Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım sakın böyle ii deme ben öyle dedim 4 kilo aldım üstüne hala aynı yerdeyim yaaa
efeeetttt:roflol:Şeniz:asigim::asigim::asigim::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ay canım Allah bir seste kurtarısn inşallah

hım bu kremi araştırayım bir saol canımsii ki gelmişim görmüşüm inşallah bende verirm yani göbüş gitmiyo çakılı kaldı benimle yaaaaaaa

sen çağırmadan ben gelmişim canım topigine selam vermeden gfeçmiyeyim dediydimmm

geçmiş olsun güselim
:1hug:

aeben, asi_bulut+, cango, Dora+, kadis+, kütahya+, ozgekrd+, referans+

oh oh ne güzel

kıslar ben çıkıyom bebelere ...

refim geçmişler olsun ....
özgen tetrar gözün aydın ...

kadısım ben boş vermedim güzelim diyet piskolajısını atıyom üstünden mehalimin dedini yapıyom yene . canımmm ..... yadegilse 60 olana kadar devammmmm .....

abencim var mısın yarışaaaaaaaaaa
hımmmmm
bakalım kim kaç kilo verecek
ben 62 de takıldım kaldımmmm
bu hafta inerim inşallahhhh

ayyy özgem hamilesin di mi?çoook sevindim kız allah eline ayağına ve sizlere kavuştursun inşallah,sağlıklı nurtopu gibi bir bebeğiniz olur.....:
canım benim oh sağlıcakla artık bir solucan teyzesisin pınar hanım:roflol::roflol:
deli valla ilkide öyle tek denemede olmuştu buda bende anlamadım içten istemekle ilgili
ayy özge doktora mı gittin?kalbi atmaya başlamış mı?kızmıymış erkek mi?(yuh tabiki)ayy ben çok sevindim...kendine dikkat et bakalım artık,10 kilodan fazla almak yok bak ona göre....Şeniz
pınarcım kızmış amuda bile kalkıyormuş deliii daha yeni yahuuu:roflol::roflol:
hee bu arada özgecim 9 ay sonra tekrar burada görüşmek üzere deli
maytap gibi kaydirigubkcemile3
demir attık biz buraya :rofol:
ya bende size günlük yediklerimi söylerim yine malum çok kilo almamak gerekli beni bırakmayın yabancılara ne olmuş bi sene daha zayıflamayınn:çok üzgünüm:senağlamasenağlama ben sizi şişkoyken de seviyorummmm:asigim::asigim:
ÖZGECİMMMMMMMMMMM Allah bağışlasın Allah en tatlı ve sağlıklı meleği doğurmanı nasib etsin inşallah inan çok çok sevindimmm :) hadi bakalım canımmmmmmm
canım benim Allah bana da seninki kadar güzel bir evlat nasip eder inşallah :asigim:
burda bi hamişmi varmışşş :ecrin_bebek: yerimseniben : anam smile yetmez bu mutluluğaaaa Allahım analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip etsin çok sewindim ösgemmmm
amin canım inşallah sende aşkınla evlenir evlat sahibi olursun :CüvCüv: çok teşekkürler
:asigim:ŞenizŞenizŞeniz
:roflol: aynını bende düşündümmm valla ..:roflollcay cekedini atsa hamile kalır bu cadııı:roflol::roflol::roflol::roflol:naniknanik
ayıp yahuu siz onu bunu bırakın da benim smileyler yine birsürü siz kendi derdinize yanın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok teşekkürler kadiscim çok tatlısına.s.:1hug::asigim::asigim::nazar:

Kızlar ya ne oluyo bana bugün hem çok üşüyorum hemde öksürük tuttu sankim ciğerlerim sökülüyo yerinden öksürürken.

öğle yediğimi yazayımda ben okey oynamaya gidiyorum:lepi:
tam beyaz ekmeğin bir kulağını alıp ortadan ikiye kesip üzerine peynir yumurta domatest biber ve kaşarlı incecikte sucukla birlikte fırında gevrettim domatest çayla hüplettim-tatlicadiarzu-
fazla yemeyim diyede bardağımı elime alıp geçtim buraya
çocuklarada tabakta sakın bırakmayın yoksa ziyan olur dedim:jeyyar:
nasılım amaaasositososito

ara olarak elma armut havuç yedim birasdanda cacık brokoli domates salatalık yiycem spor yapmadımm pc yi salona tasısam yeniden kuramayabilirim bu oda dolu basına gecemem ofss

iyi akşamlar kızlar ne haber netti niz ....

özge o nasıl rep kıs ne unutması be cücük siz benım ilk göz agrimsınız . ban boşunamı hedefime ulaşıp mezun olup gitmiyom .... allala manyak .... bakıyonda ilk hamilelik duggusallıklarına erken başladın .. dövecem diycem hamilesin dövemiyomda ....

abencim var mısın yarışaaaaaaaaaa
hımmmmm
bakalım kim kaç kilo verecek
ben 62 de takıldım kaldımmmm
bu hafta inerim inşallahhhh
kadis canım bu yarış işi beni çok kasıyo . veremiyorum canım ters tepiyo yani .....süprizzzzzyapa bilirsem yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum mehalinim yaptıgı gibi kendimle barişik kasmadan .. ama san elimden geldigince yardım etmek isterim ....:1hug:a.s.

abenım yarışla falan kendini kasma bencede yavas yavas emin adımlarda bunalmadan varalım hedefe

hamile dimi evet evet o hamile benim :CüvCüv::CüvCüv:
bu arada hala takımda olan birisi olarak rapor vereyim
ben bugün bir tost ve meyva yedim :1hug:

hamile dimi evet evet o hamile benim :CüvCüv::CüvCüv:
bu arada hala takımda olan birisi olarak rapor vereyim
ben bugün bir tost ve meyva yedim :1hug:
AYYYYYYYYY bu çok garip bir duggudur ....delikafadulden bilenler bilir bilmeyenlerde en kısa zamanda ögrensin ...:1hug: göbüşünde bir canlı var ...:1shok: hele bide kıpe
ırdamaya başaladımı uyyyyyyyyyyydelikafadulden:1rolleyes::sm_cool: ay 4.. yapsammı neeeeee...naniknaniklaelaelaelaelae:1ninca:sırnaşık şey:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…