Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar müthiş derecede başım ağrıyo. Dün konserde başlamıştı zaten ağrımaya hala devam ediyor. Ağrısından ağlayayım geliyo

inş verebilirm nazlıcımmm.. çok daüzgün degilim aslında ama insan 1 kiloyu birden görünce şok oluyo resmenn:=)) sana da geçmiş olsun canımmm

sağol canım belki tartı oyun oynamıştır sana arada oluyo ben bazen 1 gün çıkıyorum fazla çokmışım ertesi gün tartılıyoru eksik çıkıyor.

selamlarr
ben geldiii :sm_cool:
pınarcım geçmiş doğum günün kutlu olsun. sana otuzbeş yaş şiirini armağan edecektim ama şimdi onu arayıp kopyala-yapıştır yapacak zamanım yok şakkıdı
ben yine de iki satırını şettireyim sana :jeyyar:
Yaş Otuz Beş Yolun Yarısı Eder
Dante Gibi Ortasındayız Ömrün delikafadulden

kütom özgem verdiğiniz kilolar beni çok mutlu etti kaydirigubbakcemile2
umarım iyileşmişsinizdir birazda :1hug:

ceylincim hadi gözünüz aydın atlatmışsınız. allah tamamına erdirir inşallah. darısı başına :smiley-cool:

aebenim çok kasıyorsun kendini. kafaya taktıkça hiç olmuyor. ben bu ara zayıflıyorum diye motive ediyorum kendimi. inan işe yarıyor. çok güzel adapte oldum. allah bozmasın

doramm, nazlımm sizleri de çok öpüyorum Şeniz
maytabımı da öpecektim ama mikroskobik müsaade etmiyor bu aralar

fatuuu ve refff yuvaya dönün gariii kaydirigubbakcemile

ceylin nışanınız hayırla geçmiş darısı dügününüze ve senın başına ve nazlının .....

asimm aebenim çok sağolunn Allah sizze de çocuklaırnızın mürvetini görmeyi nasib etsin:=)

ceylin nışanınız hayırla geçmiş darısı dügününüze ve senın başına ve nazlının .....

amin aebenim benim nişanlım askerden gelsin başlıycaz hazırlıklara allah kısmet ederse 2010 yaz gibi düğünümüzü yapıcaz inşallah.

yogurtla kahvaltı ettim ilaçlarımı alıp uzanacam biraz ben hec iyi deilim akşama görüşürük inş. Allaha emanetsiniz byby

kızlar göbişten taaaaaaammmmm 4 cm incelmişim şok oldum sabah ölçünce..tekrar tekrar ölçtüm doğru...1 cm. de basenden incelmişim...eee hareketlerim,az yemem ve slim kremim işe yarıyor yupppiii....
kütom geçmiş olsun canım yat dinlen,dinlenince geçer emin ol....

saolun kızlar msn den kalkamadımm ay çok güsel bi habar aldımm yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pınarım şu kremin adını tam olarak verebilirmisin canım bende bir bakayım.

pınarım şu kremin adını tam olarak verebilirmisin canım bende bir bakayım.

delüüü kız.. krem sen gibi çıtırları ne etsin,sen kremi napıcan?
slim cream canım...ama ben hareketlerimi,plates,göbiş hareketleri vs. düzenli yapıyorum 1 aydır canım,onunda incelmemde etkisi çok olsa gerek....:sm_cool:kaydirigubbakcemile3

hanimişte hanimiş 6 . takımın güzel teyzeleri nasıllarmış benim minik solucanımın teyzeleri de mi varmış amanda aman:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv:

hanimişte hanimiş 6 . takımın güzel teyzeleri nasıllarmış benim minik solucanımın teyzeleri de mi varmış amanda aman:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv:
:1shok::1shok::1shok:kıs hamilemisinnnn .....delikafadulden:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…