Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off off hastayım ben
yemek pişiyo brokoli katnıbahar yogurt
ne hastası oldun canım benim?geçmiş olsun bakalım....kaydirigubbakcemile3
avatarım nasıl?laf aramızda değiştircem gece:roflol:ayyy ben bu kadar cesaretli miyim ayol?azcık öyleymişim galiba....ayyy yeşil çayımı içip tepinecem,
küto sabah 2 dilim ekmek yemiş,2 dilim ekmek yemiş kütom..........
şeker senmi nişanlanıyosun yoksa
canım yaaa bende senin çizelgedeki 58 igörebilirmiyim acep ne güzel yaa
ben geldim canlarımmm çok şükür nişan kazasız belasız bittii:=)) resimleri yarın siteye de koyacagım.... ama diyet miyet yoktu bugünn yediklerimi yazmıyım gereksiz yere çünkü diyet için olan hiçbirşey yoktu....bitti ya en çok ona seviniyorumm ayklarım işimiş vaziyettee:=))
ben geldim canlarımmm çok şükür nişan kazasız belasız bittii:=)) resimleri yarın siteye de koyacagım.... ama diyet miyet yoktu bugünn yediklerimi yazmıyım gereksiz yere çünkü diyet için olan hiçbirşey yoktu....bitti ya en çok ona seviniyorumm ayklarım işimiş vaziyettee:=))
kız nişan gündüz müydü?ben akşama zannettimdide...delikafadulden
hadi atlatmışınız,resimleri bekliyoz...kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı sana ve bekarların başınaa:lepi:
olur böle özel günlerde ye gitsin bidahamı olacakk şimdi sana gereken miss gibi bir uyku çek bakalım kemiklerin dinlensina.s.
valla kütomm aynen öylee biraz tkılıp sonra cuup yatagaa,yarın da okul varr tam gününde yanii.... dinlenmem lazımmm..siz de iyi kaptrmşsınızsimit muhabbeti ne ki yahu kaçırdım
valla kütomm aynen öylee biraz tkılıp sonra cuup yatagaa,yarın da okul varr tam gününde yanii.... dinlenmem lazımmm..siz de iyi kaptrmşsınızsimit muhabbeti ne ki yahu kaçırdım
ay keşke yarın okul olmasıydı kızz
pinar sabah simit yedide benım 2 minicik kepekli ekmek dilimlerimi laf etti dün çikolata yedigini ispiyonladım die hep kaydirigubbakcemile3