Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9:30 2 d tt ekmek 2 haşlanmış yumurta Domates Marul 5 bardak siyah çay 17:30 Sabahtan kalan yumurta Salata 1 kase yoğurt 2lt su Zipzip-EElif_EylulFFrozen01 Spor adımımı 10 bine tamamladıktan sonra yazacağım . Menü geç kalmasın
Selam kızlar ıkı gündür menu paylaşamadım yazayım hemen 16.07.2021 cuma menüsü Kahvaltı 1.5 dilim kepek ekmegı salata domates peynır zeytin Oglen 15.00 Hamburger patates kızartması hazır yanına ayran (ödüldü) Aksam 19.00 Salata 1 kase sebze corbası Ara turk kahvesi 1.5 litre su
17.07.2021 cumartesi menusu Kahvaltı her gun aynı Oglen 14.00 1 dilim kepek ekmegı 3 adet lahaba dolması Karpuz Ara 16.30 5 adet kuru erık Aksam 19.30 Salata 1 kase yogurt Tavuk sote Ara turk kahvesi 2 litre su ( 2 gundur sol ayagım bayagı agrıdıgı ıcın daha fazla yormamak ıcın yuruyuse cıkamıyorum. Anlatmistim hamıleyken dusup kaval kemıgımi kırmıştım sanırım senesı gelınce agrı yapıyo. Gecen senede temmuz sonu agustos bası boyle agrı yaptı. Daha fazla yüklenmek ıstemıyorum ayağımada. Zipzip-
17 temmuz menüsü Kahvaltı 2 dilim karpuz ve bolca peynir Arada meyve ceviz yoğurt Akşam az çorba bir kase cacık Su az içtim sanırım sayamadımda lt olarak Adım. 5000 in altında olunca yazmıyorum bir iki gündür. Hayırlı geceler diliyorum
Kahvaltı - Peynirli omlet, 1 salatalık, 1 domates, 1 dilim kepekli ekmek Ara 1 dilim karpuz Akşam fırında tavuk 2 parça, salata, 1 kase cacık Su 3.5 litre olur Yeşil çay 2 Spor . Sonra yazarım. Zipzip- EElif_Eylul Tutku44
Artık spor yapabileceğimi sanmıyorum kızlar. Sabahtan beri hamak sallayıp temizlik yapıyorum. Menü vereyim Sabah 2 dilim ekmekle tost Yarım domates 1 salatalık