Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar 8. takımın listesini konturol etmişmiydiniz . akrebin kilosunda yüzdesinde hata var huselmı yanlış yazdı aceba . toplam yüzdede yanlışlık varmı ki ....

Son düzenleme:
kızlar
ben takımdan çıkıyorum bunun yok u mok u olmasın lütfen

bu haftaki listeden beni silin...
herkese iyi diyetler
laflamaya gelirim ara ara...

kızlar

herkese iyi diyetler
:1shok: ana kıs iki saattir kime dil döküyom dövecem seni şimdi ....:mymeka:

kızlar

herkese iyi diyetler
Len fatu ömrümü yedin ömrümüüüüüüü-tatlicadiarzu-

tamam kıslar asayiş ber kamal ... fatu bu hafta kalıyo listede 85 kilosuda o biliyosunuz izindeydi . onunla anlaştık eger haftaya kilo veremesse ben sutluycam onuuuuuuu:jeyyar:
şaka maka kızlar fatu kilo vermeyi istiyo ama takıma karsı sorumlukuk duggusu agır bastıgı için ayrılmak istiyo ..şutarafagitti hepinize karşı sorumluluk duyyo . takımca eksi vardıgi için . başka bi puronlem yok . ve takım arkadaşlarını bu konuda rahatsız olabileceklerini düşünüyo . o yüzden ayrılmak istiyo ...:1hug:

ben buna izin vermiyorum açıkçası anca bereber kanca beraber . verirken iyide alırken kötümü ...:sm_confused:
ama haftaya yürüyüş bandının üstünede çıkaçak hatta hiç inmeyecek ....:lepi:
tamammı fatuuuuuuhihoyyytklava:

Kızlar birşey sorcam sizlere tecrübesi olanınız vardır belki? Şimdi ben sıklıkla hasta oluyorum ve 1 hastalığım örneğin grip 1 ayan önce düzelmiyor. Bağışıklık sistemimi güçlendirmek için birşeyler arıyordum ki Arı Sütü polenli olarak buldum minik bir kavanoz satın aldım az önce ama kilo aldırırımı acaba internette iştah açtığı yazıyor ne dersiniz bilginiz var mı?

refim eşim yedi ondan . günlük çay kaşıgıyla yedigi sürece pak hastalanmadı dogrudur . kilosundada bi degişiklik yok . :uhm:

OOOOOOOOOOOO Tebrikler fıstıklar ne mutlu size ne güzel haftaya bende varımmmmm 1. ciliğe oynuyacağım :))

refim eşim yedi ondan . günlük çay kaşıgıyla yedigi sürece pak hastalanmadı dogrudur . kilosundada bi degişiklik yok . :uhm:

Günde 3 kere birer tatlı kaşığı yazıyor off aklım karıştı ama neyse bende en iyisi günde 1 tatlı kaşığı aç karnına sabah flan yiyeyim. ÇOk teşekkürler Aabencim stresten veya yorgunluktan da bağışıklık sistemi çöküyormuş benimkide ondan çöktü herhalde :)

reff benım eşimde kalp sorunu dusuk tansiyon iştahsızlık sürekli grip ates hiç bitmezdi 2 yıldır kullanıyoruz polen nerdeyse hiç hasta olmuyo artık (maşallahhh) 1 çay kaşıgı poleni sıcak suda eritip içiyo ole kullanıyo direkt kilo yapmaz ama iştah acabilir

Sağol canım benimki minik kavonozlarda satılan bir arı sütü polenleride ezik herhalde iinde inşallah işe yarar ne bilim inan nefes almakta zorlanıyorum alerjim var benim bir hastalandın mı aylarca sürdüğü oluyor bazen :1hug:

Son düzenleme:
anaa kimsecikler gelmemişş bende birsuru gecmiş birikmiştir die giriom şurda şimdi girdim eve yol yarım saat sürdü giderkende ole ordada cıs bişi yemedim iyi oldu eminim 1 2 güne tartı deişecek ama bu haftaya yaramadı şimdi tok ve su içilmiş halde 79 cıktım

iyi akşamlar kıslar nerdesiniz . ayolll ...
ben bugün kılasık kavaltım öylen yogurt çorbam vardı aralardada yeşilve mata çayı . sabahda sirkeli su 2 kerede greyfurt . akşam yemedim ....henüz..

hoş geldin aebenım kimsecikler gelmiyo yanlız kaldım burdaa

bende sabah 1 domates 1 k ekmek bi kase yogurt

öglen yagsız patates salatası mantar yemegi azcık

akşamada cacık yicem 1 saat yurudummmm güseldi yanii

aaa gene kimse gelmemiş bende uyumaya gidim acaip yorgunum gibi ilaçlar işe yaramadı hiç haydi ii geceler

ben geldin ama kütom uyumaya gitmiş yarında hafta sonu kimsecikler gelmiyebilir.
bu akşam biraz kaçamağım oldu. malum cuma tartı olayı bitmiştikaydirigubbakcemile3
şimdide tepiniyorum yediklerimi eriteyim diyedelikafadulden
size anlatmazsam içim rahat etmiyecekti.:jeyyar:
hiç olmazsa günah çıkarayım dedim:roflol:
pişmanmısın hayır değilim. kaydirigubbakcemile

a.s bende...... bence bu haftanın 1 numarası mehalimm......:hooray:

Hassasiyetin için gerçekten çok tşk ederim canım.sonucu görünce moralim gerçekten bozuldu sizler bunu dile getirmeseydiniz asla bu konu ile ilgili konuşma niyetim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…