• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben cıkıyorum kızlar akşama görüşürük ha gelirken cok yurudum yagmurda vardı az bvişi ama giderkende daha uzun yurucem inş. hadi öpüldünüz

aebencim ben seni biliyorum Şeniz
sen hepimizin kilo vermesini yürekten istiyorsun. yoksa başka ne olabilirki canım benim.
haklısın canım çok haklısın. bundan sonra hergün ilk veya 2. mesajım menü olacak ne olursa olsun. ama beni atmak yok takımdan delikafadulden şaka bir yana daha etkili olacak bu :lepi:
bu akşam alışverişe gitmemiz lazım markete. yemeği dışarıda yiyebiliriz yine :1no2: dışarıda olunca çözüm olmuyor :1ninca:
ASlında istesen alur asim ben çocuklara kebab ismarlayıp da kendimede salata ismarledigimi biliyorum yada ye ama yedigini doyana kadar degil bir yumruk miktarı sonradan pişman olmaycak kadar ye inan vereceksin o zaman ....a.s

bediş hoş geldin .. güle güle ...kaydirigubbakcemile3

ben çocuklara gidiyorum tatlı arkadaşlarım ......:1hug:a.s.

UNUTMAYIN İSTEDİGİNİZDE YAPAMAYACAGINIZ ŞEY YOKTURRRRRRRRRRRRR:lepi::içelim:VE SONUNDA :hooray::1hug:

asim salata ye ekmek arası almak durumundaysan ekmeğin içine ye çözüm isteyene var bunu hepimiz bilios demi,
ayrıca sağol canımcım iyiyim şükürler olsun ,sen nasılsın,
helal kütoma beeeeeeeeeeeee...

eheee ühüüü kem küm :utangac:
evet ama can bu çekiyor yaww. gözümün önünde en sevdiğim yiyecekleri yiyecekler cokacimcoook
birkaç ay sonra bende rahat rahat yiyecek duruma gelicem aslında az daha sabretsem de hızlı bitse şu maraton kaydirigubbakcemile2

aebencim dün koyduğun resme bayıldım canım. hem cekete hem sana :asigim:

asim aratırıken buldum bişey aebenin dediği gibi özelliği,
pinarimin kullandığı kıremin adını bilionmu...

herkese merhaba çok işim vardı giremedim hiç
ama baktım pizzalar,dönerler,lahmacunlar....
bende akşam kendime kızmıştım çörek yaptım ucundan biraz peynirle yedim diye ama kimse boş durmamış galibakaydirigubbakcemile3

fotoraf006.jpg

yetişen baksın silecem bu çeketi aldım ....

canım akşammm yorum yapamdan birden çıkmak zorunda kaldımm sen farketmiyorsun ama basenlerin şekillenmiş baya toparlanmışş,kilo versen de oraların yumuşak yumuşak kalsaydı daha mı iyidi?? vallahii tarafısz yansız bir yorum bu.

herkese merhaba çok işim vardı giremedim hiç
ama baktım pizzalar,dönerler,lahmacunlar....
bende akşam kendime kızmıştım çörek yaptım ucundan biraz peynirle yedim diye ama kimse boş durmamış galibakaydirigubbakcemile3

elseeee kötüleri görme kızz iyilere bak ben gezmeye gittim yemeden geldim

aebenım haklısında kız sert mudahele yapıncada tadımız kaçıyo ters tepiyo ben gunluk menuleri sizdende istiyorum die hergun yazdım olmadı artık sadece yazıyorum gören hatırda yazar die ama yok kızlar gercekten yazınca kendinizi frenliyosunuz ister isrtemez herkez bilecek die o anda yemiyosun diyerek deil hareketlerimle yonlerdi olur die dusundum oda olmadı uykuyu duselttim yurumeye başladım diyetım zaten malum biliyosunuz benım pkos gibi bi dez avantajım var hormon kullanıyorum bu durumda herkez kilo alıyo ben u sartlarda vereiliyosam saglıklı iken sizin işiniz bi kat daha kolay hem azcık kilonuz var verin kurtulun vala ben 20 verdim hala zayıf olmaya cok uzagım sizler 5 verip kurtulacanız kıymetini bilmiyonuz benneyaptımki

yaa ben birşey itiraf etmek istiyorummmmm:

aebenim sen hep diyorsun yaa nasıl bir bünyem var diye,aslında burdaki birçok kişinin senden pek de bir farkı yok. geçenlerde benm gibi uzun bir süredir diyet yapan zaman zaman kilo verren zaman zaman verdiklerinin bir kısmını geri alan bir arkadaşımla karşılaştım,tekrar diyet yapmaya karar verdik ve hatta yarışalım dedik. bir haftada 3.5 kilo verdi ! hani desem diyete yeni başladı da ondan verdi,kızı tanıyorum öyle bir ihtimal yok uzun süredir diyet yapıyor. öyle şevkim kırıldı ki anlatamam :çok üzgünüm: sanki ne yaparsam yapayım en fazla verebilecegim buymuş gibi hissetmeye başladım ( nazlı da bundan dert yanmış sanırım ) insanlar hayatta bazı şeylerden zevk alırlar kimi uyumaktan zevk alır kimi başka birşeyden ben yemek yemeyi seviyorum ve ömrümün sonuna kadar diyet yapmak istemiyorum öyle sıkıldım ki anlatamam.
ne yapmam gerektigini biliyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum....senağlama

iyi akşamlar fıstıklar ...................................

aebenim sen hep diyorsun yaa nasıl bir bünyem var diye,aslında burdaki birçok kişinin senden pek de bir farkı yok. geçenlerde benm gibi uzun bir süredir diyet yapan zaman zaman kilo verren zaman zaman verdiklerinin bir kısmını geri alan bir arkadaşımla karşılaştım,tekrar diyet yapmaya karar verdik ve hatta yarışalım dedik. bir haftada 3.5 kilo verdi ! hani desem diyete yeni başladı da ondan verdi,kızı tanıyorum öyle bir ihtimal yok uzun süredir diyet yapıyor. öyle şevkim kırıldı ki anlatamam :çok üzgünüm: sanki ne yaparsam yapayım en fazla verebilecegim buymuş gibi hissetmeye başladım ( nazlı da bundan dert yanmış sanırım ) insanlar hayatta bazı şeylerden zevk alırlar kimi uyumaktan zevk alır kimi başka birşeyden ben yemek yemeyi seviyorum ve ömrümün sonuna kadar diyet yapmak istemiyorum öyle sıkıldım ki anlatamam.

ceylinim herkez bir deilki canım başkalarının nasıl verdigi bizi baglamazki bu vucut bizim deiştiremeyiz bende cok yılıyorum bazen benı biliyosunuz bu ara herseyden soyutladım kendimi markete gidiyorum buskivi olmaz kola meyve suyu olmas cikolata cips hiç olmuyo makarna cok seviom olmuyo yani bişiy alıpta yiyemiyorum cok sıkıldım doya doya yemek yemiyorum hiç cok zor bunlar onca nimet bize haram gibi sanki ama aynaya bakınca mutsuz olmakta çok kötü bunları kıyaslayınca biraz içi rahatlıyo insanın ee yesek güzel giyinemiyoz güvenın olmuyo gezmeye tozmaya gitmek çile oluyo bu durumda mantıklı olan yolumuza tam gaz devam

ceylinim herkez bir deilki canım başkalarının nasıl verdigi bizi baglamazki bu vucut bizim deiştiremeyiz bende cok yılıyorum bazen benı biliyosunuz bu ara herseyden soyutladım kendimi markete gidiyorum buskivi olmaz kola meyve suyu olmas cikolata cips hiç olmuyo makarna cok seviom olmuyo yani bişiy alıpta yiyemiyorum cok sıkıldım doya doya yemek yemiyorum hiç cok zor bunlar onca nimet bize haram gibi sanki ama aynaya bakınca mutsuz olmakta çok kötü bunları kıyaslayınca biraz içi rahatlıyo insanın ee yesek güzel giyinemiyoz güvenın olmuyo gezmeye tozmaya gitmek çile oluyo bu durumda mantıklı olan yolumuza tam gaz devam

doğru diyosun kütom ama ömrümüzün sonuna kadar diyet mi yapcaz biz yaaa:(((((((((

hani hepsinin az da olsa tadına bakarak bile yesem kilo alıyorum ne bu ben anlamadım gittikafamçokkarıştı

doğru diyosun kütom ama ömrümüzün sonuna kadar diyet mi yapcaz biz yaaa:(((((((((

hani hepsinin az da olsa tadına bakarak bile yesem kilo alıyorum ne bu ben anlamadım gittikafamçokkarıştı

aynen canım ölmeyecek kadar yiyorum ama yagsız tuzsus tatlı sıfır normal seylerleri dedigin gibi azda yesek alıyoruz buda uzun diyetin dejavantajı işte malesef ole görünüyo hep dikkatlı olacaz yada hayatımızdan spor cıkmıcak yolu yok işte

ben dişçiye gidiyorum kızlar geldigimde açmaya çalşırım,kardeşim össye hazırlanıyo bilgisayar da onların odasında genelde o evde yokken girmeye dikkat ediyorum.

Tam bu konu hakkında cuma günü yazmayı düşünüyodum şekerler ... madem konu açıkdı bİ KAÇ NOKTAYA DEGİNEYİM .....

Bane geçen hafta küton bi cevap yazdı küçükbir kelime arasında . ve bu beni tak dedirdi kendisine çok teşekkür ederim .yerimseniben aynı şeyleri zaman zaman bende size uyguluyorum ama ...şutarafagitti

bediş dediki ben bazan diyet yapıyorum diye kendimi kandırıyorum ....:1shok: bu sözü banada söyledi .....:1closedeyes: ve ben düşündüm aslında haklıydı ne kadar çabalasakta bildigimiz çokkk şeyi yanlış yapıyoruz sengözlerimebaksanab önce bunu kendimze itiraf edelim ...

bediş nasıl istedi ve kendine bir yol çizdi ve başarıyor .... ceylinim ..nazlı diyorsun takıldı ama nazlının verdigi kiloya bakarsan hiççç de öyle degil ....kaydirigubbakcemile5 bana gelelim ben nekadarda lahmacun yesen iskender yesemde .... şu an 65 kiloyum kaydirigubbakcemile5 nasılmı veriyorum kendime bi yol çizerek ....her bünye farklıdır
ceylinin sen isteyince güzel kilo verdin salıp yiyince tekrar aldın süprizzzzzbu bukadar basit .. bunu sende biliyosun ..yerimseniben

ve şimdi herkes kendini bilir bi düşünsün bakalım neyi nerde yanlış yapıyo ....yerimseniben

Back