günaydın kıslar .. ebn bugün bunalım modundayım deymeyın bana ami .....
herkes adına sevimdim kendim harıç
özgen konuştum senle ama bida geçmiş olsun bebşim dikkat etkendine . ayrıce kilo vermenede svindim bedişim senında .. daha geriyi okuyamadım .. pınarım gardaşım senın adınada çok sevindim keşke bu kren bendede işe yarsaydı ..... öf öfff ben niye veremiyorum kızlar vermeyi bırak niye kilo alıyorum bıktım 65. 66 arasından gene 66 olmuşum yaaa .......
mehalim saggol canım ......
kızlar ben size anlatmadım galiba gecen annem aradı 1 ay falan sonra ilkkez nese buraya dr için gelecekler pazartesiye randevu aldım ama belki bugünden gelirler ben bi evi toparlayım alışverişe gideyimm arkadasımında misafiri gelecek son anda oldu oraya gitmem kek falan götürmem lazımdıu sabah kıyamadı hastasın die kalkıp bişiler yapmam lazım ama birde pazar var bugün hangini yapsam hiç halimde yokk ofss
Kızlar ben şimdilik kaçar çıkış saatimiz geldi. Bu cumartesileri hiç sevmiyorum zaten. Akşam yada yarın evden internete girebilirsem görüşürüz.
kızlar ben size anlatmadım galiba gecen annem aradı 1 ay falan sonra ilkkez nese buraya dr için gelecekler pazartesiye randevu aldım ama belki bugünden gelirler ben bi evi toparlayım alışverişe gideyimm arkadasımında misafiri gelecek son anda oldu oraya gitmem kek falan götürmem lazımdıu sabah kıyamadı hastasın die kalkıp bişiler yapmam lazım ama birde pazar var bugün hangini yapsam hiç halimde yokk ofss
hadi bakalım mutlu tatillerrr haftasonu bogazına mukayyet ol tatlılardan böreklerden kızartmalardan sen nazlıyı koruuu:Saruboceq:
höyttttkötükedihüso otur oturdugun yere ben 1. olacam 1 kilo cepte ıkınır sıkınır 1 daha veririm naniknanik ama senun kremin varr gazın varrrr sen beni gecesin yavrımmm
günaydın kıslar .. ebn bugün bunalım modundayım deymeyın bana ami .....
herkes adına sevimdim kendim harıç
özgen konuştum senle ama bida geçmiş olsun bebşim dikkat etkendine . ayrıce kilo vermenede svindim bedişim senında .. daha geriyi okuyamadım .. pınarım gardaşım senın adınada çok sevindim keşke bu kren bendede işe yarsaydı ..... öf öfff ben niye veremiyorum kızlar vermeyi bırak niye kilo alıyorum bıktım 65. 66 arasından gene 66 olmuşum yaaa .......
mehalim saggol canım ......
naslıııııı dövecem seni bakkk kim aplaaaa ceylin ablandır hıhhhh ben gencligimin zirvesindeyim(bana noluyo hakkat yaşlanıom battıgına göre ):roflol::roflol: