Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kütom geçmiş olsun üşüttünmü kııız
eee öööleee çok pencereli ve çok dantelli şeeler giyince bööle olarsın şekerr:)))))))))

akrep e inat avatar yaptım nasıl ama? süper di mi?(neolur ne olmaz bir tanede yedekte var)akreppppp avatara gelllll..

off off hastayım ben

yemek pişiyo brokoli katnıbahar yogurt

ne hastası oldun canım benim?geçmiş olsun bakalım....kaydirigubbakcemile3
avatarım nasıl?laf aramızda değiştircem gece:roflol:ayyy ben bu kadar cesaretli miyim ayol?azcık öyleymişim galiba....ayyy yeşil çayımı içip tepinecem,

küto sabah 2 dilim ekmek yemiş,2 dilim ekmek yemiş kütom..........

ne hastası oldun canım benim?geçmiş olsun bakalım....kaydirigubbakcemile3
avatarım nasıl?laf aramızda değiştircem gece:roflol:ayyy ben bu kadar cesaretli miyim ayol?azcık öyleymişim galiba....ayyy yeşil çayımı içip tepinecem,

küto sabah 2 dilim ekmek yemiş,2 dilim ekmek yemiş kütom..........

saol öskürük oldum ben başım falan dönüyo kafamçokkarıştı

giydir su avatardaki kızı donacak biyerleri kış günü

benım küççücük kepek ekmeklerime karış sen sabah simit yiyen kimidi he?

günün özetinide vereyim

sabah 2 dilim k ekmek domates salatalık zeytin

ara portakal

akşam karnıbahar brokoli haşlama yogurt domates

ara elma

spor yokk hastayım ...

ben geldim canlarımmm çok şükür nişan kazasız belasız bittii:=)) resimleri yarın siteye de koyacagım.... ama diyet miyet yoktu bugünn yediklerimi yazmıyım gereksiz yere çünkü diyet için olan hiçbirşey yoktu....bitti ya en çok ona seviniyorumm ayklarım işimiş vaziyettee:=))

ben geldim canlarımmm çok şükür nişan kazasız belasız bittii:=)) resimleri yarın siteye de koyacagım.... ama diyet miyet yoktu bugünn yediklerimi yazmıyım gereksiz yere çünkü diyet için olan hiçbirşey yoktu....bitti ya en çok ona seviniyorumm ayklarım işimiş vaziyettee:=))

kız nişan gündüz müydü?ben akşama zannettimdide...delikafadulden
hadi atlatmışınız,resimleri bekliyoz...kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı sana ve bekarların başınaa:lepi:

olur böle özel günlerde ye gitsin bidahamı olacakk şimdi sana gereken miss gibi bir uyku çek bakalım kemiklerin dinlensina.s.

kız nişan gündüz müydü?ben akşama zannettimdide...delikafadulden
hadi atlatmışınız,resimleri bekliyoz...kaydirigubbakcemile3

gündüzüdü canım kız tarafı öyle ayarlamşş 3.30dan 6 ya kadarr nişan töreni yüzükler takıldı yemek yendi 70-80 kişi.sonra dagıldıkk. bende şöyle göbek atabilcegimiz bir şey olsun isterdim ama bizim gelin biraz sosyetik:)))

hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı sana ve bekarların başınaa:lepi:

olur böle özel günlerde ye gitsin bidahamı olacakk şimdi sana gereken miss gibi bir uyku çek bakalım kemiklerin dinlensina.s.

valla kütomm aynen öylee biraz tkılıp sonra cuup yatagaa,yarın da okul varr tam gününde yanii.... dinlenmem lazımmm..siz de iyi kaptrmşsınızsimit muhabbeti ne ki yahu kaçırdım

valla kütomm aynen öylee biraz tkılıp sonra cuup yatagaa,yarın da okul varr tam gününde yanii.... dinlenmem lazımmm..siz de iyi kaptrmşsınızsimit muhabbeti ne ki yahu kaçırdım

ay keşke yarın okul olmasıydı kızz

pinar sabah simit yedide benım 2 minicik kepekli ekmek dilimlerimi laf etti dün çikolata yedigini ispiyonladım die hep kaydirigubbakcemile3

kız sabah küçücük:roflol: bir simit yedik ispiyoncu bu küto işte..yediği 2 koca dilim ev ekmeğine bakmaz (tereyağlı,ballı) neyse benim küçük pazar kaçamağım gözüne battı...:dilcikar:

ay keşke yarın okul olmasıydı kızz

pinar sabah simit yedide benım 2 minicik kepekli ekmek dilimlerimi laf etti dün çikolata yedigini ispiyonladım die hep kaydirigubbakcemile3

ohoo ben bugün yedklerimi duysanız benm takmdan kovardınızz:=))) boşverin kızlar bugün pazardıı,hafta içi tam gaz diyet + spor.ewet kütom keşke yaırn okul olmassaydıı:KK43:(

kızlar unutmuşum demeyi
BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM...:teytey::dance::sm_cool:
35 OLDUM ORASINI SORMAYINsenağlama:bbo:laelaelaelaelae

X