Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya sen neden moralini bozuyosun bakayımm dön fotolarına bi bak bakalım yada o cuval gibi olan eski giysilere klava: sabır lazım bu sefer ben neden veriyorum hiç moralimi bozmadan uzunnn süre devam ediyorumda ondan tartıya takılma çok incelme var sende platesle kas yapıyon sen tartı inmesede incelme var ve kaslar daha fazla kalori yakıyo biliyon işte sen ögretttin bunu yerimseniben

kızlar ben size anlatmadım galiba gecen annem aradı 1 ay falan sonra ilkkez nese buraya dr için gelecekler pazartesiye randevu aldım ama belki bugünden gelirler ben bi evi toparlayım alışverişe gideyimm arkadasımında misafiri gelecek son anda oldu oraya gitmem kek falan götürmem lazımdıu sabah kıyamadı hastasın die kalkıp bişiler yapmam lazım ama birde pazar var bugün hangini yapsam hiç halimde yokk ofss

aebenmm canım yine küto dogru söyluyo .=) moralimizi bozmıycaz hem üzüntü ve stresten de kilo veremiomuşuz bunu da bana sen söylemiştin canım... senn bünye biraz dayanklı hepsi bu.sıkma canını canım benm mucksss:=)

kütom kendini çok fazla yormadan sıkmadannn birinden başla canımmm,ama çok sııma kendiniii

Kızlar ben kararsız kaldım şimdi en iyisi haftaya falan başlıyayım çorbaya. Abla sözü dinleyeyim biraz.

Kızlar ben şimdilik kaçar çıkış saatimiz geldi. Bu cumartesileri hiç sevmiyorum zaten. Akşam yada yarın evden internete girebilirsem görüşürüz.

naslıııııı dövecem seni bakkk kim aplaaaa ceylin ablandır hıhhhh ben gencligimin zirvesindeyim(bana noluyo hakkat yaşlanıom battıgına göre ):roflol::roflol:

Kızlar ben şimdilik kaçar çıkış saatimiz geldi. Bu cumartesileri hiç sevmiyorum zaten. Akşam yada yarın evden internete girebilirsem görüşürüz.

hadi bakalım mutlu tatillerrr haftasonu bogazına mukayyet ol tatlılardan böreklerden kızartmalardan sen nazlıyı koruuu:Saruboceq:

bence herşeyi bırak keyfine bak hiç bir şey yapma en güzeli bu bence :roflol::roflol::roflol:

hadi bakalım mutlu tatillerrr haftasonu bogazına mukayyet ol tatlılardan böreklerden kızartmalardan sen nazlıyı koruuu:Saruboceq:

AMİN KÜTOM AMA TUTACAM ÇENEMİ. YOK CANIM BENİM ÇOK KİŞİ YAPMA DİYİNCE ONDAN DEDİM ABLA SÖZÜ DİNLEYEYİM DİYE. YOKSA HEPİNİZ 18 LİK ÇITIRSINIZ.

hee benım anam ne tıtız biliyonmu sen özge 7 cihanda namım yayılır evi bu halde bıraksam zira pamuk mamalarını sacmış koridora benım yatagım duruyo etraf mendil kaynıyo kul izmarit falan tam bekar evi yaptım evi

kızlar ben kaçtımm evi temizliyim bi ordan pazara ordan arkadaşa gecerimm kahvaltımı ettim 2 dilim k.ekmek yarım salatalık 1 portakalll hadin bakalım görüşürükkk byby

höyttttkötükedihüso otur oturdugun yere ben 1. olacam 1 kilo cepte ıkınır sıkınır 1 daha veririm naniknanik ama senun kremin varr gazın varrrr sen beni gecesin yavrımmm

olsun canım yaa senin adına çok sevindim,ama belki ikimiz 1. liği paylaşırız..tabi fatu gaza gelip 3-5 kilo vermezse....:hooray::teytey::dance:a.s.

buarada kolaygelsin kütop,evi silsüpür,banada uğra zira yapacak hiç halim yok....

kilo felan almıyorsun tatlım sen,çünki çok dikkat ettiğini hepimiz biliyoruz,,,tartı arada bir öyle oynamalar yapıyor,bende yaşadım bunları,verdiğimi sandığım zaman,aaaa bi bakıyorum tartı yarım kilo,1 kilo fazla gösteriyor,bence tartının kafası karışıyor arasıra..ee allah yapısı mı?kul yapısı...neyse bak kütoma kaçırmayınca ne güzel beceriyor valla..yavaş yavaş ama veriyor kız...sende vereceksin eminol,veremiyom diye kaçırma yeterki...canım benim hadi toparlan bakalım,istersen güzel bir kaçamak yap moral olsun diye..neyi canın çok istiyorsa ye gitsin...ama yarın kes iyice azalt..metabolizmanada iyi gelir.... öptüüümmmm....kaydirigubbakcemile3hihoyyyt:dance:

naslıııııı dövecem seni bakkk kim aplaaaa ceylin ablandır hıhhhh ben gencligimin zirvesindeyim(bana noluyo hakkat yaşlanıom battıgına göre ):roflol::roflol:

evet bende maydanoz olayım,küto da benim ablamdır hııııhhh....:dilcikar::roflol::roflol::roflol:
delüüü küto kaç yaşla abla kardeş oluyonuz bea..sadede gelin...bu 6. takımın has be has ablası benim(yani heralde)kaydirigubbakcemile3

canlarım ben çıkıyorum eve gidip bir güzel dinleneyim hepinizi çok çok öpüyorum kendinize çok iyi bakın görüşürüzzz

aebenim sıkma canını belkide senin için bu kilo yeterlidir
daha fazlasına bedenin müsade etmiyor olabiilir
gerçi boy kilo oranını bilmiyorum
ama bir süre bu kiloda sabitleyip daha sonra verme denemelerine başlayabilirsin
hem bedenen hem psikolojik olarak dinlenmiş olursun böylece
bu yorumlarımı fotoğraflarına göre yapıyorum canım
orda gayet iyi görünüyorsun

saggol huselim de ben 3 aydır bu kilalardaymışım ya baktımda ............daha nasıl dinleneyim yavv ......öfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…