hec anamla hastaneye gettik babam geldi almaya eve geldik yemek yedik gettiler bu kadar akşamdan beride keyf yapıom partı varr sigaramı yaktım pc mi actim kayfine baktım mutluyum mesutum
ayyy kütom bende size göstereyim diye aynada fotomu çekiyom ama top gibi çıkıyom neden?aeben fıstık gibi çıkmış(gerçi arada 18-19 kilo fark var)
nezaman çektiğim resimden memnun olucam ozaman koyucam artık.....79 olunca anca....
delisin sen yaaaa...eh gözünaydın ozaman ne diyek?annene geçmiş olsun canım...artık seni daha iyi görür ,gözleri üstünde olur..vayyy anam vayyyy....:roflol::roflol::roflol:
oyy dadlu pınarım en kısa zamanda mutlu olacagın hale gel inş...
ayyyy alalhım duy bedişimi ne olur lütfen.....amin kütom amin yüzkere bin kere amin...
haa sen aşağıda görünmeden nasıl cevap yazabiliyon?bizde mi gözükmeden yazıyoz yani? bide özge nin ve aeben in smilleri neden 10 adedi geçiyor?sen sorularıma cevap ver ,ben sabah okuyayım öptüüüümmmm.....a.s.
yetişen baksın silecem bu çeketi aldım ....
kaydirigubbakcemile3vuruluyo canım dügmeler ...ben öyle şettimdi ....sengözlerimebaksanab alında 40 bedenini alçaktım emme . şindilik bu olsun dadim o beş kiloyuda verincede giyebilirim bunu ....kız aeben bunun düğmeler vurulmuyormudelikafadulden
şaka şaka çok güzel olmuş güzel arkadaşım.güle güle kullan..ve sen de harika olmuşsun.
düzenli sporun faydaları acaip düzgünleştiriyor vücudu
kıs yok bendede tam tersi tobbul duruyo resim teldekini görseniz bende inanamıyom hatta kızıma soruyom teldeki gibi miyim yoksa pcdeki gibi şişkomumu duruyom diye kızda diyeki anne teldeki gibisin pcde kilolu duryyon oldugundan ama bide şu var benım pc lc. di ekran biraz dagatıyo sizin pclerin ekran normalsa teldeki gibi yani normal halimdir yok eger benimki gibi Lc . ekranda oldugumdan kilolu duruyom ...:1ninca:kız 38 bedenmi bu
ya aeben bişi dicem başından ve ayaklarından çekilip uzatılmış gibi duruyon bacı daha önceki resimlerine nazaran..kız yukardan çekenmi var yoksa böyle ince görünmesi için:)
kaydirigubbakcemile3 he he ... evet alttan yer çekim gücü üstten de pilates çekiyo canım ve uzuyorum ...kaydirigubbakcemile3 kızlar hep bahsetmişimdir benim vucut yapımda kilom orantılıdır parmak ucuna kadar aynı kilodayım ve verincede aynı veririm bu benım için bir arti gerçekten ve minyon tiplisindediler dün tezgehter kızlar ...:jeyyar:hiç duymadıgım bi sözdü :1ninca:kız 38 bedenmi bu
ya aeben bişi dicem başından ve ayaklarından çekilip uzatılmış gibi duruyon bacı daha önceki resimlerine nazaran..kız yukardan çekenmi var yoksa böyle ince görünmesi için:)
sengözlerimebaksanab hadi baken izlemiyom sanma 1 hafta verdinnisan sonunu bekleyin kim kimi sollayacak göstercem ben size :jeyyar::jeyyar:kötükedihüsokötükedihüso...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?