Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
12 de aşağıdakiler yedim Sonra bayram gezmesine gittim Sadece su ve 1 tane Türk kahvesi içtim Eve geldim salata yap derken 19:30 da salata 3 lt geçmiştir su Şimdi biraz spor yapayım Zipzip-EElif_EylulFFrozen01
10.30 4 ctl kıymalı sebzeli yumurta ,1 çtl kavurma, 4 yesilzeytin ,domates salatalik(misafirlik sabah tatlidan borekten kurtuldum)
17.00.2 yk pirinc pilavi 4yk et domates salatasi ,kožlenmis sebze salatasi,kızımin yarım kalan 1 isırmalik boregi,kizimin yarim kalan 1sirmalik tatlisi (gercekten zor durumda kalinca oda yemeyince yemek zorunda kaldim misafirlikteydim ) yazarken cok utaniyorum ama yazmak zorundayim
8 30 1 tb sucuklu tost 1 tb ekmek üzerine krem peynir domates salatalık marul 1 tane kahve 7 30 ya kadar da aralarda 1 elma 1 armut 1 muz 3 dilim turp eve gelmem 8 i bulduğu için yemek yeme faslını kapattım 2 lt de su vardır herhalde . Sadece adım 7524 =752 EElif_EylulZipzip-CordeliaFFrozen01
20 temmuz menü. Kahvaltı 2 hş yumurta , 2 dilim peynir, 1 salatalık, 1 domates.2 küçükmdilim karpuz
Akşam ızgara 2 parça et 1 tavuk but 1 domates.1 patlıcan , 1 kase salata. Su 3 litre Yeşil çay 1 2 bardak maydanoz kürü. Spor 8000 adım 800 puan 21 temmuz Kahvaltı.menemen , 1 dilim kepekli ekmek , 1 salatalık , 1 dilim karpuz Akşam ızgara ciger , domates , 1 kase cacık, Su 3.5 litre Spor . Leslie 30 dk 240 puan 25 dk eva . 250 puan Toplam 490 puan . Zipzip- EElif_Eylul Tutku44 Cordelia
10 30 kahvaltı 17 30 akşam yemeği 1 tane cappucino 1 tane daha kahve mi içsem dışarıdayım iyi gidiyor. 2 lt su Spor eve gidince yapacağım sonra yazarım . Zipzip-EElif_EylulFFrozen01