AYYYYYYYYY bu çok garip bir duggudur ....delikafadulden bilenler bilir bilmeyenlerde en kısa zamanda ögrensin ...:1hug: göbüşünde bir canlı var ...:1shok: hele bide kıpe
ırdamaya başaladımı uyyyyyyyyyyydelikafadulden:1rolleyes::sm_cool: ay 4.. yapsammı neeeeee...naniknaniklaelaelaelaelae:1ninca:sırnaşık şey:1rolleyes:
kızlar
sakatlandım
bugün dolmuştan nerken şöför inmem beklemden hareketlenince hızlıca ineyim dedim tek ayağımın üzerine sertçe zıpladım sanırım sol ayağımın tarağını incittim..
basamıyorum üzerine...
yatıyorum öyle...
eşim sağ olsun beni pc. nin başına oturrtu öyle giriyorum nete...
öptüm sizi
kızlar
sakatlandım
bugün dolmuştan nerken şöför inmem beklemden hareketlenince hızlıca ineyim dedim tek ayağımın üzerine sertçe zıpladım sanırım sol ayağımın tarağını incittim..
basamıyorum üzerine...
yatıyorum öyle...
öptüm sizi
hanimişte hanimiş 6 . takımın güzel teyzeleri nasıllarmış benim minik solucanımın teyzeleri de mi varmış amanda aman:CüvCüv::ecrin_bebek::CüvCüv:
delikafadulden alah iyilini versen emi fatuu ne ettin ....dr. gitinmi filim çektirseydın ....kızlar
sakatlandım
basamıyorum üzerine...
yatıyorum öyle...
öptüm sizi
ceylinim gelinimm .nişanda güneş gibi parlamışın gelinizde sönükkalmış cadı yanında .....kızlarr nişan resimlerinden elime geçenlerden bazılarını yükledimmmmm,isteyenler bakabilir mucksss
kızlar acaip midem bulanıyo benım ofss çok kötüyüm strestenmi acep anlamadım
ben cıktım artık yarın görüşürük inş.
kızz otur oturdugun yere bir eve 3 cucuk yeterde artar bile memetle sütlendin şimdide ösge sen niyeti bozacan potansiyel var sende
kızlar ne diycem .. benım dogum günüm biliyosunuz kasımda koyu bir akrebim ....
benim ki bu gün neetmiş ... şimdi benı nufus cüzdanında dogum yarıhim farklı ..ben bile pek bilmem . ...bizinki bu gün elinde bi pastayla geldi . hiç sormadım her zaman arada alır ..
mutfakta yemek hazırlıyom benım büyük kız geldi anne dedi babam pastayı niye almış biliyomusun ...dedi afalladım kimsenın dogum günü falanda degil .. anne senin dogum günün diye almiş babam dedi ..:1shok: normalda çocukların dogum günlerini bile ben hatırlatırım ....:dilcikar: tabi çokk şaşırdım .:asigim: gitti bide çocuklara annenizin dogum gününü kutlayın bakalım dedi ...:1shok:neymiş benım adam nufus kagıdında ne yazıyosa onu kabul edermiş ...purosedür adamı ne olcak kaydirigubbakcemile3
bu arada anladınız 1 dilim pasta yedim ..:mymeka:.hemide ben seviyom diye gene kestaneli almış ..:asigim: hadi yeme ....naniknanik
naniknanikhe pınar ablammmm ..:jeyyar: gardaşım kutlamıştım ama gözünden kaçtı galiba allah hayırlı ömürler versin takrarda ....:1hug:benim içinde yeseydin kestaneliyi...neyse ehh aebenim tekrardan doğum günün kutlu olsun bakalım,senin cüzdana göre 1 gün arayla doğmuşuz ama 2 sene sonraç.....kaydirigubbakcemile5
iyidir ablam senın kadar süper olmasakta yavaş gitde mezun olma hemen .....kaydirigubbakcemile3aaben geldim işte teşekkür ederim canım :1hug:kutlaman için
ee ne var ne yok
nasıl gidiyo diyetler
asüüüüüü misafir olunca zorrr be gülüm .....:teselli: kaçamak saylım dünü ....a.s emme bu gün sık sıkabildigin kadar .....kaydirigubbakcemile5repinede çok güldüm ...:jeyyar:korkma ne ben mezun olabilirim nede sizi bırakabilirim ...-tatlicadiarzu-püsküt kovana kadar ....kaydirigubbakcemile3günaydın
geçmişi okudum geldim. 2 sayfacık...
aebenim ben hiç kestaneli pasta yemedim biliyor musun senağlama tadını bilmiyorum. şu zayıflamaya çalışma maratonu biter bitmez ilk işim kestaneli pastayı hüpletmek olsun :1closedeyes:
dün akşam çok kötü yedim yaww. hem de zararlı zararlı. ama bugün onu telafi etmeye kararlıyım. annemler kayınvalideme geldi. o da döktürmüş.
dün sabah 2 çatal kadayıf tatlısı ile kahvaltımı yaptım delikafadulden
ara 1 ayran
öğlen et sote + salata
ara yoğurt
akşam azıcık yumurtalı ıspanak
sonra annemler gelince ...........
ama bugün sadece 3 adet kuru kayısıyla kayvaltı ettim. bugün dikkat ederek akşam yediklerimi eriticem kaydirigubbakcemile2