Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

size ii geceler yarın görüşürüz

sanada iyi geceler canımmirmirmirmir
hemşommm nediyorsun bacımkaydirigubbakcemile2
jasmin sesini duydum görüntün yok hoş geldinnnŞeniz
nasılsın. diyet varmı diyetdelikafadulden

Pek eyi değil kızlar siz vermişiniz kiloları bende sizin verdiklerinizi toplamışım ah ah 2 gündür başladım ama nasıl olacak bilmem

geceleri sirke içiyom bugünde küto kullanmış ya siz denedinizmi bilmiyorum ama tere tohumu aldım bakalım onada başlayalım yarında inşallah spor

Pek eyi değil kızlar siz vermişiniz kiloları bende sizin verdiklerinizi toplamışım ah ah 2 gündür başladım ama nasıl olacak bilmem

tatlım bu gün başladım yarın başlayacağımla olmuyor bu işler. bak kütoma nerelere geldi:nazar:
takımı bırakmasaydın sende şu an 7x lere gelmiştin:mymeka:
sen en iyisi geri takıma kayıt olda bitir işi:lepi:

piskiyatırada başladım o haplara başlayınca çok kolay almaya başlşıyorum ama öbür taraftanda acayip agresif durumdaydım buda ihtiyaç ama kendimi koca bi boşlukta gibi hissediyorum eskiden böyle değildim bir şeye başladığımda sonu gelirdi ama kendimi tanımaz oldum acayip kilo almama rağmen rahatsız oluyorum ama bir türlü başlayamadım 2 gündür iyi ama inşallah sapıtmama sapımamada gerek tartı inanılmaz bir sayı gösterdi çünkü 100

piskiyatırada başladım o haplara başlayınca çok kolay almaya başlşıyorum ama öbür taraftanda acayip agresif durumdaydım buda ihtiyaç ama kendimi koca bi boşlukta gibi hissediyorum eskiden böyle değildim bir şeye başladığımda sonu gelirdi ama kendimi tanımaz oldum acayip kilo almama rağmen rahatsız oluyorum ama bir türlü başlayamadım 2 gündür iyi ama inşallah sapıtmama sapımamada gerek tartı inanılmaz bir sayı gösterdi çünkü 100
yasmın bencede hemen dön sen buraya .....hihoyyyt:eek:klava:

canım benim seni çok iyi anlıyorum. bu tip durumlarda insan yemeğe veriyor kendini:çok üzgünüm:
bende böyle bir devre geçirdim 4 kilo aldım. ama sonradan burda kızlarında desteğiyle yeniden toparlandım.
gel gitler yaşadım.
şimdide yaza bir şey kalmadı diye iycene gaza geldim.:lepi:
spora kendimi vermiye çalışıyorum
sende biliyosunki diyet su ve sporsuz verilmiyor.
ipin ucuda kaçınca kahretsin alıp gidiliyorkötükedihüso

günaydın kızlar . else aramıza hoşgeldin canım.

dünkü yediklerimide yazayım.

sabah
3adet kuru kayısı
1adet salatalık
1adet havuç

ara
1 adet havuç

öğlen
1 kase çorba
birazcık tavuk döner
yoğurt ve salata yedim

ara
1 adet havuç
1adet salatalık

akşam
1 kase çorba
1 kase salata yedim.

kızlar ya benim boğazım kaç gündür çok kötü akşamları eve gittiğimde inanılmaz bir öksürük tutuyo şu kalp sıkışması gibi şey dün akşam ve bu sabahta oldu allah korusun zatüre falan olmayayım.

günaydın ....

nazlım canım o agrılar kulunçtanda oluyo önceden bendede vardı böyle bazan nefes alırken batıyo gibi olurdu . aniden bıçak saplanıyo gibi . dr. gittim bişi çıkmadı kulunçoldugunu nerden mi bildim aynı agrı bazan sag tarafımdada oldu ....uşütüyosun ondan dır içini fereh tut yanlız bi doktora görünmeyide ihmal etme......

günaydın ....

Nazlım canım o agrılar kulunçtanda oluyo önceden bendede vardı böyle bazan nefes alırken batıyo gibi olurdu . Aniden bıçak saplanıyo gibi . Dr. Gittim bişi çıkmadı kulunçoldugunu nerden mi bildim aynı agrı bazan sag tarafımdada oldu ....uşütüyosun ondan dır içini fereh tut yanlız bi doktora görünmeyide ihmal etme......

günaydın aebenim sağol canım ya teşekkür ederim içim rahatladı. Bizim işyeri çok soğuk oluyo öğlene kadar zar zor ısınıyo lahana gibi giyiniyorum. Geçen pazar arkadaşımla konsere gitmiştik orda çok üşümüştüm bide banyo yapıp çıkmıştım ondan oldu sabırım.

ref nassın fıstık nasıl oldun hatta oldunuz diyim ....

kızlar maytap nerde yav mehmede bişi olmamıştır umarım yok kaç gündür merek ettim .....

Çok sağol canım şimdi gördüm yazını. Rüzgar dahada kötü malesef 3. antibiyotik şimdi de çok ağır grip oldu yavrum bakalım daha neler gelecek başımıza :KK43: bende iyileşmedim ama daha iyiyim ama bunada hamdolsun Allah dermansız dert vermesin bebişlerimizi korusun :KK43:

günaydın kızlar. sabah sabah yine netin başına çöktüm sebeb :1shok:misafir gelecek değişik tarifler bakmak içinbenneyaptımki
hadi bana kolay gelsin sizede iyi günler dilerimkaydirigubbakcemile
kendimi mutfağa bir atayım. offf of aklımada bir şey gelmiyoki yapıvereyim adeta dondum-tatlicadiarzu-
telin sesini duyuncaÇok üzgünüm çoook uykudanda uyanınca şaştım kaldımfisfisfis

günaydın kızlar . else aramıza hoşgeldin canım.

dünkü yediklerimide yazayım.

sabah
3adet kuru kayısı
1adet salatalık
1adet havuç

ara
1 adet havuç

öğlen
1 kase çorba
birazcık tavuk döner
yoğurt ve salata yedim

ara
1 adet havuç
1adet salatalık

akşam
1 kase çorba
1 kase salata yedim.

kızlar ya benim boğazım kaç gündür çok kötü akşamları eve gittiğimde inanılmaz bir öksürük tutuyo şu kalp sıkışması gibi şey dün akşam ve bu sabahta oldu allah korusun zatüre falan olmayayım.

Günaydın Nazlıcım :) canım acayip salgın var mutlaka doktora git hiçbirşey ihmale gelmiyor bak demedi deme hemen izin al ve git sonra daha kötü ilerliyor. a.s. Ama inşallah birşeyin yoktur. :1hug:

günaydın aebenim sağol canım ya teşekkür ederim içim rahatladı. Bizim işyeri çok soğuk oluyo öğlene kadar zar zor ısınıyo lahana gibi giyiniyorum. Geçen pazar arkadaşımla konsere gitmiştik orda çok üşümüştüm bide banyo yapıp çıkmıştım ondan oldu sabırım.

Ama :emir_bebek: ben çok kötü şeyler yazmışım yaaa :KK43: ama napim son günlerde bizim ve çevremdekilerin başına gelenler beni korkuttu Aabenim haklı üşütüncede olıyor banada oluyor hatta zaman zaman bu günlerde de acayip çarpıntım var mesela :) yaşlı gibiyim yaaa heryerimiz çürüdü şimdiden :)):1hug:

Çok sağol canım şimdi gördüm yazını. Rüzgar dahada kötü malesef 3. antibiyotik şimdi de çok ağır grip oldu yavrum bakalım daha neler gelecek başımıza :KK43: bende iyileşmedim ama daha iyiyim ama bunada hamdolsun Allah dermansız dert vermesin bebişlerimizi korusun :KK43:
çocuklar hasta olana kadar biz olsak razıyım vallaha .....kafamçokkarıştı
günaydın kızlar. sabah sabah yine netin başına çöktüm sebeb :1shok:misafir gelecek değişik tarifler bakmak içinbenneyaptımki
hadi bana kolay gelsin sizede iyi günler dilerimkaydirigubbakcemile
kendimi mutfağa bir atayım. offf of aklımada bir şey gelmiyoki yapıvereyim adeta dondum-tatlicadiarzu-
telin sesini duyuncaÇok üzgünüm çoook uykudanda uyanınca şaştım kaldımfisfisfis
ginemi ....ay senın misafirlerde ta sabahtan haber veriyolar anam hazırlık yapsın diye masustan .....:kızgın:

Günaydın hepinize kızlarrrr bu gün itibari ile iş günlerimiz salı- çarşamba olarak değiştiriyorum dolayısı ile daha çok gaza geleceğimi düşünüyorum salı çarşamba zaten burdayım perşembe evden bağlanırım zaten perşembeleri cuma için özel olarak az yiyorum dolayısı ile daha çok zayıflayacağım :) Bekle beni 6. takımmm bekle beni yaz güneşiii bekle beniii doğum öncesi kilosuna döneek bir çıtır olacağımmmmmmmmmmmmm İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

çocuklar hasta olana kadar biz olsak razıyım vallaha .....kafamçokkarıştı

ginemi ....ay senın misafirlerde ta sabahtan haber veriyolar anam hazırlık yapsın diye masustan .....:kızgın:

Doracım Allah yardımcın olsun bu kadar misafir ve ikrama iyi yine kilo verebiliyorsun :)) Aabeninde dediği gibi bencede hazırlık yap diye erken haber veriyorlar :) Fesat REFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :))) napim amaaa benim aklımdan da geçmiştiii kaydirigubbakcemile2

ama :emir_bebek: Ben çok kötü şeyler yazmışım yaaa :KK43: ama napim son günlerde bizim ve çevremdekilerin başına gelenler beni korkuttu aabenim haklı üşütüncede olıyor banada oluyor hatta zaman zaman bu günlerde de acayip çarpıntım var mesela :) yaşlı gibiyim yaaa heryerimiz çürüdü şimdiden :)):1hug:

öğlene izin aldım gidicem bakalım inşallah önemli bişey çıkmaz. Evet ya bu yaşta bu haldeyiz. Annem hep bana der bizim yerimizde olsaydınız ne yapardınız o kış soğunda evlerde su yok tabi bizim köyde çıkıp çamaşır yıkardık karın altında diye şimdi siz öyle yapsanız 1 ay yatarsınız dyo.

X