Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ASlında istesen alur asim ben çocuklara kebab ismarlayıp da kendimede salata ismarledigimi biliyorum yada ye ama yedigini doyana kadar degil bir yumruk miktarı sonradan pişman olmaycak kadar ye inan vereceksin o zaman ....a.saebencim ben seni biliyorum Şeniz
sen hepimizin kilo vermesini yürekten istiyorsun. yoksa başka ne olabilirki canım benim.
haklısın canım çok haklısın. bundan sonra hergün ilk veya 2. mesajım menü olacak ne olursa olsun. ama beni atmak yok takımdan delikafadulden şaka bir yana daha etkili olacak bu :lepi:
bu akşam alışverişe gitmemiz lazım markete. yemeği dışarıda yiyebiliriz yine :1no2: dışarıda olunca çözüm olmuyor :1ninca:
asim aratırıken buldum bişey aebenin dediği gibi özelliği,
pinarimin kullandığı kıremin adını bilionmu...
yetişen baksın silecem bu çeketi aldım ....
herkese merhaba çok işim vardı giremedim hiç
ama baktım pizzalar,dönerler,lahmacunlar....
bende akşam kendime kızmıştım çörek yaptım ucundan biraz peynirle yedim diye ama kimse boş durmamış galibakaydirigubbakcemile3
yaa ben birşey itiraf etmek istiyorummmmm:
aebenim sen hep diyorsun yaa nasıl bir bünyem var diye,aslında burdaki birçok kişinin senden pek de bir farkı yok. geçenlerde benm gibi uzun bir süredir diyet yapan zaman zaman kilo verren zaman zaman verdiklerinin bir kısmını geri alan bir arkadaşımla karşılaştım,tekrar diyet yapmaya karar verdik ve hatta yarışalım dedik. bir haftada 3.5 kilo verdi ! hani desem diyete yeni başladı da ondan verdi,kızı tanıyorum öyle bir ihtimal yok uzun süredir diyet yapıyor. öyle şevkim kırıldı ki anlatamam :çok üzgünüm: sanki ne yaparsam yapayım en fazla verebilecegim buymuş gibi hissetmeye başladım ( nazlı da bundan dert yanmış sanırım ) insanlar hayatta bazı şeylerden zevk alırlar kimi uyumaktan zevk alır kimi başka birşeyden ben yemek yemeyi seviyorum ve ömrümün sonuna kadar diyet yapmak istemiyorum öyle sıkıldım ki anlatamam.
ne yapmam gerektigini biliyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum....senağlama
ceylinim herkez bir deilki canım başkalarının nasıl verdigi bizi baglamazki bu vucut bizim deiştiremeyiz bende cok yılıyorum bazen benı biliyosunuz bu ara herseyden soyutladım kendimi markete gidiyorum buskivi olmaz kola meyve suyu olmas cikolata cips hiç olmuyo makarna cok seviom olmuyo yani bişiy alıpta yiyemiyorum cok sıkıldım doya doya yemek yemiyorum hiç cok zor bunlar onca nimet bize haram gibi sanki ama aynaya bakınca mutsuz olmakta çok kötü bunları kıyaslayınca biraz içi rahatlıyo insanın ee yesek güzel giyinemiyoz güvenın olmuyo gezmeye tozmaya gitmek çile oluyo bu durumda mantıklı olan yolumuza tam gaz devam
doğru diyosun kütom ama ömrümüzün sonuna kadar diyet mi yapcaz biz yaaa((((((((
hani hepsinin az da olsa tadına bakarak bile yesem kilo alıyorum ne bu ben anlamadım gittikafamçokkarıştı
yaa ben birşey itiraf etmek istiyorummmmm:
aebenim sen hep diyorsun yaa nasıl bir bünyem var diye,aslında burdaki birçok kişinin senden pek de bir farkı yok. geçenlerde benm gibi uzun bir süredir diyet yapan zaman zaman kilo verren zaman zaman verdiklerinin bir kısmını geri alan bir arkadaşımla karşılaştım,tekrar diyet yapmaya karar verdik ve hatta yarışalım dedik. bir haftada 3.5 kilo verdi ! hani desem diyete yeni başladı da ondan verdi,kızı tanıyorum öyle bir ihtimal yok uzun süredir diyet yapıyor. öyle şevkim kırıldı ki anlatamam :çok üzgünüm: sanki ne yaparsam yapayım en fazla verebilecegim buymuş gibi hissetmeye başladım ( nazlı da bundan dert yanmış sanırım ) insanlar hayatta bazı şeylerden zevk alırlar kimi uyumaktan zevk alır kimi başka birşeyden ben yemek yemeyi seviyorum ve ömrümün sonuna kadar diyet yapmak istemiyorum öyle sıkıldım ki anlatamam.
ne yapmam gerektigini biliyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum....senağlama