• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlaarr
okulda müfettiş var
karmakarışık ortaslık
onlarla boğuştuğumuzdan giremiyorum çok
vücudumda bi ödem söz konusu
sabahları acayip şiş kalkıyorum ellerimi sıkamıyorum nerdeyse
dün 3 km yürüdüm
100 mekik çektim
twister ysptım 100 kere sağ sol şeklinde
sonra tittreşimli msaj aletinde takıldım biraz

Paylaşım alanından kızlar..........Püsküütün analızi..............
herkes kendine göre yorumunu degerlendirsin lütfen ........

6. TAKIM ( Takımda durumlar iyi değil. Takım kaptanının dikkatine!)

asibulut : Hedefi Mart ayının sonunda 55 olmak. Koç istemiyor.
Analiz tarihinden bu yana sadece 700 gr. vermiş. Hedefe ulaşması için önünde 1.3 kilo ve 1 ay var. Başarması işten bile değil. :lepi:

pınarım : Hedefi Mart sonunda 79 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana sadece 300 gr. vermiş. Hedefe ulaşması için önünde 4.7 kilo ve 1 ay var. Şubat temposu ile ulaşması çok zor.

cceylin : Hedefi Nisan ortasında 55 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana kilo vermek bir yana ne yazık ki 600 gr almış! Başka yorum yapamıyorum.

vivalavita : İzinli

fatunuz : Hedefi Mart başına kadar 80 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana kilo vermek bir yana ne yazık ki 800 gr almış! Başka yorum yapamıyorum.

canımbenim ben analizden sonra kreme başladım ve 1.300 gr. verdim..bir yanlışlık var,bu haftaki kilomu yanlış yazmamdan olabilir....kaydirigubbakcemile5

selamm
özgecim hayır olsun. erkek çocuk iyi haberdir. inşallah tuğra sana iyi haberler getirir canım :1hug:
aebencim haklısın canım. çok boş kalmaya başladı burası. özellikle menü kısmı çok atlanıyor :utangac: bundan sonra dikkat etmeye çalışıcam şakkıdı
nazlıcım bizim patron da maaşları düşürmeyi düşünüyor. zamanında çok bol keseden verdi. şimdi herkes tepki gösterecek. bana dokunmaz umarım delikafadulden

psüküüt brni furacak önce aeben ve pınar furacak
vay be ne iddalıymışım ama
mart başına kadr 80 kilo olmak istiyoeum
tüüü bana

şimdi utanarak dünkü menümü veriyorum :utangac:

sabah 3 adet etiform
ara 1 ayran
öğlen tavuk shnitzel + salata + birkaç patates kızartması
ara 1 yoğurt
akşam mc donalds'taydık. oranın top havuzu var ve tuğra paşa bayılıyor oraya.
mcturco menü söyledim. patatesin çoğunu oğlum yedi.

aralarda sık sık bitki çayı içiyorum

pinariiiiiiiiiiiim fıstığım püsküüt yanlışlıklar olabilir bakın söleyin demiş bu analizin sonunda bakta söle ona düzeltme yapar kıs koşturup duruyo peşimizde olsun bu kadar be tatlım...

ben çıkıncaMİ GELİYOSUNUZ YAHUUUUUUU...benneyaptımki

Heh şöyle .:lepi:..

asü menülerini istiyorum şekerim sana kızalım seninde yemek yerken aklına gelsin ...kaydirigubbakcemile3

fatu aferin devam ..şişlik için tuzu azalt tabi yemenide ...kaydirigubbakcemile3

pınarım biz biyoyoz canım yanlışlık var ama bu hafta çok vermiş olursun fenamı ....:jeyyar:

selamm
özgecim hayır olsun. erkek çocuk iyi haberdir. inşallah tuğra sana iyi haberler getirir canım :1hug:
aebencim haklısın canım. çok boş kalmaya başladı burası. özellikle menü kısmı çok atlanıyor :utangac: bundan sonra dikkat etmeye çalışıcam şakkıdı
nazlıcım bizim patron da maaşları düşürmeyi düşünüyor. zamanında çok bol keseden verdi. şimdi herkes tepki gösterecek. bana dokunmaz umarım delikafadulden

bizde iki sene önce bol keseden dağıtıyorlardı. benimle aynı işi yapan adam 2 sene önce 2500 tl alıyordu ben anca onun yarısını alabiliyorum şuanda. şimdide nerden kısak diye hesaplar yapılıyor.

pinarim sen kremlemi kilo verdin anacım yaw...
mümkünmü böle bişi incelme varmı ay çabık di had i:)...

hayalım pınar geçem sene ilk diyete başlamasıyla birlikte kullandı ve 3 ayda 14 kilo verdi ......ben taaaao siteden tanıyorum pınarı . burda gördüm k.k.da aldım takıma getirdim ..kaydirigubbakcemile3.neyse . ve yazdan beri biileri bi geri dönüp duruyo .sengözlerimebaksanab. ve gene aldı krem 3 kutu kampanyası var ...laelaelaelaelae
geçen sene kadar hızlı olmasada gene verdiriyo ahbide pınar bogazını tutabilse ....:mymeka:

not ... bende 1ay kullandım .. tık olmadı bilginize bünye meselesi bende pek ilaçlar işe yaramaz ...-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 bu krem öyle kıremlerden degil hayalım .. kol içine sürüyosun günlükpaketlerde zaten ..nohut kadar miktarı..... ve şunuda söyleye bilirim görünen bir yan etkisi yokk ...:1ninca:

aeben bana kızda evde beşibiryerde zayıflama bitkilerim var. ama ben onları alıpta buraya getiremiyorum üşengeçliğimden. öylece evde yatıyolar. artık mutfağımızda yerleşti niye getirmiyosam.

aebencim ben her yemek yediğimde buraya yazacağımı düşünüyorum. ama kötü şeyler yediğim zaman utanıyorum yazmaya. aslında hergün yazsam dediğin gibi çok etkisi olur. bundan sonra dikkat ederim canım. dün akşam çarşıda işim vardı benim. eşimle oğlumun da beni beklemesi gerekiyordu. en yakında ve en cazip orası vardı. başka seçeneğim yoktu. bir de gençturkcell de 1 menü alana 1 menü bedava ya eşimin yediğini yemek zorundaydım delikafadulden ve bu her ay olacak şey kadın olmanın dayanılmaz zorluğu :1closedeyes:

fatuu canım bu analizlerin bende büyük etkisi oldu. verdiğim sözü tutmak için elimden geleni yapmak istiyorum da sen çok atmışsın be bacım kaydirigubbakcemile3

nazlıcım senin maaşın yine iyiymiş. benim o kadar değil. gerçi sen istanbuldasın fark varr

hayaletimm naber Şeniz

aeben bana kızda evde beşibiryerde zayıflama bitkilerim var. ama ben onları alıpta buraya getiremiyorum üşengeçliğimden. öylece evde yatıyolar. artık mutfağımızda yerleşti niye getirmiyosam.
Nazlım sana kızacak bişiyim yokki tatlım kilo vermek için elinden geleni yapıyosun ...:nazar::1hug: yanlız sana geçenlerdede demiştim vucudun rütine alıştı hep aynı şaylari yapıyosun .....süprizzzzz bırgün yürüyosan ertesi gün plates yap yürüş yapma ... menülerini biraz degiştir bu hafta sen proteine agırlık ver ... bak gör kilo vereceksin ....:1hug:

Nazlım sana kızacak bişiyim yokki tatlım kilo vermek için elinden geleni yapıyosun ...:nazar::1hug: yanlız sana geçenlerdede demiştim vucudun rütine alıştı hep aynı şaylari yapıyosun .....süprizzzzz bırgün yürüyosan ertesi gün plates yap yürüş yapma ... menülerini biraz degiştir bu hafta sen proteine agırlık ver ... bak gör kilo vereceksin ....:1hug:

bu hafta biraz daha düzene koydum yediklerimi. en sonunda dün burdaki mutfağıda yerleştirdim. buzdolabını falan sildim. artık evden bişeyler getirip burda rahatlıkla muhafaza edebilicem.

asümmm amacım seni utandırmak falan degil bitanem tek derdim hepimizin kilo soronunun çözülmesi .. sizde biliyosunuz bunu zatende . eger birbirimizi daha çok uarırsak daha çok kendimize kilo konusunda çeki düzen vercegimize eminim ben burdan uzak olunca motivasyonunda eksik oldugunu biliyorum ......
o yüzden günlük menülerimiz ne olursa olsun bi düzende yazalım . ve eleştirilere uyalım kii . hedefe ulaşalımmmm ......

aebencim ben seni biliyorum Şeniz
sen hepimizin kilo vermesini yürekten istiyorsun. yoksa başka ne olabilirki canım benim.
haklısın canım çok haklısın. bundan sonra hergün ilk veya 2. mesajım menü olacak ne olursa olsun. ama beni atmak yok takımdan delikafadulden şaka bir yana daha etkili olacak bu :lepi:
bu akşam alışverişe gitmemiz lazım markete. yemeği dışarıda yiyebiliriz yine :1no2: dışarıda olunca çözüm olmuyor :1ninca:

günaydın kızlar ben arkadasa geldim haber verim dedim börek vardı gram yemedim 1 dilim k ekmek kahvaltı ettim 3 adette lahana sarma yedim

Back