Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben kaçtım accık spor tv falan yapayım sonra canım isterse gelirim yada uyururum byby bakalım şimdilik görüşürükk

günün özeti

sabah 2 dilim ekmek yogurt portakal

ögle 1 kase patetes salatası

akşam kabak haşlama yogurt

gece: armut

cok su içtim az yurudum sporda yapicim şimdii işte böle

ben geldim kızlarrr

yarınn büyük gün yani nişan günü ama istanbulda hava acayip sogukk dua edin bize:=))

unutmadan hatrladıgım kadryla bugün neler yedigmi yazıyım:

sabah yarım simit,zeytin,domates,çay
öğlen bişy yemedim 1 bardak nescafe 2-3 bardak şekersiz çay.
sonra 8-10 yaprak sarma.
akşam yemgi balık buğulama.

bugün biraz kaçırdım ve meyve yemedim farkındayım. bu haftalık kaçamak hakkım bitti yarın nişan da açık büfe olacak,orda da çok yememem lazım....

bak bak bak biri daha çıktı başıma
görceniz siz bakammm,,,kötükedihüso
gösteremeeez gösteremeeeezdelikafadulden
aman yeterde artar bile takımın agır topları burda daha nolsun
:roflol::roflol::roflol:
kocaman kocamı kucağımda uyutçak halim yok heralde musti benim ufaklık
kız akrep donuda mı yok o avradın yoksa ten rengi mi giymiş yahu ?

niye kız istersen bal gibi uyutursun kocişidee:jeyyar:

:roflol::roflol:yoktu şeker hiçbişeyi yoktu ama giydirdim şimdi:roflol:

ben geldim kızlarrr

yarınn büyük gün yani nişan günü ama istanbulda hava acayip sogukk dua edin bize:=))

unutmadan hatrladıgım kadryla bugün neler yedigmi yazıyım:

sabah yarım simit,zeytin,domates,çay
öğlen bişy yemedim 1 bardak nescafe 2-3 bardak şekersiz çay.
sonra 8-10 yaprak sarma.
akşam yemgi balık buğulama.

bugün biraz kaçırdım ve meyve yemedim farkındayım. bu haftalık kaçamak hakkım bitti yarın nişan da açık büfe olacak,orda da çok yememem lazım....
şeker senmi nişanlanıyosun yoksa

canım yaaa bende senin çizelgedeki 58 igörebilirmiyim acep ne güzel yaa

gösteremeeez gösteremeeeezdelikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

niye kız istersen bal gibi uyutursun kocişidee:jeyyar:

:roflol::roflol:yoktu şeker hiçbişeyi yoktu ama giydirdim şimdi:roflol:

valla iyi yapmışın canım,böylesi daha iyi,bi etek bi pantol da giyse daha da iyi olcek ya neyseee....:roflol::roflol:

valla iyi yapmışın canım,böylesi daha iyi,bi etek bi pantol da giyse daha da iyi olcek ya neyseee....:roflol::roflol:

şeker düşünsene iç çamaşırını giydiğimizde böyle görüneceğmiz günlerde gelcek bize
hiç sarkan yağlar olmadan

şeker düşünsene iç çamaşırını giydiğimizde böyle görüneceğmiz günlerde gelcek bize
hiç sarkan yağlar olmadan

ahhh canım ahhh olurmuyuz acep?sen bayağı yaklaştında benim daha çoook ekmek yememem,tatlı yememem,hamurişi yememem lazım offf anam of...laelaelaelaelaedelikafadulden

Oooo kızlar neredeyiz bakalım?takımı en son ben terketmişim ve açılışıda yine ben yaptım...kütom yoğurt yiyo bu aralar erkencikten uyuyo ya meydan boş kalıyor geceleri....
neyse sabah simitle kahvaltımı yaptım,herşeyden azar azar yedim,tereyağdan 2 kerecik aldım,baldan 2 kere peynir ağırlıklı yedim,1 saat sonra egzersiz ve yeşil çay ile simitide halletmeyi düşünüyorum bayyy....

çabuk buraya doluşun yoksa 1simit kaldı(normalde kalmazdı)onuda gider yerim haaaa???

çabuk buraya doluşun yoksa 1simit kaldı(normalde kalmazdı)onuda gider yerim haaaa???
kaydirigubbakcemile3 normalda kalmazdı çünki sen yerdin dimikaydirigubbakcemile3 yeme yeme de daha çok kilo ver ...hihoyyyt

hain akrep şişko haaaaa ben oda....lülülülülülü:dilcikar:

kaydirigubbakcemile3 normalda kalmazdı çünki sen yerdin dimikaydirigubbakcemile3 yeme yeme de daha çok kilo ver ...hihoyyyt

sen beni boşverde.yerimseniben.akrep sana şişko dedi valla...altında kalma bence aebenim..sende 3 kilo ver de görsün oda şişkoyu....:hooray:kaydirigubbakcemile5

canım yeme demesi çok kolay yaaa..ama mis gibi pazar kahvaltı sofrası,,yok lapa dieti kahvaltıya oturma,yok çorba dieti kahvaltıya oturma..hem bey kızıyor,hem direnecek gücüm kalmıyor,yedim bugün sabah ama 5 gün bi kısarım önemli değil pişman değilem...:teytey::dance::sm_cool:birazdanda tepinecem zaten:sm_cool:

canım yeme demesi çok kolay yaaa..ama mis gibi pazar kahvaltı sofrası,,yok lapa dieti kahvaltıya oturma,yok çorba dieti kahvaltıya oturma..hem bey kızıyor,hem direnecek gücüm kalmıyor,yedim bugün sabah ama 5 gün bi kısarım önemli değil pişman değilem...:teytey::dance::sm_cool:birazdanda tepinecem zaten:sm_cool:
evet o kasnmalar geriyo bizi zaten ye afiyet olsun . yaramsın ..
pazarları öyle benımde eşimve tüm ailemizim bir arada oldugu bi kavaltı normalda mutfalta yiyyoruz kavaltıları ama pazar kavaltısını televizyon karşısında demlene denlene yer sofrarasında yemek bi başka tabi ....

dün size verdigim rahatsızlaktanda özür diliyorum bugün tekrar 65 .5 gösteriyodu basgül akşamda 1 tabak çerez yedim . bide tatlı tabi ..:eek: demekki geçici bi durummuş ...hep size anlatıyorum bu durumları ama bide kendime anlata blsem .
hani bi söz vardırya . hocanın dedini tut yaptını yapma misali ...kaydirigubbakcemile3
neysa iyi hafta sonları diliyorum birazdan dışarı çıkıcaz muhtemelende dışarda yiycez .. ama ben kendimi seviyorum . .
eşimden duyduklarımda iyi geldi .kaydirigubbakcemile3:1ninca::asigim:

aeben canım bana mesaj atmışın ancak mesaja tıklayınca siteden bir mesaj aldım özel mesajlar forumda etkisiz diyemesajlar kayboldu ne yapacağımı şaşırdım şimdi sorunu bulmaya çalışıyorum canım

Merhaba,
Özel mesajlarda yapılan güncellemeden dolayı bir süre kapalı kalacaktır. Çalışma tamamlandığında özel mesajlar aktif edilecektir.

bilginize

aebencim sorunun kaynağını buldum ancak son gödnderdiğin mesajı henüz okuyamadım kusura bakma canaım.

cceylinimin buyuk gün gelmiş sonunda Allah tamamına erdirsin mutlu mesut olsunlarrr yengeni kıskandırma gecenın en güzel kızı olupta bak demedi deme

pinarrr simit yemişşşşşşşşşşşşşş pinar simit yemişşşşşşşşşşşşşşşşş

aebenımmm hah şöle yola gel aynen dedigin gibi biliyoz uygulama yok inanmamaktan kaynaklanıyo demekki okuyoruz biliyoruz o kadar işte ben ama suna inanıyorumki takımımızın mezunlar vermesine çokk az kaldı

evt gelmemiş kahvaltıda 1 domates yarım salatalık 2 dilim ekmek 3 zeytin yedim nelerle ugrasıyorum 2 saattir bilseniz evde ne kadar giysi var giy cıkar artık dar gelen bişiy yok evde aksine bol gelenler cogaldı :)))))

X