Kızlar birşey sorcam sizlere tecrübesi olanınız vardır belki? Şimdi ben sıklıkla hasta oluyorum ve 1 hastalığım örneğin grip 1 ayan önce düzelmiyor. Bağışıklık sistemimi güçlendirmek için birşeyler arıyordum ki Arı Sütü polenli olarak buldum minik bir kavanoz satın aldım az önce ama kilo aldırırımı acaba internette iştah açtığı yazıyor ne dersiniz bilginiz var mı?
Len fatu ömrümü yedin ömrümüüüüüüü-tatlicadiarzu-
tamam kıslar asayiş ber kamal ... fatu bu hafta kalıyo listede 85 kilosuda o biliyosunuz izindeydi . onunla anlaştık eger haftaya kilo veremesse ben sutluycam onuuuuuuu:jeyyar:
şaka maka kızlar fatu kilo vermeyi istiyo ama takıma karsı sorumlukuk duggusu agır bastıgı için ayrılmak istiyo ..şutarafagitti hepinize karşı sorumluluk duyyo . takımca eksi vardıgi için . başka bi puronlem yok . ve takım arkadaşlarını bu konuda rahatsız olabileceklerini düşünüyo . o yüzden ayrılmak istiyo ...:1hug:
ben buna izin vermiyorum açıkçası anca bereber kanca beraber . verirken iyide alırken kötümü ...:sm_confused:
ama haftaya yürüyüş bandının üstünede çıkaçak hatta hiç inmeyecek ....:lepi:
tamammı fatuuuuuuhihoyyytklava:
bu hafta 6. takım içinde birinci olan sevgili rakibemm nazlıyıı canı gönülden kutluyorummm:)))
nazlıgüleç ( 60,0 / 58,4 / 1,6 / 2,67 % ),
üçüncülüğü paylşan pinarım ve asime çiçeklerin en güzellerii gelsinn:=)))
pınarım ( 84,0 / 83,3 / 0,7 / 0,83 % )
asibulut ( 57,2 / 56,5 / 0,7 / 1,22 % )
selam kızlar geçmişi okuyuyım dedim sonra bir baktım olacak gibi değil valla biraktım 27 yıldır hiç bu kadar hasta olmamıştım herhalde gece uykudan uyandıran baş ağrıları halsizlik daha neler neler bugün biraz daha iyiyim raporum bitti zaten iyi olmasam ne olurdu ki tıpış tıpış gelecektim:bbo:
bu arada 2 kilo verdim bunu da belirtmek isterim 72 li rakamların başındayım çok şükür:roflol::roflol::roflol:
bu hafta herkes güzel kilo verdi sanıyorum
belki de bu kadar verme nedenim greyfurt suyudur
hastayım diye kociş gitmiş 8 kilo greyfurt almış :roflol: yuh dedim önce ama yarısı bitti bilekafamçokkarıştı sabah akşam eşim dayadı zorla iç iç diye ama gerçekten faydası oldu
doktora gittim başımın sürekli farklı bir noktası ağrıyordu ama ne ağrı stresten olduğunu söyledi. bu stres bana başka ne yapacak bilmiyorum biliyorsunuz 2 ay regl olamamıştım stres yüzünden şimdi baş ağrısı hastalık sonrasını merak ediyorum açıkçası CADIARZU:bbo:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ve sabah geldim arkadaş masamda oturmuş yemek yemiş ve toplamamış delikafaduldenÇok üzgünüm çoook
o yüzden bi sinir oldum ve bir mail gece 3 e kadar yaptığım bi iş vardı ya bizim müdürlerden biri mail atmış benimkilerini hafta sonuna kadar yaparmısın 103 giriş 2 gün yada gece 12 ye kadar çalışma demektir.bu maili çarşamba atmış ya nasıl sinir oldum anlatamammmm of yasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
memur olmak istiyorum ben yoksa sinir hastası olacağımsenağlamasenağlama
neyse birazdan yine yazarım hepinizi öptüm
şu bu haftaki bildirimi bulayım da bakayım ne kadar zayıflamışsınız naniknanik
benim size bir katkım olamadı ne yazık ki kusura bakmayın:1no2::1no2:
:1no2:bir dahaki haftaya inşallah bi 71 leri görsem ne güzel olacak ahh ahhh
bu arada 4 gündür değil sigara içmek kokusundan tiksinir oldum bu da güzel bir gelişme dimidelikafadulden
AYYY ÇOK SEVİNDİRİK OLDUM...HAFTAYA BU GAZLA BEN 1. YİM KAPTIRMAM...:hooray:
günaydınnnn ben geldimm kızlar yaa 78 diyim ben size dün neden olmadıııııııııııııııııı
Günaydın herkeseeeee
kızlar sabah yarım simit ve şekersiz çayl bir kahvaltı ettim biraz zeytin ve iki tane de çeri domates yedim.
bugün istanbul acayip soğukk mama benm dışarda işlerim varr bakalım nasıl çıkacagım....
kütommm tebrik ederim hayatımm vallaa bitti kız birşeycik kalmdııı:=) bence dün vermedigin iyi olmuşşş haftaya cumaya kadar daha fazla verirsinnn toptan yazarız:=)
nazlımm sen de sakin ol canım malum kriz dönemindeyiz istifa filan düşünme en azından şimdilik....
özgem çok çok geçmiş olsun canım. benim babacım da aynen dedigin gibi hasta( ama ben seninkinin tamamen stresten oldugunu düşünüyorum. Kpss ye girmeyi düşünmüo musun canım hiç,bir şansını dene hem bebiş de olcak,daha iyi olur memur olmak senn için bence.
Kızlar ben yarın lahana çorbası diyetine başlıycam yine . Bu sefer daha çok kilo vercem inşallah ilk yaptığımda spor yapmamıştım bu sefer sporlada destekliycem.
nazlım gerci diyene bakta çok fazla üstüne gitmiyomusun biraz agırdan alsana kız bence saglık herseyden önemli lahana lapa gene lahana vucudun olumsuz etkilenir en azından 1 hafta daha dinlen
nazlım gerci diyene bakta çok fazla üstüne gitmiyomusun biraz agırdan alsana kız bence saglık herseyden önemli lahana lapa gene lahana vucudun olumsuz etkilenir en azından 1 hafta daha dinlen