gösteremeeez gösteremeeeezdelikafaduldenbak bak bak biri daha çıktı başıma
görceniz siz bakammm,,,kötükedihüso
:roflol::roflol::roflol:aman yeterde artar bile takımın agır topları burda daha nolsun
kocaman kocamı kucağımda uyutçak halim yok heralde musti benim ufaklık
kız akrep donuda mı yok o avradın yoksa ten rengi mi giymiş yahu ?
şeker senmi nişanlanıyosun yoksaben geldim kızlarrr
yarınn büyük gün yani nişan günü ama istanbulda hava acayip sogukk dua edin bize:=))
unutmadan hatrladıgım kadryla bugün neler yedigmi yazıyım:
sabah yarım simit,zeytin,domates,çay
öğlen bişy yemedim 1 bardak nescafe 2-3 bardak şekersiz çay.
sonra 8-10 yaprak sarma.
akşam yemgi balık buğulama.
bugün biraz kaçırdım ve meyve yemedim farkındayım. bu haftalık kaçamak hakkım bitti yarın nişan da açık büfe olacak,orda da çok yememem lazım....
gösteremeeez gösteremeeeezdelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:
niye kız istersen bal gibi uyutursun kocişidee:jeyyar:
:roflol::roflol:yoktu şeker hiçbişeyi yoktu ama giydirdim şimdi:roflol:
valla iyi yapmışın canım,böylesi daha iyi,bi etek bi pantol da giyse daha da iyi olcek ya neyseee....:roflol::roflol:
şeker düşünsene iç çamaşırını giydiğimizde böyle görüneceğmiz günlerde gelcek bize
hiç sarkan yağlar olmadan
kaydirigubbakcemile3 normalda kalmazdı çünki sen yerdin dimikaydirigubbakcemile3 yeme yeme de daha çok kilo ver ...hihoyyytçabuk buraya doluşun yoksa 1simit kaldı(normalde kalmazdı)onuda gider yerim haaaa???
kaydirigubbakcemile3 normalda kalmazdı çünki sen yerdin dimikaydirigubbakcemile3 yeme yeme de daha çok kilo ver ...hihoyyyt
hain akrep şişko haaaaa ben oda....lülülülülülü:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 normalda kalmazdı çünki sen yerdin dimikaydirigubbakcemile3 yeme yeme de daha çok kilo ver ...hihoyyyt
hain akrep şişko haaaaa ben oda....lülülülülülü:dilcikar:
evet o kasnmalar geriyo bizi zaten ye afiyet olsun . yaramsın ..canım yeme demesi çok kolay yaaa..ama mis gibi pazar kahvaltı sofrası,,yok lapa dieti kahvaltıya oturma,yok çorba dieti kahvaltıya oturma..hem bey kızıyor,hem direnecek gücüm kalmıyor,yedim bugün sabah ama 5 gün bi kısarım önemli değil pişman değilem...:teytey::dance::sm_cool:birazdanda tepinecem zaten:sm_cool:
Merhaba,
Özel mesajlarda yapılan güncellemeden dolayı bir süre kapalı kalacaktır. Çalışma tamamlandığında özel mesajlar aktif edilecektir.
bilginize