:1shok: ana kıs iki saattir kime dil döküyom dövecem seni şimdi ....:mymeka:kızlar
ben takımdan çıkıyorum bunun yok u mok u olmasın lütfen
bu haftaki listeden beni silin...
herkese iyi diyetler
laflamaya gelirim ara ara...
Len fatu ömrümü yedin ömrümüüüüüüü-tatlicadiarzu-kızlar
ben takımdan çıkıyorum bunun yok u mok u olmasın lütfen
bu haftaki listeden beni silin...
herkese iyi diyetler
laflamaya gelirim ara ara...
refim eşim yedi ondan . günlük çay kaşıgıyla yedigi sürece pak hastalanmadı dogrudur . kilosundada bi degişiklik yok . :uhm:Kızlar birşey sorcam sizlere tecrübesi olanınız vardır belki? Şimdi ben sıklıkla hasta oluyorum ve 1 hastalığım örneğin grip 1 ayan önce düzelmiyor. Bağışıklık sistemimi güçlendirmek için birşeyler arıyordum ki Arı Sütü polenli olarak buldum minik bir kavanoz satın aldım az önce ama kilo aldırırımı acaba internette iştah açtığı yazıyor ne dersiniz bilginiz var mı?
bu hafta 6. takım içinde birinci olan sevgili rakibemm nazlıyıı canı gönülden kutluyorummm:)))
nazlıgüleç ( 60,0 / 58,4 / 1,6 / 2,67 % ),
üçüncülüğü paylşan pinarım ve asime çiçeklerin en güzellerii gelsinn:=)))
pınarım ( 84,0 / 83,3 / 0,7 / 0,83 % )
asibulut ( 57,2 / 56,5 / 0,7 / 1,22 % )
refim eşim yedi ondan . günlük çay kaşıgıyla yedigi sürece pak hastalanmadı dogrudur . kilosundada bi degişiklik yok . :uhm:
:1shok: ana kıs iki saattir kime dil döküyom dövecem seni şimdi ....:mymeka:
reff benım eşimde kalp sorunu dusuk tansiyon iştahsızlık sürekli grip ates hiç bitmezdi 2 yıldır kullanıyoruz polen nerdeyse hiç hasta olmuyo artık (maşallahhh) 1 çay kaşıgı poleni sıcak suda eritip içiyo ole kullanıyo direkt kilo yapmaz ama iştah acabilir
HANIMLAR ....madem tugçe arkadaşımızın bu yüzdesi bu hafta da olmadı .. bi kaç hatftada oldu . bizler nasıl verdigini merak ediyoruz ... tugçe arkadaşımızda ayrıldıgına göre .. açıklama yapanbilecekmi bilmiyorum .. biretselde 2. sıradaki mehalim in . bu hafta bizleri bu kadar kilo yu nasıl verdigini açıklamasını istiyorum sizcede uygun olursa .
bu hafta bireyselde 1.. o bence ....:hooray::1hug:
a.s bende...... bence bu haftanın 1 numarası mehalimm......:hooray: