ceylinim eminim sen incecik sarmalar sarmısındır hamaratım benım azcık pirinc vardır içinde dışıda zararsız zaten bişicik olmas ondan
saggol huselim de ben 3 aydır bu kilalardaymışım ya baktımda ............daha nasıl dinleneyim yavv ......öfff
burdayım,yazamıoyom,kucağımda musti uyudu kaldı..naber?
bir kavanoz değilse bir kaşıktan bişii olmaz şekerdelikafaduldenpinar çikolata yemiş 1 kaşıkkkkdelikafadulden
pinarrrrr çikolata yemişşşşşşşdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::dilcikar:
ispiyoncu kütoooolülülülülülü
ispiyoncu kütoooolaelaelaelaelae
şiiişkoooooooo aebeeeen şişkooooooooooo aebeeeennlülülülülülüsaggol huselim de ben 3 aydır bu kilalardaymışım ya baktımda ............daha nasıl dinleneyim yavv ......öfff
neye devam ediyosunuz bakiiim:1closedeyes:aeben sana mesaj atmıştım zaten gelmişin :)) senin içinde uygunsa msnden devam edebiliriz. nasıl istersen
kütooom eminsin dimi yemedin o şeylerdenben geldim bizimkiler pazartesi gelecekmiş temizlikten vazgectimm pasta yaptım arkadasa götürdüm oturduk pazara gittik markete gittik benı bıraktılar eve günün özeti bölee
yediklerime gelincik çookk uslu durdum ben börek vardı kek vardı baklava vardı sonra benım yaptıgım yaş pasta ben bunları bırakıp bi küçük kase patetis salatası yedim şimdide kabak haşlıcam yogurtlu yerim artık haa şimdi cıs bişiy yiyorum ama cips deilde su eski sünger tarzı mısır cerezleri vardı ondan yedim bikaçç tanede kimse yok galiba ben bi kabakları koyup geleyimm
afiyet olsun şekerkütom ben geldimmm ben bi 8-10 tane yaprak sarma yedimm bu haftalık kaçamak hakkmı doldurdum sanırım....
dimi şekerceylinim eminim sen incecik sarmalar sarmısındır hamaratım benım azcık pirinc vardır içinde dışıda zararsız zaten bişicik olmas ondan
:roflol::roflol::roflol:ya sen neden canını sıkıyonkii sana gereken sadece sabır son kilolar inat edecek tabi sakin ol spor diyet tamam gerisi metobolizma zıkkımına kalmış:1hug:
burdayım,yazamıoyom,kucağımda musti uyudu kaldı..naber?
bir kavanoz değilse bir kaşıktan bişii olmaz şekerdelikafadulden
ağzını tutmaz söylersen bööle teşhir edilirsin
oh olsun sana şekeerkaydirigubbakcemile3
takımdada bir biz varız ha küto hanım....
bak bak bak biri daha çıktı başıma
görceniz siz bakammm,,,kötükedihüso