- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Paylaşım alanından kızlar..........Püsküütün analızi..............
herkes kendine göre yorumunu degerlendirsin lütfen ........
6. TAKIM ( Takımda durumlar iyi değil. Takım kaptanının dikkatine!)
asibulut : Hedefi Mart ayının sonunda 55 olmak. Koç istemiyor.
Analiz tarihinden bu yana sadece 700 gr. vermiş. Hedefe ulaşması için önünde 1.3 kilo ve 1 ay var. Başarması işten bile değil. :lepi:
pınarım : Hedefi Mart sonunda 79 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana sadece 300 gr. vermiş. Hedefe ulaşması için önünde 4.7 kilo ve 1 ay var. Şubat temposu ile ulaşması çok zor.
cceylin : Hedefi Nisan ortasında 55 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana kilo vermek bir yana ne yazık ki 600 gr almış! Başka yorum yapamıyorum.
vivalavita : İzinli
fatunuz : Hedefi Mart başına kadar 80 olmak. Koç istiyor.
Analiz tarihinden bu yana kilo vermek bir yana ne yazık ki 800 gr almış! Başka yorum yapamıyorum.
selamm
özgecim hayır olsun. erkek çocuk iyi haberdir. inşallah tuğra sana iyi haberler getirir canım :1hug:
aebencim haklısın canım. çok boş kalmaya başladı burası. özellikle menü kısmı çok atlanıyorbundan sonra dikkat etmeye çalışıcam şakkıdı
nazlıcım bizim patron da maaşları düşürmeyi düşünüyor. zamanında çok bol keseden verdi. şimdi herkes tepki gösterecek. bana dokunmaz umarım delikafadulden
hayalım pınar geçem sene ilk diyete başlamasıyla birlikte kullandı ve 3 ayda 14 kilo verdi ......ben taaaao siteden tanıyorum pınarı . burda gördüm k.k.da aldım takıma getirdim ..kaydirigubbakcemile3.neyse . ve yazdan beri biileri bi geri dönüp duruyo .sengözlerimebaksanab. ve gene aldı krem 3 kutu kampanyası var ...laelaelaelaelaepinarim sen kremlemi kilo verdin anacım yaw...
mümkünmü böle bişi incelme varmı ay çabık di had i:)...
kaydirigubbakcemile3 bu krem öyle kıremlerden degil hayalım .. kol içine sürüyosun günlükpaketlerde zaten ..nohut kadar miktarı..... ve şunuda söyleye bilirim görünen bir yan etkisi yokk ...:1ninca:pinarim sen kremlemi kilo verdin anacım yaw...
mümkünmü böle bişi incelme varmı ay çabık di had i:)...
Nazlım sana kızacak bişiyim yokki tatlım kilo vermek için elinden geleni yapıyosun ...aeben bana kızda evde beşibiryerde zayıflama bitkilerim var. ama ben onları alıpta buraya getiremiyorum üşengeçliğimden. öylece evde yatıyolar. artık mutfağımızda yerleşti niye getirmiyosam.
Nazlım sana kızacak bişiyim yokki tatlım kilo vermek için elinden geleni yapıyosun ...:1hug: yanlız sana geçenlerdede demiştim vucudun rütine alıştı hep aynı şaylari yapıyosun .....süprizzzzz bırgün yürüyosan ertesi gün plates yap yürüş yapma ... menülerini biraz degiştir bu hafta sen proteine agırlık ver ... bak gör kilo vereceksin ....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?