aynen canım ölmeyecek kadar yiyorum ama yagsız tuzsus tatlı sıfır normal seylerleri dedigin gibi azda yesek alıyoruz buda uzun diyetin dejavantajı işte malesef ole görünüyo hep dikkatlı olacaz yada hayatımızdan spor cıkmıcak yolu yok işte
Tam bu konu hakkında cuma günü yazmayı düşünüyodum şekerler ... madem konu açıkdı bİ KAÇ NOKTAYA DEGİNEYİM .....
Bane geçen hafta küton bi cevap yazdı küçükbir kelime arasında . ve bu beni tak dedirdi kendisine çok teşekkür ederim .yerimseniben aynı şeyleri zaman zaman bende size uyguluyorum ama ...şutarafagitti
bediş dediki ben bazan diyet yapıyorum diye kendimi kandırıyorum ....:1shok: bu sözü banada söyledi .....:1closedeyes: ve ben düşündüm aslında haklıydı ne kadar çabalasakta bildigimiz çokkk şeyi yanlış yapıyoruz sengözlerimebaksanab önce bunu kendimze itiraf edelim ...
bediş nasıl istedi ve kendine bir yol çizdi ve başarıyor .... ceylinim ..nazlı diyorsun takıldı ama nazlının verdigi kiloya bakarsan hiççç de öyle degil ....kaydirigubbakcemile5 bana gelelim ben nekadarda lahmacun yesen iskender yesemde .... şu an 65 kiloyum kaydirigubbakcemile5 nasılmı veriyorum kendime bi yol çizerek ....her bünye farklıdır
ceylinin sen isteyince güzel kilo verdin salıp yiyince tekrar aldın süprizzzzzbu bukadar basit .. bunu sende biliyosun ..yerimseniben
ve şimdi herkes kendini bilir bi düşünsün bakalım neyi nerde yanlış yapıyo ....yerimseniben
hay allah iyilinizi versin emiiiiikötükedihüso neye utanacan ya ....:mymeka:biz yazmıyomuyuz tatlı yedik şunu yedik bunu yedik diye ....sengözlerimebaksanabönce kendinize itiraf edelinki sıra arkadaşlarımıza gelsin ve bu bizi engellesin zaten bu amaç .. birbirimizi ebgellemek ....kaydirigubbakcemile5pınarım kuzum benım sen şunu yedim diyince ben gelip elinemi vuracam . yooooo peki senin aldıgın kilonu benmi alacam yooooooo eeeee ozaman önce kendib için yapacaksın canım .....a.so vucud senin zayıflamak isteyen sensin ....:1hug:önce kendin için bu yola baş koyduysan kararın kararsa biliyorum çok zor ama .. istedikten sonra başarılmıycak bişi yok canım benım ....:1hug:aebenim,nazlım..pyediklerimizi yazalım tabik,i canlarım..ama ben yazmaya utanıyorum desemm...yani çok geziyorum bi okadarda misafirim geliyor,benide bunlar mafediyor zaten...
yazayım canlarım zaten yazmaya çalışıyom gezmem olmadımı..ama kek yedim mi,puaça yedim mi tatlı yedim mi yazayım?ne yapayım?bilemediğimden yazmayada utanıyorum..herkez diette,ama ben sabah klasik tek dilim kızarmış ekmekle(tereyağsız,kaymaksız,balsız) kahvaltımı yapıyorum ve gezmede ne denk gelirse onlardan yiyorum ama tabağımı bitirmiyorum,akşam meyve yiyorum ve hareketlerimi düzenli yapıyorum..işte bu yüzden ben yediklerimi yazamıyorum,hepinizden özür diler,im.
hay allah iyilinizi versin emiiiiikötükedihüso neye utanacan ya ....:mymeka:biz yazmıyomuyuz tatlı yedik şunu yedik bunu yedik diye ....sengözlerimebaksanabönce kendinize itiraf edelinki sıra arkadaşlarımıza gelsin ve bu bizi engellesin zaten bu amaç .. birbirimizi ebgellemek ....kaydirigubbakcemile5pınarım kuzum benım sen şunu yedim diyince ben gelip elinemi vuracam . yooooo peki senin aldıgın kilonu benmi alacam yooooooo eeeee ozaman önce kendib için yapacaksın canım .....a.so vucud senin zayıflamak isteyen sensin ....:1hug:önce kendin için bu yola baş koyduysan kararın kararsa biliyorum çok zor ama .. istedikten sonra başarılmıycak bişi yok canım benım ....:1hug:
aeben bende o listeyi çıkarttım ama uygulayamadım malesef
akşam eşimde dalga geçiyordu noldu karbonhidrat diyeti diye
yarın tekrar başlıyım bari
aslında ben vucudum alışmaması için ekmek ve sebzede kullanıyorum puanları mehalim ....a.s ve zaten protein çabuk doyurdugu için porsiyonlar bi yumruk kadar oluyo onuda eklemem lazımdı unutmuşum bunuda as geçemem dogrusu.. sanda bu konuda teşekkür ederim .....artık hemen doyyorum küçük bir porsiyonla ve açıktıgımda kendimi kasmadan yiyyorum bunude rolü büyük tabi ...:1hug:Selam aeeim ak ahsettiğin diyet aslıda eim yeme şeklime çok yakı e inceleyice fark ettim mümkü olduğu kadar karohidratan kaçıp proten ağırlıklı bir esleme şekli u .senin yavaş yavaş indiğine sevindim.
kızlar size bi önerim var benım duran kilomu bi diyet şekli tetikledi gerisi gelirmi bilmem ama belki sizede faydası olur
uzun süre yapmanızı tavsiye etmem ama bi deneyin derim cumaya yazcaktım kilom degişirse diye bekliyodum ama 3 gün 3 gündür .....şimdi yazayım denersiniz belki ....kilo vermem devam edermi onuda bilmiyorum ama sizinle paylaşayım dedim anca bereber kence beraber......bi deneyin ne kaybederiz ki.....ben uyguluyorum geçen perşembeden beri 67 yaklaşıyodum cuma sabah 66 altındaydım .. haftasonu ekmek pek yemeseydım belkiiiiiiii sonuç daha güzel olcaktı ....şimdi 65 şim
50.. geçmeyin .....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...diyeti-haftada-en-az-23-kilo-denenmistir.html
İyi akşamlar Pınarcım sadece sen varsın geçmiş okuyamıyorum herşey yolundadır umarım :) bende malesef şu lapa diyetini yaptıktan sonra baya bir kabızlık başladı bakalım bu haftayı artı kilo almadam kapatsam yeter perşembe cuma yanlızca sebze yiyerek toksin atma dieti yapacağım başarabilisem busabah ömalesef 74.200 çıktımbakalım. Perşembe bol bıol yazışırız kısmetse iyi akşamlar canlarrr :)))
OYYY hesab muhasebe ben ugrasamam ya bunu nazlım asim refim elsem yapsın ceylinimde ögrenci onada olurrr
yaparız şekercim hep birlikte
ama sebzelerin de değeri yüksek işte işin kötüsü
ben yumurta yemem değeri 0-1
et sevmem onlar da düşük
pek bana uymuyor ama denemekte fayda olabilirCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?