uzunlar alınacak :roflol:) ortalama 1,60 - 1,65 boylarında yalan mı :1closedeyes:
etrafımızda kaç kişi bizden çok uzun ya da çok kısa sengözlerimebaksanab

pınarım; özgecim listede yer alacak mı ve else ile yapabilirm hakkında ne düşünüyorsunuz bu üçünü istiyorum:roflol:

Kızlar boşverin boyu k,lolara gelelim :) benim boyum biraz daha uzun ama kilommm şu kilom yok muuu :(((( benimde boyum 171 kılzar ama şu kiloları vermeyince boy moy belli olmuyor insanda :(

kaydirigubbakcemile3 alemsin kısss
canım babamın bir lafı vardır. haticeye değil neticeye bakacaksın :jeyyar:
sen hele bir ver o kiloları bak nasıl genç kız gibi olacaksın. sen de o azim var :1closedeyes: ben görüyorum delikafadulden
yoksa kreme o kadar para yatırlır mı :roflol:

şekerlerim zaten klasik türk kadını (şimdi de uzunlar alınacak :roflol:) ortalama 1,60 - 1,65 boylarında yalan mı :1closedeyes:
etrafımızda kaç kişi bizden çok uzun ya da çok kısa sengözlerimebaksanab

of asim sorma bizim ailede annem dışında hekes benden uzunn:tomato: babam abim kardeşimm,ama teyzelerimin hepsi kısa ben anne tarafına çekmişim galiba... uzun olmalrını bırak hepsi sarışın ve renkli gözlüü beni çöpte bulmuşlar kesin.

pınarım; özgecim listede yer alacak mı ve else ile yapabilirm hakkında ne düşünüyorsunuz bu üçünü istiyorum:roflol:

özge kendi isteğiyle ayrıldı yazılacak sanırım :delphin: yanına bir de şunu ekle :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
else listeye girecek galiba ama yapabilirimi bilmiyorum :utangac:

Ceylincim sen beni aynı yaz şimdi yarın değişirse Asim gibi bende bildiririm olur mu canım NAzlıcım da düzeltir artık ona zahmet :)

of asim sorma bizim ailede annem dışında hekes benden uzunn:tomato: babam abim kardeşimm,ama teyzelerimin hepsi kısa ben anne tarafına çekmişim galiba... uzun olmalrını bırak hepsi sarışın ve renkli gözlüü beni çöpte bulmuşlar kesin.

biz de kardeşime öyle takılırız
hastanede karışmışsın sen diye kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorumm derse yetişmem lazım akşama bakarım kilosunu aebenim yazmadı onları da geçiririm... bu arada pınarım dışında kimse resimlere bakmamış dövücem sizi haaa:mymeka:

Back