Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınarım; özgecim listede yer alacak mı ve else ile yapabilirm hakkında ne düşünüyorsunuz bu üçünü istiyorum:roflol:
galiba rüyalarda buluşuyoruz gerçektende:))dün akşam özgeyi gördüm rüyamda kaydirigubbakcemile3
doğum yapmış. salonunda oturuyoruz. ben bebği görmek istiyorum. sanki o göstermek istemiyor gibi Çok üzgünüm çoook sonra dar bir koridordan geçip yatak odasına gidiyoruz. bebek orada yatıyor. esmer düz saçlı bir erkek uyuyor. özge üzerini örtmek istiyor. 2 aylık çocuk "anne" diyor uykusunda mirmirmirmir koridordan odaya yürürken özge karnını tutuyor. sanırım sezeryan olmuş ve karnı şişti azıcık şakkıdı
hayır olsun :1rolleyes:
bu aralar rüyalarda buluşuyoruz kaydirigubbakcemile3
Bugün benımki geçgitti biraz da palates yapayım dedim hepiniz gelmişiniz yahu ben hergün erken geliyodum nazlımla kalıyoduk tek :dilcikar:else listede yer alacak canım tabiki..yapabilirim listede olmayacak çünki ben hiçbir paylaşımını göremedim..siz ne düşünüyorsunuz?özgemizede geri gelmek üzere ayrıldı mı yazsak acaba?yaa bunları aeben daha iyi bilir bi gelsin bakalım...a.s.
dünkü menüm
sabah
=====
5 adet etiform
ara öğün
=======
1 ayran
öğlen
====
fırın tavuk (1 tane büyük incik) + 1 tane patates + salata
ara öğün
======
1 yoğurt
akşam
=====
2-3 tane bisküvi[/q
:teytey::teytey:Şeniz
iştebuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......:hooray: isteyince oluyo demiiiiiii...:içelim:
soggol fıstıgımm......Şenizgünaydınlar herkesee
kızlar öncelikle açıklama yapayım soranlar olmuş haklı olarak: takım kaptanımız pınarın ricası üstüne cuma hesaplamalarını her hafta bir kişi yapacak. bildiginiz gibi iki üç haftadır nazlıcım saolsun uğraşıyor. bu hafta da ben yapayım dedim ama benim cuma günü dersim var,o yüzden perşembe rica ettik. kilosunda bi değişiklik olan olursa yarın yine söyleyecek,değiştirebiliriz yani.
günaydın kızlar ben eksi vericem bu hafta. başladı yine benim 58 sendromu şimdi ben bir ileri bir geri gidip gelirim. 58 den aşağıyada düşmem ağlarım ben şimdi yaa :çok üzgünüm:
kilom 59 kızlar......
nazlı seni acilen karbon hidrat diyetine alıyorummmm:jeyyar:...cidiiyimmmmm...:1hug:
günaydınn açılış yine benden:sm_cool:
dün sabah normal kahvaltı dışınd ara öğünde kabak haşlaması yedim. öğleye eltime toplandık ama ben sadece yapmış olduğu fellah köftesinden 3 .4 çatal aldımsırnaşık şey
pastasına böreğine tatlısına hiççç bakmadım:lepi::dilcikar:
ara öğünümde 2 çubuk kraker ve akşama yine 2 kaşık taze fasulye 1 kaşık pirinç lapası 1 kaşıkta kabak haşlaması yedim. üzrinede yoğurt ilavesiyledelikafadulden
ve yine ablamlara doğru yöneldik. oda kıymalı börek yapmış
sadece ara öğün olsun diye 1 çatal aldım bol salatayla birliktedelikafadulden
gelelim asıl meseleye ben bu hafta 1 kilo vermişim:hooray:
küto beni mezun et.delikafadulden pınar beni mezun e
HEMŞOMMMMM.....:içelim:İŞTE İSTEYEN BİRİ DAHAAAAAAA.....sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile5
REfİM OGLUŞUN İYİ OLDUGUNA SEVİNDİMMMMM...:1hug:
AMİNNNNNNNN ...:Saruboceq:Kızlarr ablam yoğun bakımdan çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallah iyi haberler alırızzzzzzzzzzz allahım çok mutluyum bu hastalık onu bitirdi ama 44 kilo civarı kendisi şuan boyuda 174 flan demekki kilo değil sağlık önemliymiş allahım bugünlerimizi aratmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnn
Kızlarr ablam yoğun bakımdan çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş inşallah iyi haberler alırızzzzzzzzzzz allahım çok mutluyum bu hastalık onu bitirdi ama 44 kilo civarı kendisi şuan boyuda 174 flan demekki kilo değil sağlık önemliymiş allahım bugünlerimizi aratmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnn
hımm canım dadtlum o işin gırgırıydı. ama yinede 60 a inmeden gidecek gibiyim galiba. yada insemde inmemiş gösteririm kendimi ne dersin:jeyyar:yok yaaa pışşşıkkkk...sen 3 kilo verince mezunolcam demiyomuydun?2 kilo daha ver öyle gel şekerim,tabiii kolaysa.:roflol::roflol:..ama bu bana yetiyor dersen tabiki mezun olabilişrsin ama haftaya bu haftadan haftaya mezun olacak diye yazarız.:hooray:..tebrikler canım...:teytey:
heee çizelgene neoldu bakalım?klava:
ceylinimmm benim kilom yarın daha da düşebilr diye umut ediyorum. isterseniz ayn yazın. yarın düşerse değiştirelim...
nazlıcım sevindim kısa çalışmadan zarar görmeyeceğine :1hug:
reff ben biraz tıfılım canım kaydirigubbakcemile3 1,62 boyum. 57 bile bana bayağı bir fazla kaydirigubbakcemile
pınarıma katılıyorum dora mezun ol-ma, dora mezun ol-ma benneyaptımki
hele bir 60 ol bakalım:jeyyar:
hımm canım dadtlum o işin gırgırıydı. ama yinede 60 a inmeden gidecek gibiyim galiba. yada insemde inmemiş gösteririm kendimi ne dersin:jeyyar:
bikerem ben yaşlı bir bayanım. daha fazla zayıflarsam yüzü çökmüş ihtiyar bir nine görüntüsü olurum
boy 165
asıl hedef 65 ti
sırf viva nın gazına gelip hiç hayal bile edemediğim yerlere geldim. tabiiii bunda sizlerin katkısını asla geri atamam.:teselli:
ben sizleri çok seviyoooorummmm m kızlar.
her ne kadarda bi çayınızı içmesem bilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiki varsınız
iyiki böyle bir site kurulmuş:lepi:
ayrıca refciğim allah acil şifalar versin. gözün aydın canım.:teselli:
AFERİN araDA BİR ABLA SÖZÜ DİNLE ....cokacimcoook PİŞMAN OLMAYACAKSIN ...:içelim::hooray:tamam aebenim ben yarından itibaren karbonhidrat diyetine başlıyorum.
Beb o dünkü yediklerime ragmen yazmıyorum çünkü listelemedim unuttugum çoktur . yanlızca şöyle yazayım 3 gün yedigimi 1 günde yedim .. ki malum sebebini biliyosunuz ginede sadece yarım kilo almışım oda bugun sıkınca gider ve önenliside şu bu aldıgım yarım kiloyla bile ekside degilim . haftasonu yediklerime ragmen kızlar bu diyeti 2 gün dahi olsa denemenizi ısrarla öneriyorum ben ertesi gün tartıda budadar görülen bi diyetdaha yapmadım ......
sırnaşık şey
Ya abbencim ben o puanlamalı dieti okudum ama bana pek mantıklı gelmedi yani bıraktığımızda ya 2 katını geri alırsak sana bu konuda güvenirim bana bir bilgi veririmisin ne yapayım acayipte ayıptır söylemesi kabızım ve acil kilo vermek istiyorum elbise istiyoryummmmm zayıf olmak istiyorummmm ve eğer yapmamı geri almayacağımı verdiğim kiloları garanti ediyorsan sırnaşık şey bana linki yeniden gönderirmisin bu lapa diyeti beni mahvetti hiç tuvalete çıkamıyorum kesin + çıkıcam yarına uffffffffff:sm_confused:
Refim senet çek güvencede istermisin ..:roflol::roflol::roflol::roflol: ilahi ref canım ben ancak kendi gördügümü anlatıyorum o kadar deneyip denememek size kalmış tabiki .. her diyet bırakılınca geri kilo alınır ben puanlarımı ekmek ve sebze yemeklerinde kullanıyorum o yüzdende bırakınca fazla geri gelme olcagını sanmıyorum tercih senin tatlım ....:1rolleyes: bu yüzden hiç bir garantı veremem ...:sm_confused:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...diyeti-haftada-en-az-23-kilo-denenmistir.html