• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet :utangac::utangac::utangac:
ditmiyo sıkmaya başladım gene bakalım nolcek hep takip et beni hatta gebert aeben gı bende zayıf olmak istiyorum artık
ama bende sana bişi deyimmi
pazar günü sürekli alışeriş yaptığım bi mağazaya gittim 44 bedne istedim kız abla zayıflamışsında 52 alırdın 44 oldunmu dedi dedim verde eteği bakalım olmuşmuyum:)
neyse giydim herkes diyo süper oldu 38-40 gibi durdu didim demekki 38 olunca 0 olcem ben :roflol:
herkes al süper oldu falan dedi dedim hayır almayacağım nasılsa büyük gelcek :dilcikar::roflol:...

evet :utangac::utangac::utangac:
ditmiyo sıkmaya başladım gene bakalım nolcek hep takip et beni hatta gebert aeben gı bende zayıf olmak istiyorum artık
ama bende sana bişi deyimmi
pazar günü sürekli alışeriş yaptığım bi mağazaya gittim 44 bedne istedim kız abla zayıflamışsında 52 alırdın 44 oldunmu dedi dedim verde eteği bakalım olmuşmuyum:)
neyse giydim herkes diyo süper oldu 38-40 gibi durdu didim demekki 38 olunca 0 olcem ben :roflol:
herkes al süper oldu falan dedi dedim hayır almayacağım nasılsa büyük gelcek :dilcikar::roflol:...[/quot

:1hug:heh iyi etmişin birazdaha verde öyle al sizin artınız buyunuz kaydirigubbakcemile5bizim gibi güdük degilsiniz :1ninca:şükredin ..:jeyyar:

Paylaşım alanından kızlar..........Püsküütün analızi..............
herkes kendine göre yorumunu degerlendirsin lütfen ........

6. TAKIM ( Takımda durumlar iyi değil. Takım kaptanının dikkatine!)

asibulut : Hedefi Mart ayının sonunda 55 olmak. Koç istemiyor.
Analiz tarihinden bu yana sadece 700 gr. vermiş. Hedefe ulaşması için önünde 1.3 kilo ve 1 ay var. Başarması işten bile değil. :lepi:

pınarım : Hedefi Mart sonunda 79 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana sadece 300 gr. vermiş. Hedefe ulaşması için önünde 4.7 kilo ve 1 ay var. Şubat temposu ile ulaşması çok zor.

cceylin : Hedefi Nisan ortasında 55 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana kilo vermek bir yana ne yazık ki 600 gr almış! Başka yorum yapamıyorum.

vivalavita : İzinli

fatunuz : Hedefi Mart başına kadar 80 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana kilo vermek bir yana ne yazık ki 800 gr almış! Başka yorum yapamıyorum.

Son düzenleme:
BUGÜN HAYALLE BENDEN BAŞKA KİMSE YOK YA TAKIMA NE OLDU .. HERGÜN NAZLIM OLURDU ODA YOK HASTA FELEN DEGİLDİR UMARIM ....

ben platese kaçar......

ha sende pilatese kaç ubruynan tuhaf nefes al ver ben kalayım tek,
aman aebenim ağzından yel alsın kimse hasta falan olmasın...

BUGÜN HAYALLE BENDEN BAŞKA KİMSE YOK YA TAKIMA NE OLDU .. HERGÜN NAZLIM OLURDU ODA YOK HASTA FELEN DEGİLDİR UMARIM ....

ben platese kaçar......

aebenim ben burdayım. çok şükür hasta değilim. patronun yanına kadar indim imzalatmam gereken formlar vardı. birazda muhasebenin yanında takıldım. artık kısa çalışma yapıcaz. 1 ay içinde 5 gün işe gelmiycez buda maaşlarımızdan kesilecek.:çok üzgünüm:

ha sende pilatese kaç ubruynan tuhaf nefes al ver ben kalayım tek,
aman aebenim ağzından yel alsın kimse hasta falan olmasın...
tam üstüne basmışken onuda yazıp kaçayım hayal.. o nefes varya artık dişerde sogukta yrürken bile alsam hastalamıyorum biliyomusun önceden sabah çocukları okula götürsem 1 gün hasta olurdum ...:1shok:kaydirigubbakcemile4

:roflol:
bende akşamları yürürken falan karnımı sıkıp burundan nefes alıp ağzımdan vermeye dikkat ediyorum bazen bozluyo fark ediyorum hadi düzeltip tekrar devam ediyorum...

:roflol:
bende akşamları yürürken falan karnımı sıkıp burundan nefes alıp ağzımdan vermeye dikkat ediyorum bazen bozluyo fark ediyorum hadi düzeltip tekrar devam ediyorum...
ARERİN DÜZENLİ VE SÜREKLİ YAP FARKI FARK EDECEKSİN ...:lepi:

Nazlı nasılsın canım seni süekli burda görmeye alıştım bişi yok tur umarım .....yerimseniben

elsede yok bu gun fef ne yaptı aceba ... pınarda gelmemişşş heyyy özgede boşladı bizi asüüüüüü......fatu tememli terki diyar eyledi ....
yapabilirimde gelmiyo ...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_confused:

beediş liste eksiliyo canım yeni üye bul aneyde gitti pc senin artık ....kaydirigubbakcemile3

amin aebenim 2 gündür takım terkedilmişleri oynuyor. giriyorum bakıyorum kimsecikler yok.
Evet toparlanmamız lazım küto bu konuda sana işdüşüyo biraz canım ...:1no2: biliyom sen bu işleri pek sevmiyosun ama . toplanmamız lazım böyle paylaşımla kilo falan veremeyiz . takımımız içim püsküütümde uyarı yapmış .....delikafadulden
yeni pilanlar yapmamız birbirimizi denetlememiz lazım afiyet olsun diyip geçiyoruz ama cuma günü zafiyet oluyo .....kafamçokkarıştı

yeni bazı kurallar koyolım herkes mecburi olsun günlük menülerini listeli şekilde her akşam olmadı sabah retesigün versin ..karışmak istemiyorum bazı şeylere ama :utangac:ben kendi adıma süperim bu hafta ama sizlerde birbirimizede faydam olsun istiyorum biliyorum çogunuzun işi var meşgülsünüz ....sengözlerimebaksanab ama insan isterse nelere vakit bulabiliyo ...a.s

bu dediklerimi düşünün canlarım . ve yeni kurallar uygulamalar sizde önerirseniz sper olur ...:lepi::1hug:a.s.

nazlım üzülme tek işin olsunda biraz az al canım bu günlerde geçer........

Evet toparlanmamız lazım küto bu konuda sana işdüşüyo biraz canım ...:1no2: biliyom sen bu işleri pek sevmiyosun ama . toplanmamız lazım böyle paylaşımla kilo falan veremeyiz . takımımız içim püsküütümde uyarı yapmış .....delikafadulden
yeni pilanlar yapmamız birbirimizi denetlememiz lazım afiyet olsun diyip geçiyoruz ama cuma günü zafiyet oluyo .....kafamçokkarıştı

yeni bazı kurallar koyolım herkes mecburi olsun günlük menülerini listeli şekilde her akşam olmadı sabah retesigün versin ..karışmak istemiyorum bazı şeylere ama :utangac:ben kendi adıma süperim bu hafta ama sizlerde birbirimizede faydam olsun istiyorum biliyorum çogunuzun işi var meşgülsünüz ....sengözlerimebaksanab ama insan isterse nelere vakit bulabiliyo ...a.s

bu dediklerimi düşünün canlarım . ve yeni kurallar uygulamalar sizde önerirseniz sper olur ...:lepi::1hug:a.s.

evet çözüm bulmamız lazım. bende artık karamsarlığa kapılmaya başladım. 58 benim baş belam hiç 58 den aşağıya inemedim insem bile geri aldım. bunu atlatmam lazım. dün akşam ben bundan fazla zayıflayamam falan oldum.

nazlım üzülme tek işin olsunda biraz az al canım bu günlerde geçer........

amin inşallah geçer evet en azından bir işim var. burda insanların güvenini kazanmışım. bu firmada iş olmadığı için beni diğer firmaya kaydırdılar. bu bile benim için çok güzel.

heyttt 6. takım güzelleri nasılsınız bakalım dün akşam rüyamda küto seni ve asimi gördüm sana oturmaya gelmişiz eskişehir ortak nokta kalıyor ya bize :))

ama asimin gözleri masmavi idi tuğrada vardı yanında sende çay falan içtik sohbet ettik falan çok güzeldi ya bize gelecekmişsiniz hatta falan :D çok güzeldiiii

sabah kahvaltımı yaptım süt içtim az peynir domates ekmek
şimdi de ıspanak yiyeceğim bol yoğurtluuuu
sizler neler yapıyorsunuz nazlıcım hiç bozma moralini ne güzel o şirket en son seni çıkartır inşallah işler düzelince sana zam yaparlar ummadığın kadar inşallahh

sabah kahvaltımı yaptım süt içtim az peynir domates ekmek
şimdi de ıspanak yiyeceğim bol yoğurtluuuu
sizler neler yapıyorsunuz nazlıcım hiç bozma moralini ne güzel o şirket en son seni çıkartır inşallah işler düzelince sana zam yaparlar ummadığın kadar inşallahh

amin inşallah işler düzelirde ben zamda istemem. bu şirket ilk kurulduğundan bu yana burdayım.7. seneme giricem. bir ara kendi istiğimle ayrıldım. 5 ay sonra tekrar çağırdılar. bende geldim tekrar buraya .

Back