kızlar göbişten taaaaaaammmmm 4 cm incelmişim şok oldum sabah ölçünce..tekrar tekrar ölçtüm doğru...1 cm. de basenden incelmişim...eee hareketlerim,az yemem ve slim kremim işe yarıyor yupppiii....
kütom geçmiş olsun canım yat dinlen,dinlenince geçer emin ol....
kıs yapıyorum hafta ii her gün ben plates bırakmadım ..delikafadulden sadece göbüş hereketlerini canım istemiyo biraz bitkin gibiyim ondann . dökülüyom yatsam uyyucan geçer umarım hasta olmam .....-tatlicadiarzu-günaydın çıtır adayları dicem saat 2 ye geliyo
merhaba diyim bariii
ayyy tebrik ederrim canı seni yaaa
şu ne kremi baena bi diyiversen
ben nezamandır yapıyormu
bazen günde 100 mekik çekiyorum yok anam yok gitmiyo
ama şu faydası eh 59 kiloya indiğimdede 64 kiloya çıktığımda da ölçülerim hep aynıydııı
bu ara bir krem kullanmak istiyorum
kalçalarımı seviyom küçüçk zati de
bu göbüş başa belaa
bu aralar sanki yan simitlerimde hortladı gibi yaaaaa
aben cim canım
sende kaytardım yazmışın hareketlerden hayırdır canmı
kendini ii hissetmiyo musun
hani platesssss:lepi:
bazen motivemizi kaybediriyoruz ama bunlar takımlarımızla kısa süreli de mi kızlaar:enbuyukkk:
hanimişte hanimiş 6 . takımın güzel teyzeleri nasıllarmış benim minik solucanımın teyzeleri de mi varmış amanda aman:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv:
:1shok::1shok::1shok:kıs hamilemisinnnn .....delikafadulden:sm_cool:
sengözlerimebaksanabyok kadısim o temennimiz bu hafta 4 sn incelmiş pınarım göbüşten de ......:teytey:bende meraklandım ii mi şimdi
canım
pınarım 14 cm mi 1 ayda
gerçekten mi yaaa
bende meraklandım ii mi şimdi
canım
pınarım 14 cm mi 1 ayda
gerçekten mi yaaa
hanimişte hanimiş 6 . takımın güzel teyzeleri nasıllarmış benim minik solucanımın teyzeleri de mi varmış amanda aman:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv:
efeeetttt:roflol:Şeniz:asigim::asigim::asigim::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
küto haberini söylemedin ya alacağın olsun bakalım gittttiiiimmmmm....
küto haberini söylemedin ya alacağın olsun bakalım gittttiiiimmmmm....
:roflol: aynını bende düşündümmm valla ..:roflol:sm_cool:
ayy nasıl heyecanlandım anlatamam. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:
bu arada senden korkulur valla :jeyyar:
kızım sen iyi korunamazsan onlarca çocuğa çabucak hamile kalırsın valla :roflol:
:roflol: aynını bende düşündümmm valla ..:roflollcay cekedini atsa hamile kalır bu cadııı:roflol::roflol::roflol::roflol:naniknanik