Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
menüm sahur: 3 yk yulaf, 1 kase yoğurt, salatalık, domates iftar:yarım kase çorba, 3 parça etli ekmek( toplamda 1.5 lahmacun eder taş çatlasınn 2),köz biber, yarım bardak limonata bu günlerde çoooook susuyorum yaa limonataya engel olamıyorum ((
11.30 kahvaltı 3 kaşık ev yapımı domates kurusu 1 küçük dilim tulum peyniri Mantarlı yumurta Domates salatalık maydanoz Şekersiz çay 2 dilim kepek ekmeği
18.30 akşam 4 kaşık et kavurma (düdüklü tencerede pismis) 1 dilim kepek ekmeği 3 ince dilim fırında kabak mücver ve sarımsaklı yoğurt
19.30 şekersiz çay ve 3 küçük kare bitter çikolata
Bol kacamakli bugünkü menüm (ceza verirseniz razıyım ne diyim) 14.00 kahvaltı (saat 1e doğru uyandım ) 1.5 haşlanmış yumurta 2-3 çatal kızartma (çıtır çıtır olmuş hiç yağ çekmemişti) 2-3 kaşık ev yapımı domates kurusu Domates salatalık maydonoz 2 dilim kepekli ekmek 2 tatlı kaşığına yakın Nutella
21.00 akşam (çok geç saate kaldı malesef) 1.5 orta boy lahmacun 200 ml ayran
21.30 sekersiz cay, yarım kase aycekirdegi, 3 çatal cheesecake
Sahur: 2 dlm ekmek, 2dlm peynir, 7 zeytin,2dlm sucuk,az da yogurt Iftar: 1 kaseden az corba, 1 kaseden az kuru fasulye, yogurt, 1 top dondurma mini minnacik da ev baklavasi Evet yine kacamakliyim(( valla aksama kadar borek tatliyla ugrastik bi tadina bakmadan olmazdi:)) butun gun totisim yer gormedi ama simdi yeni oturdum umarim birbirini dengeler
Bugünkü menüm Kahvaltı 11.00 3 dilim tam buğday ekmegi, 2 dilim peynir, domates salatalık, patatesli yumurta
Ara (denizdeydim başka bir şey yoktu) 100 ml limonata ve 6 adet Çizi (çorap kokulu )
18.30 akşam 2 adet tavuk incik ızgara Karışık salata 3 dilim ekmek (ekmek fazla farkındayım ama deniz çok aciktirmisti) 3 tatlı kaşığı da kazandibi yedim
1 lt su ancak içtim. Şimdi bol bol içmeye devam edeceğim 10.000 adım ve öğleden sonra uzun süre yüzme.