husel izin vermedi zaten aaben :icecream:iyidir ablam senın kadar süper olmasakta yavaş gitde mezun olma hemen .....kaydirigubbakcemile3
gülümmm.bizde seni ...Şeniznasılsınız çıtırlarımm ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5
ooo kaçamak yapanlar var :1shok::1shok:
aebenim ozaman doğum günün kutlu olsun a.s. geç kalmış olsamda ...
fatu hastamısın geçmiş olsun cnmcımm...
özge hoşgeldin ,bende hayali kaybettim onu arıyordum buldum sırnaşık şey
hepiniz kocamn öpüyorum 6.takımn çıtırları ,kk'' nın en tatlı fıstıkları ...Şeniz
aebenim doğum gününmüydü kıs anam ben ders çalışcam diye kaçırmışım doğum günün kutlu olsun tatlım mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bi ömür senin olsun sevdiklerinle evlatlarınla inş...
husel izin vermedi zaten aaben :icecream:
yeni gelen kızlar hoş gelmişler Şeniz
aaben kız şu çorbanın tarifini yaz gümbürtüye gitmesin bizim çorba unuttum sanmaklava:
bak bak özgeye bide beni iyi tanıyo ...naniknanikben akrep degilmiyen çatlak kiremitler 1 sayfa arkayı okumamışnız ....kaydirigubbakcemileaebencim doğum günün kutlu olsun canım benim
hayalim tatlım sen napıyorsun fatum ayağını halletmiş yahu üzüldüm
benimde bir sürü işim bir o kadar da uykum var bakalım nasıl halledeceğiz kendinize iyi bakın
sanada fıstık .....Şeniztünaydın bu arada kızlarrr a.s.
heh bunu okuyum bari ....naniknanik:roflol::roflol:kızlar ne diycem .. benım dogum günüm biliyosunuz kasımda koyu bir akrebim ....
benim ki bu gün neetmiş ... şimdi benı nufus cüzdanında dogum yarıhim farklı ..ben bile pek bilmem . ...bizinki bu gün elinde bi pastayla geldi . hiç sormadım her zaman arada alır ..
mutfakta yemek hazırlıyom benım büyük kız geldi anne dedi babam pastayı niye almış biliyomusun ...dedi afalladım kimsenın dogum günü falanda degil .. anne senin dogum günün diye almiş babam dedi ..:1shok: normalda çocukların dogum günlerini bile ben hatırlatırım ....:dilcikar: tabi çokk şaşırdım .:asigim: gitti bide çocuklara annenizin dogum gününü kutlayın bakalım dedi ...:1shok:neymiş benım adam nufus kagıdında ne yazıyosa onu kabul edermiş ...purosedür adamı ne olcak kaydirigubbakcemile3
bu arada anladınız 1 dilim pasta yedim ..:mymeka:.hemide ben seviyom diye gene kestaneli almış ..:asigim: hadi yeme ....naniknanik
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim...
(demeyen o cadılar var yaa....
haha işte onların ayaklarını ben inciticem :)
öptüm fıstıklarım benüm....
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim...
(demeyen o cadılar var yaa....
haha işte onların ayaklarını ben inciticem :)
öptüm fıstıklarım benüm....
yerim sizi ben
kıyar mmıyım hiç size
şaka yapıorum...
benim kociş ovalamak değil de gel öpiyim diyor....
deli bu yaaawww..
ay 10 yıl sonra gene der mi bunu acaba???????????
:1hug:
Der der :)))Geçmiş olsun canım bende çokkk hastayım oğluşta pek uğrayamıyorum buralara seni şimdi geçmişte okudum aman dikkat et canm kocişin öpsünde geçsinnn :1hug:
heyt ben geldim napıyorsunuz bakalım fıstıklar