Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben çok üşüyorum bugün eldivenlerimi taktım elime öyle çalışıyorum.burası çok soğuk. kar yağıyo hafiften

bende yatıyorum bende

benide öp benideee

tatlı rüyalar şekeeer
rüyanda pınarın avatarını değil beni gör şekeeer

sen avatarı kaçırdın şeker...bu değildiki,gelirsin diye 2 saat felan bekledim gelmeyince değiştirdim,ben sen kadar cesur muyum yahu?delikafaduldenkaydirigubbakcemile5

Aaaa aşağıda bisürü kişi gördüm nereye gittiniz hemencecik?insan 2 laf eder....nazlım la kalakalmışız ikimiz...

Aaaa aşağıda bisürü kişi gördüm nereye gittiniz hemencecik?insan 2 laf eder....nazlım la kalakalmışız ikimiz...

bende burdayım pınarcığım ihtiyarlıktan beni göremez oldun galiba:roflol:
laelaelaelaelae
laflayalım şeker kaydirigubbakcemile5
dün sabah bir çıktım o mağza senin bu mağza benim ayaklarıma kara sular indi.
mutfağa tv alma için çıkmıştık. malüm evde afacan olunca başka kanal izlettirmiyor. çok yakında bebe kanalları izlemekten bebek hareketlerine başlıyacaktım nerdeyse:roflol:

bende burdayım pınarcığım ihtiyarlıktan beni göremez oldun galiba:roflol:
laelaelaelaelae
laflayalım şeker kaydirigubbakcemile5
dün sabah bir çıktım o mağza senin bu mağza benim ayaklarıma kara sular indi.
mutfağa tv alma için çıkmıştık. malüm evde afacan olunca başka kanal izlettirmiyor. çok yakında bebe kanalları izlemekten bebek hareketlerine başlıyacaktım nerdeyse:roflol:

bak hele bak,,dora hanımda lafı çaktırmış,dün kütom da bi ayağın çukurda dediydi,hiiiiç alınmıyorum hıııh...:dilcikar:
bende senin gibi bebek tv. yumurcak.cn. bunları seyrediyorum canım sabah akşam....kaydirigubbakcemile3

Kızlar yeşil çayımı yaptım içmeyi unutmuşum ılık şimdi soğuk sevmiyorum. Hop diye bir yudumda içerim ben onu

doracım indirimler var neler aldın bakalım kız?

tatlım indirimler varda geçen hafta
aldıklarımı bile hiç giymedimki:1no2:
istediğim bir çift çizme
onunda aradığım modeli yoktu.:1no2:
bu hafta ortası çarşıya çıkacağım ordan bakarım inşallah bulurum:lepi:

ayyy sohbetinizede doyum yok be..kendiciğim yazıp duruyom,hadin bayyy tepinecem azcık...

tatlım indirimler varda geçen hafta
aldıklarımı bile hiç giymedimki:1no2:
istediğim bir çift çizme
onunda aradığım modeli yoktu.:1no2:
bu hafta ortası çarşıya çıkacağım ordan bakarım inşallah bulurum:lepi:

nasıl çizme arıyon yavrım sen?bayadır bakıyon galiba..balıkesirde de hep yuvarlak burun,dolgu topuklar var,ama benim ayaklarımı rahatsız etti nerde giydiysem,bende kısa alçak topuk bir bot aldım,ama şık...

nasıl çizme arıyon yavrım sen?bayadır bakıyon galiba..balıkesirde de hep yuvarlak burun,dolgu topuklar var,ama benim ayaklarımı rahatsız etti nerde giydiysem,bende kısa alçak topuk bir bot aldım,ama şık...

çok uzun burnu çok sivri olmayan yanları süslü bir şey arıyorum. üzerine şu diz altı etekler varya ondan alıpp giyeceğim. ama etek en az 38 en çok 40 beden olmalı:lepi:
canım geç yazmamın sebebi sepet süslemelerine bakıyorumda. becerebilirsem bir ekmek sepetim var onu süsleyeceğim

günaydın herkeseee

kızlar dün öyle bir yorulmuşum kii anlatamam daha yeni kalktım... bu arada hemen tartıya çıktımm ama tartı 1 kilo fazla gösterdi beni dün yedklerimden dolayı:KK43: bugün denglemem lazım inş cumaya verebilrim://

günaydın herkeseee

kızlar dün öyle bir yorulmuşum kii anlatamam daha yeni kalktım... Bu arada hemen tartıya çıktımm ama tartı 1 kilo fazla gösterdi beni dün yedklerimden dolayı:KK43: bugün denglemem lazım inş cumaya verebilrim://

günaydın ceylinim cumaya kadar verirsin aldığını canım sıkma canını .

X