Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aeben sana mesaj atmıştım zaten gelmişin :)) senin içinde uygunsa msnden devam edebiliriz. nasıl istersen

ben geldim bizimkiler pazartesi gelecekmiş temizlikten vazgectimm pasta yaptım arkadasa götürdüm oturduk pazara gittik markete gittik benı bıraktılar eve günün özeti bölee

yediklerime gelincik çookk uslu durdum ben börek vardı kek vardı baklava vardı sonra benım yaptıgım yaş pasta ben bunları bırakıp bi küçük kase patetis salatası yedim şimdide kabak haşlıcam yogurtlu yerim artık haa şimdi cıs bişiy yiyorum ama cips deilde su eski sünger tarzı mısır cerezleri vardı ondan yedim bikaçç tanede kimse yok galiba ben bi kabakları koyup geleyimm

ösgee hanım bizim pabucumuz dama atılacak hemen dimiii bizi aldatmısın bugün sennnn kıskandımmmmmmmmmmmmmm

kütom ben geldimmm ben bi 8-10 tane yaprak sarma yedimm bu haftalık kaçamak hakkmı doldurdum sanırım....

ceylinim eminim sen incecik sarmalar sarmısındır hamaratım benım azcık pirinc vardır içinde dışıda zararsız zaten bişicik olmas ondan

saggol huselim de ben 3 aydır bu kilalardaymışım ya baktımda ............daha nasıl dinleneyim yavv ......öfff

ya sen neden canını sıkıyonkii sana gereken sadece sabır son kilolar inat edecek tabi sakin ol spor diyet tamam gerisi metobolizma zıkkımına kalmış:1hug:

pinar çikolata yemiş 1 kaşıkkkkdelikafadulden

pinarrrrr çikolata yemişşşşşşşdelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::dilcikar:

pinar çikolata yemiş 1 kaşıkkkkdelikafadulden

pinarrrrr çikolata yemişşşşşşşdelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::dilcikar:
bir kavanoz değilse bir kaşıktan bişii olmaz şekerdelikafadulden
ispiyoncu kütoooolülülülülülü
ispiyoncu kütoooolaelaelaelaelae

ağzını tutmaz söylersen bööle teşhir edilirsin
oh olsun sana şekeerkaydirigubbakcemile3

bidaha yapmasın die ispiyonladımmm tamamen onun iyiliğine bi çalışmaydı :jeyyar:laelaelaelaelae

saggol huselim de ben 3 aydır bu kilalardaymışım ya baktımda ............daha nasıl dinleneyim yavv ......öfff
şiiişkoooooooo aebeeeen şişkooooooooooo aebeeeennlülülülülülü
aeben sana mesaj atmıştım zaten gelmişin :)) senin içinde uygunsa msnden devam edebiliriz. nasıl istersen
neye devam ediyosunuz bakiiim:1closedeyes:
ben geldim bizimkiler pazartesi gelecekmiş temizlikten vazgectimm pasta yaptım arkadasa götürdüm oturduk pazara gittik markete gittik benı bıraktılar eve günün özeti bölee

yediklerime gelincik çookk uslu durdum ben börek vardı kek vardı baklava vardı sonra benım yaptıgım yaş pasta ben bunları bırakıp bi küçük kase patetis salatası yedim şimdide kabak haşlıcam yogurtlu yerim artık haa şimdi cıs bişiy yiyorum ama cips deilde su eski sünger tarzı mısır cerezleri vardı ondan yedim bikaçç tanede kimse yok galiba ben bi kabakları koyup geleyimm
kütooom eminsin dimi yemedin o şeylerden
bak ağzının kenarına yapışmış pasta ve baklava sil hemen kimse görmesin:roflol:

kütom ben geldimmm ben bi 8-10 tane yaprak sarma yedimm bu haftalık kaçamak hakkmı doldurdum sanırım....
afiyet olsun şeker
ceylinim eminim sen incecik sarmalar sarmısındır hamaratım benım azcık pirinc vardır içinde dışıda zararsız zaten bişicik olmas ondan
dimi şeker
bende yedim bugün ama lahana sarmasıcokacimcoook

ya sen neden canını sıkıyonkii sana gereken sadece sabır son kilolar inat edecek tabi sakin ol spor diyet tamam gerisi metobolizma zıkkımına kalmış:1hug:
:roflol::roflol::roflol:
burdayım,yazamıoyom,kucağımda musti uyudu kaldı..naber?

musti kim şeker:1shok:

bir kavanoz değilse bir kaşıktan bişii olmaz şekerdelikafadulden

ağzını tutmaz söylersen bööle teşhir edilirsin
oh olsun sana şekeerkaydirigubbakcemile3

bak bak bak biri daha çıktı başıma
görceniz siz bakammm,,,kötükedihüso

kocaman kocamı kucağımda uyutçak halim yok heralde musti benim ufaklık
kız akrep donuda mı yok o avradın yoksa ten rengi mi giymiş yahu ?

X